Negodīgi vākti ziedojumi. - Sunīyis no kekavas

Juglas dzīvnieku aizsardzības grupa, kurai pieder Juglas suņu patversme, kategoriski noraida Ķekavas novada dzīvnieku patversmes „Mežavairogi” pārstāves izplatītos melus par to, ka cietušajam dzīvniekam netiek vispār sniegta vai netiek nodrošināta kvalificēta veterinārā aprūpe!

Mēs arī paziņojam, ka ne Juglas suņu patversme, ne veterinārā klīnika, kurā atrodas dzīvnieks, ne šīs klīnikas ārsti nav lūguši sabiedrību ziedot naudu dzīvnieka ārstēšanai.

Kategoriski noraidām izplatītos melus, ka suns pēc 14 dienām tiks eitanazēts – Juglas suņu patversmē, kas pastāv tikai no ziedojumiem, dzīvnieki uzturas tik ilgi, līdz atrod jaunas mājas. Iemidzināti tiek tikai izteikti agresīvi vai neārstējami slimi dzīvnieki, kas cieš sāpes.kvalificēta veterinārā aprūpe!

Mēs arī paziņojam, ka ne Juglas suņu patversme, ne veterinārā klīnika, kurā atrodas dzīvnieks, ne šīs klīnikas ārsti nav lūguši sabiedrību ziedot naudu dzīvnieka ārstēšanai.

Kategoriski noraidām izplatītos melus, ka suns pēc 14 dienām tiks eitanazēts – Juglas suņu patversmē, kas pastāv tikai no ziedojumiem, dzīvnieki uzturas tik ilgi, līdz atrod jaunas mājas. Iemidzināti tiek tikai izteikti agresīvi vai neārstējami slimi dzīvnieki, kas cieš sāpes.

Lūdzam arī sabiedrību neizvērst telefonisku teroru pret Juglas dzīvnieku aizsardzības grupas valdes priekšsēdētāju Astrīdu Kārkliņu, nemitīgi zvanot un sūtot apvainojošas īsziņas; neķengāt veterinārās klīnikas ārstus, kā arī neparalizēt Juglas suņu patversmes darbu.

Šis ir vēl nebijis gadījums, kad viena dzīvnieku patversme ar klajiem apmelojumiem vēršas pret citu dzīvnieku patversmi. Lēmumu dzīvnieku nodot Juglas suņu patversmē, kas jau strādā 11 gadus, pieņēma dzīvnieku atradušie un noķērušie cilvēki – un, tā kā dzīvnieks tika uzņemts patversmē, nodrošinot viņam nepieciešamo veterināro palīdzību, mums nav saprotama histēriskā vēlme par katru cenu dzīvnieku pārņemt Ķekavas novada patversmes “Mežavairogi” pārziņā, kuras darba pieredze šajā jomā ir mērāma divu gadu garumā.

Šobrīd sunim visvairāk ir nepieciešams miers, viņš nav nemitīgi jāfotografē, jāfilmē, jāvadā pa citām klīnikām, jārauj projām uz citu patversmi, radot viņam papildus stresu. Suņvīrs atrodas siltumā, mierīgā atmosfērā – klīnikā viņš dzīvo atsevišķā telpā, nav ne piesiets, ne ievietots būrī. Pēc vairāku nedēļu klimšanas pa sniegiem – bez iespējas paēst, padzerties, – beidzot dzīvnieks ir drošībā, siltumā, aprūpēts. Lūdzu, ļaujiet sunim veseļoties – un, kad viņš būs pārcēlies uz patversmi un gatavs pieņemt apmeklētājus, gaidīsim ciemos. Ja suņa ārstēšanai patversmei būs nepieciešami līdzekļi, tad lūgsim sabiedrību palīgā. Pagaidām suņa dēļ lūdzam tikai vienu – mieru un labo domu spēku ātrākai veselības atgūšanai.

D

Komentāri (26)

Tā dīvaini sanāk nabaga suns vairākas nedēļas klaiņo pa Ķekavas apkārtni un tā Ķekavas patversme nevar nabaga dzīvnieku noķert, tagad kad suņuks ir aprūpēts visiem līdzekļiem censas pārliecināt ka gribējušu nez kur vest un ārstēt bet nav ļauts, vēl aplika Juglas patversmi un darbiniekus.
Aizdomīgi sanāk...
Un vēl naudu vāc itkā suņa ārstēšanai...

M melosvaktiziedojumi 13.12.2010

patversme paziņo, ka speciāli naudu neprasa. Ja jums ir vēlme ziedot, tad šai patversmei ziedojumu tālrunis un konts ir pieejami visu laiku.

Luk pareiza doma, nevis VAKAR TVNETTAISA MUTI TAISNIBAI CIET UN VISU DIENU NEGODIGI VAC ZIEDOJUMUS SUNīTIM

M melosvaktiziedojumi 13.12.2010

Danuta Priede

Mob: [slēpt]@dot.lv

P.k. 230677-11213

LV02HABA0551001712613

Ar norādi: Atlīdzībai - saimnieka meklēšanai.

Vajadzīga arī nauda suņa ārstēšanai un barošanai:

SIA "Veterinārais serviss". Reģ nr. 40003136091 - ar norādi Ķekavas sunim. LV82UBAL1300130056001.TVNET šO TE LIKA.VAKAR VISU DIENU.TAGAD TIK IZņēMA

M melosvaktiziedojumi 13.12.2010

Nekad neesmu teikusi ka suns jāved uz Mežavairogiem. Nekad ES neesmu apgalvojusi ka Juglā suņus iemidzina pēc 14 dienām.
Es neapgalvoju, ka suns nesaņem kvalificētu aprūpi, bet gan nepietiekamu. Ja sunītim viss kārtībā- tad taču nav jābaidās parādīt pieredzējušākam speciālistam, vai ne? Un visi paliks apmierināti.
Kāpēc Kārkliņas kundze atteicās no manas naudas? Patversmei kas pārtiek no ziedojumiem, neiedomājama greznība...
Kārkliņas kundzi personīgi nepazīstu- taču viņas nelaipnās atbildes, liek domāt, ka pret mani viņai ir PERSONĪGAS pretenzijas. Man vairākkārt tika teikts, lai nejaucos viņas darīšanās. Diemžēl mums, pēc 3 nedēļu sekošanas sunim (kopš 21. novembra) ir tīri cilvēcīga un saprotama interese par sunīša veselības stāvokli. Lieliski, ja Juglas patversmē sunītim nodrošinās vislabāko aprūpi, taču ir jāsaprot mūsu un sabiedrības vēlme palīdzēt.
Mežavairogi nekad ne ar vienu izteikumu vai darbību nav vērsušies pret Juglas patversmi vai biedrību, savukārt Kārkliņas kundze personīgi ir vērsusies pret Mežavairogiem.
Septembrī- aicinot visas Latvijas patversmes apvienoties cīņai par dzīvnieku tiesībām- Juglas patversme- Kārkliņas kundzes personā bija viena no nedaudzajām, kas noraidīja uzaicinājumu.
Tāpēc vēl joprojām aicinu Kārkliņas kundzi, kā biedrības vadītāju- apvienot spēkus, lai sameklētu pāridarītaju un turpmāk nekonkurēt, bet gan atbalstīt vienam otru.
Ar cieņu un ticībā, ka suns atlabs,
Danuta Priede -MELE

M melosvaktiziedojumi 13.12.2010

DANUTA KA DRIKSTEJAT VAKT ZIEDOJUMUS JA SUNS NEMAZ NAV PIE JUMS UN VINAM NAUDU NEVIENS NELUDZA. TACU VACAS TIESI JUS. TAS IR CUCISKI

: :) 13.12.2010

Acīmredzot, bija taisnība tam komantātoram, kurš, kad "Mežavairogu" personālu gribēja virzīt par "dzīvnieku eņģeļiem", tikai nobļāvās " ja jūs tikai zinātu"!

: :) 13.12.2010

Tas, ka cilvēks, kurš tā izrīkojās ar dzīvnieku, ir izdzimtenis, tas visiem skaidrs.
Bet vai tiešām to vairāku nedēļu garumā, ko suns klaiņoja ar aizsietu purniņu, NEVIENS nebija spējīgs suni noķert un noņemt apsēju??? Vai izsaukt kādu dzīvnieku ķeršanas brigādi, vai kā to sauc? Kāpēc ir jānoskatās neko nedarot, un jāsagaida tāds rezultāts?

P Pareizi 13.12.2010

Pa manam šķiet, ka'Ķekavas patversme viekārši vēlas sabāzt galus ūdenī. Nu kā var būt, ka uz vietas neviens neredzēja, ka klīst tāds suņuks??? Varbūt pat viņi jau zina, kam kas piederēja.

A Agnese 13.12.2010

Adresēts Danutei Priedei un SIA Veterinārais servis.

Kā jums nav kauna maldināt cilvēkus. Ja kāds grib TVNET apvainot, ka viņi pielikuši SIA Veterinārais serviss kontu, tad jautājums kāpēc tas parādās arī citos portālos. Noziedoju tams SIA 1 LVL, lūdzu to atgriest man uz kontu.

P Pareizi 13.12.2010

KAUNS MELOT!!!

P Pareizi 13.12.2010

Lūdzam arī sabiedrību neizvērst telefonisku teroru pret Juglas dzīvnieku aizsardzības grupas valdes priekšsēdētāju Astrīdu Kārkliņu, nemitīgi zvanot un sūtot apvainojošas īsziņas; neķengāt veterinārās klīnikas ārstus, kā arī neparalizēt Juglas suņu patversmes darbu. Šis ir vēl nebijis gadījums, kad viena dzīvnieku patversme ar klajiem apmelojumiem vēršas pret citu dzīvnieku patversmi. Lēmumu dzīvnieku nodot Juglas suņu patversmē, kas strādā jau 11 gadus, pieņēma dzīvnieku atradušie un noķērušie cilvēki, un, tā kā dzīvnieks tika uzņemts patversmē, nodrošinot viņam nepieciešamo veterināro palīdzību, mums nav saprotama histēriskā vēlme par katru cenu dzīvnieku pārņemt Ķekavas novada patversmes „Mežavairogi”, kuras darba pieredze šajā jomā ir mērāma divu gadu garumā, pārziņā, " teikts paziņojumā.

A Arta 13.12.2010

Kkāds stulbums rakstīt internetā kkādus melus, kas ir nokopēti no citu teiktā. Ja ir šādas neskaidrības tad ir jāizrunājas patversmēm un nevis jāklausās kā daži lohi cenšas patversmes sanaidot. Sunim ar šito stulbumu neviens nepalīdzēs. Tikpat labi ir jāpalīdz vēl ļoti daudziem dzīvniekiem un tie kas to vēlas arī darīs kautvai aizvedot vecās lupatas, avīzes vai pārtiku, kas nu ir kura rocības ziņā, nevis šeit kurināt naidu.

T tvnet.komentarsDanutes 13.12.2010

Patversme "Mežavairogi" nav ievietojusi internetā lūgumu ziedot suņa ārstēšanai.

T tvnet.komentarsDanutes 13.12.2010

Patversmes "Mežavairogi" komentārs par vāktajiem ziedojumiem Atbild: Danuta Priede, patversmes "Mežavairogi" vadītāja Man liels prieks, ka suns beidzot ir notverts! Mēs bijām izsludinājuši 20 latu lielu atlīdzību suņa notvērējam, kas šonedēļ arī tiks nodota kundzei, kas sunīti notvēra. Ar viņu jau telefoniski esam sazinājušies.

D Danutei 13.12.2010

Sakaisti pirms ziemassvetkiem cilveki ka muļķi uz jūsu PRIVāTO KONTU SKAITIJA NAUDU.KO DAVANAAM MEKLEJAT?

J Juris 13.12.2010

Jūs cilvēki esat lohi, nauda jebkurā gadijumā nonāks patversmes dzīvniekiem.

! ! 13.12.2010

Tad jaskaita uz PATVERSMES KONTU, ne jau jaludz tiesi sim sunim lai gan tie bija meli.SKAIDRS

DANUTA DRAUGOS JOPROJAM VAC NAUDU.KAUNS

Patversmes "Mežavairogi" komentārs par vāktajiem ziedojumiem Atbild: Danuta Priede, patversmes "Mežavairogi" vadītāja Man liels prieks, ka suns beidzot ir notverts! Mēs bijām izsludinājuši 20 latu lielu atlīdzību suņa notvērējam, kas šonedēļ arī tiks nodota kundzei, kas sunīti notvēra. Ar viņu jau telefoniski esam sazinājušies.

ATKAL MELO, 3 SIEVIETES NOķēRA!

P Pareizi 13.12.2010

s ticu tam ko redzu.Nevis laikām runām.Suņūks ķekavā klejoja 2 nedeļas, un cien. Danute NEKO nedarīja.Atbrauca no Rīgas sievietes un noķēra.Ta lūk, tas raisa pārdomas.Taču kad viss jau ir izdarīts, Danute sarosas, vai nav dīvaini?Turklat norada ne ķekavas patversmes kontu( ziedojot var tikt noradits mērķis), ne arī Juglu.bet savu privato kontu!Info par to kur to izdarija ja kads zinās tāpat pateiks, neņems naudu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes