www.sudzibas.lv Nelda Prusaki, netīrība piedodiet arī smaka nav no tām labākajām!

Nelda - Prusaki, netīrība piedodiet arī smaka nav no tām labākajām!

Ar ko lai sāk!
Sakrājies ir ļoti!
Sāksim ar to, ka leduskapji nestrādā ...jogurti uzpūtušies...siers mīksts...desa lipīga..liekas, ka tiek mazgāta... ir iegādāti zaļi cīsiņi!Skraida prusaki...grīda lipīga...sieriņi saskābuši kaut arī termiņš nav iztecējis, laikam ekonomē elektrību uz ledusskapju rēķiniem!!!Lai nosvērtu kāds augļus ir jāgaida pus diena!!

L

Komentāri (4)

O O_0 14.02.2009

ja jau tik slikti tad ko naakama diena ejiet uz to pashu neldu??? swiests

X xxxxx 14.02.2009

Uz turieni jau sen nedrikst iet. Tas pats jau attiecas uz citiem lielveikalierm, tikai mazaka mera. Desu, cisinus, kulinarijas izstradajumus, salatus nekur nedrikst pirkt, ne viena lielveikalaa, ta tas bija domats! Desas vieta kaa alternativa ir spekitis, klas ir daudz veseligaks. Jogurtus gribas, bet ko darit, ka nedrikst tur pirkt?? Teiktshu jums kaa ir: neperkiet Nelda neko! Es esmu bijis tas firmas darbinieks un redzet man tur nacas drausmigas lietas: kotletes, ko vini nepardod, piemeram, parvara virtuvee, bet tur stav tada smaka, ka vemt gribas... isak sakot, mazak jaiet uz lielveikaliem pec iespejas!!!

S Sanita 25.02.2009

Ja nopērc vecu pārtiku, ņem čeku un nec atpakaļ, nevis raksti anonīmas sūdzības internetā!!!

L Linda 18.03.2009

Neldaa ir gadiijusies apkaltusi galja ( no arpuses ), bet, lai butu tik traki - skabi sierinji, sarudzis piens utt..nu nav gadijies..nez kas taa par tadu shausmiigu Neldu??!! :D

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes