www.sudzibas.lv Neorģinālie mobīlie telefoni. Kā var tirgot telefonus kopijas?!

Neorģinālie mobīlie telefoni. - Kā var tirgot telefonus kopijas?!

Labdien! Rakstu jums visiem,lai zinat ka dīleri pārdod mobīlos telefonus ar IME kodiem kas nemaz neatbilst telefonam....Diemžēl strādāju tādā sfērā kur ļoti bieži saskaros ar neorģināliem telefoniem... Ievadod IME čekerī piemēram jauno galaxy note parādās huawe modems...Cilvēki ir šokēti kad uzzin šādus jaunumus...jo ir maksājuši lielu naudu par šo itkā īsto telefonu...līdz ar to ka pēc IME nesakrīt modeļi ir nākamās problēmas ar ko saskaras cilvēki...Nevaru apgalvot ka dīleri nevar pārdot šādus telefonus,bet krāpšana tā ir totālākā un cilvēku muļķošana... Tāpēc iesaku iegādājoties telefonu lūgt pārbaudīt divejādi IME 1 variants telefonā ievadot kombināciju *#06# un 2 variants paskatīties zem baterijas,Ievadat abus IMEi.info un paskataties mīļie cilvēki ko jums mēģina pārdot....Jo jūs maksājat naudu par labu telefonu lielu naudu un ja izrādās ka nav īsts tad esat konkrēti iegrābušies. Neļaujat sevi muļķot....

V

Komentāri (2)

Ventilators 27.02.2015

No poeredzes varu teikt, ka man visi ar šādiem telefoniem teikuši, kad pirkuši lombardā nevis pie dīleriem. Dīleriem ir autorizēts serviss pakaļā un PTAC. Oficiālie dīleri to nedrīkst darīt.

Ventilators 27.02.2015

Un vēl! Daļa no telefoniem no Lombardiem strādājot pāris nedēļas pirms tiek bloķēts IMEI.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes