AtrisinātaNormalsElektrikis - Elektrība

Labdien,Normālselektriķis.lv uztaisīja darbu uz pusēm, paņēma naudu un neizpildīja apsolīto, kaut arī darbu ar elektroinstalāciju uzsāka ātri un operativi. Uz zvaniem neatbild, nauda pazaudēta un kvalitātes nav.Ar cieņu,Normālelektriķa bēdīgs klients.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Klients456 06.01.2016

Mēs, Pasūtītāji, atradām kompromisu ar normālu elektriķi, līdz ar to šis jautājums ir atrisināts.Ar cieņu, Normāla elektriķa klients

K

Komentāri (1)

K Klients456 05.08.2015

Pēc sudzības publicēšanas ar mani sakontaktējas NormalsElektriķis un paprasījis precizēt to, kas notika.

Mēs sakontaktējāmies ar normālo elektriķi, viņš apsekoja objektu un vienojāmies par darbu uzsākšanu.
Darbu viņš deleģēja saviem cilvēkiem, viens no kuriem bija Raivis Ozoliņš. Pēc brīža darbi apstājās un negāja uz priekšu, atkritumi netika izvesti. Pēc atkārtotiem zvāniem Raivim - nekas nenotika. Vēršoties pie Normālelektriķa, bija apsolīts, ka viņš visu nokārtos ar Raivi un mums nav jāuztraucas. Diemžēl, nekas nebija sakārtots - Raivis pārstāja atbildēt uz zvaniem. Tajā pašā laikā, NormalsElektriķis teica, ka Raivis neatbild arī viņam un ir it ka uzmetis viņu, toties NormalsElektriķis neuzskata, ka ir iesaistīts objekta darbos (kaut arī viņš delegēja darbus Raivim). Līdz ar to arī nenes nekādu atbildību par darbiem, kas bija izdarīti ar Raivja palīdzību.

Secinājums - droši vien ar normāloelektriķi var strādāt, ja darbus pildīs viņš pats, citādāk par saviem cilvēkiem viņš atbildību nenes un negrasās kompensēt nodarītos zaudējumus.

Ar cieņu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes