Noriko apdruka - Kvalitāte

Nopirku kuponos 4 magnētiņus ledusskapim. Nenoformēju laicīgi savu pasūtījumu -Noriko apdruka bija saprotoši un ļāva veikt manu pasūtījumu- par ko paldies. Aibraucot izņemt savu pasūtījumu biju šokā -kvalitāte zem jebkuras kritikas. Man ir spoguļkamera un bildes ir ar ļoti augstu kvalitāti, bet magnētiņi bija ar sliktāku kvalitāti kā ar telefonu būtu bildēts. Krāsas kaut kādas nedabīgas -sejas orandžas (ziemā)! Izteicu uzreiz savas pretenzijas darbiniekam, diemžēl nekādu risinājumu tā arī nesagaidīju. Žēl gan.

Komentāri (3)

Minesota 04.04.2013

Drīz radu foto sāks kārt tualetē!

E emede 08.04.2013

Pirms Valentīndienas biju pasūtījusi ledusskapja magnētiņus. Man atbildēja uz visiem maniem jautājumiem e-pastā, tajā saspringtajā laikā, gan arī man uztaisīja ļoti labus magnētiņus, kvalitatīvus, plus vēl pie tam palielināja izmēru par to pašu cenu, jo tad bildes nebūtu sanākušas smuki. Es gan biju ļoti apmierināta ar pasūtījumu, gan ar apkalpošanu.

V vikija 30.10.2014

Man NORIKO patīk ar personisko attieksmi un ieinteresētību pasūtījuma izpildē. Es gan pasūtīja nnevis arkuponiem, bet caur mājaslapu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes