www.sudzibas.lv nokia Garantijas remonts

nokia - Garantijas remonts

Apbrīnojama meistarība klientu čakarēšanā!!! Nedodiet remontā telefonu šitam kantorim! Paņēma garantijas remontā noku divas nedēļas lietotu(nedarbojās ieslēgšanas poga). Paiet laiks ne īss, ne ilgs (precīzāk, divi mēneši, skat, poga atkal nedarbojas) Maija sākumā telefonu nesu atpakaļ, sak, ko te taisījāt, ka akal nedarbojas. Pēc līgumā paredzētām 15 darba dienām teku es uz servisu, vaicāt, kas vainas telefonam. Saņemu laipnu atbildi, ziniet garantijas remonts pārtraukts un arī rūpnīcas garantija, ja kas, jo redziet esot mehāniskas iedarbības pazīmes pamatplatei. (Nez kā šitie paši āksti to ieslēgšanas pogu pie plates piedabūja pirmajā remontā, ja ne lodējot). Pasaucu priekšnieku. Atvelkas iedomīgs sprukstiņš un paziņo, ka lodēšana esot nevis mehāniska, bet elektromehāniska iedarbība. (Nudien gribējās tīri mehāniski iedarboties uz viņu un ievilkt starp ačelēm tam ..., kurš strādā tādā kantorī un nejēdz, ka lodēšana ir termiska iedarbība).
Tā nu došos es ka uz patērētāju tiesību aizsardzības biroju un gan tiksim skaidrībā. A ja ne, vēl jau mums ir Bez Tabu...

U

Komentāri (1)

R rustams 31.05.2009

ak resgaļi kādi, nu dien

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes