www.sudzibas.lv Nescafe 3 in 1 Nekvalitatīva kafija

Nescafe 3 in 1 - Nekvalitatīva kafija

Sveicināti, vēlos visus kafijas vai, kā es mēdzu teikt, ātrās kafijas cienītājus brīdināt nepirkt Nescafe 3 in 1, jo nu jau pēdējos 2 mēnešus cik sanācis pirkt šo kafiju ir nācies saņemt vilšanos - pagatavotā kafija nav dzerama. Sākumā tā gadījās pāris reizes, kad uzlejot pulverītim kastu ūdeni, kafijas virspusē izveidojās sabiezējui... tā kā kādu laiciņu nebiju pirkusi šo kafiju, izdomāju nopirkt veselu iepakojumu ar 20 šīm kafijas paciņām, bet tikai 2 no visām paciņām bija dzeramas, jo pārējām virspusē atkal parādījās sabiezējumi. Un jau atkal esmu iztērējusi naudu par kafijas izliešanu, nevis izdzeršanu.
Pievienoju attēlu kurā var redzēt kāda izskatās Nescafe 3 in 1 kafija kad tajā parādās biezumi.

Z

Komentāri (4)

B besiga22 13.05.2014

Nopērc normālu kafiju jeb kafijas automātu.ko var gribēt no lētajiem variantiem.?paskaties cik normala kafija maksa.

N necilvēks 14.05.2014

Tas, ka lēts, nenozīmē, ka var tirgot nekvalitatīvu! Šai kafijai laikam pašlaik veikalos ir akcija...droši, ka piegādātājs grib tikt vaļā...Es gan pērku 3 in 1 strong, kvalitāte laba, nekas tāds nekad nav gadījies.

donna b 31.10.2014

Dzeru visadukafiju, gan skistosu no pacinam gan no stikla bundzam, un nav nekadu sabiezejumu... Varbut kruziti izmazga kartigi?

L LIene Bredaka 01.11.2014

Varbūt vajag samaisīt, lai tas sabiezējums išķīst.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes