www.sudzibas.lv Wine Concept Uzmetēji/Neapolis Sia, Kristaps Bunkus

Wine Concept - Uzmetēji/Neapolis Sia, Kristaps Bunkus

Neapolis SIA zināms arī kā WINE CONCEPT (Food & Beverage Service & Distribution) un tās īpašnieks Kristaps Bunkus, lai gan oficiāli ir uzrādīti citi fiktīvi īpašnieki, nenorēķinās par sniegtajiem transporta pakalpojumiem. Ar SIA Neapolis 2013. gada oktobrī vienojāmies par kravas nogādi no Rīgas uz Itāliju un atpakaļ par kopējo summu 1403.60 EUR. Kravu piegādājām, taču neviens neuzņemas apmaksāt kravas piegādi. Dzirdējām tikai tukšus solījumus līdz brīdim kad 2014. gadā SIA Neapolis tika likvidēts, bet tas nenozīmē,ka Wineconcept ir apturējis darboties. Tas bija skaidrs aprēķins ar plānu apkrāpt mūsu uzņēmumu kā pakalpojuma sniedzēju. Facebook lapa https://www.facebook.com/wineconceptLV kā arī interneta vietne http://www.wineconcept.lv/ aktīvi darbojās. Samaksāšu par jebkuru lietderīgu informāciju, kas palīdzētu parāda piedzīšanai, vai arī atdošu daļu no parāda un procentiem tā piedziņas gadījumā. Piedāvāju sadarboties, piemēram, aizturot Neapolis/Wine concept vai nu kā arī šobrīd oficiāli saucās šis uzņēmums, piederošu kravu - atlīdzība puse no piedzītās parāda summas! Iesaku nesadarboties ar visiem sūdzībā minētajiem subjektiem, jo viņu solītajam nav vērtības!

M

Komentāri (1)

I Ieva1951 26.11.2015

Slavenais Wine Concept mainījis atkal savu nosaukumu uz BSB Baltic un gatavojās atvērt jaunu veikalu Cēsu ielā 31. Kristaps te bieži parādās, laikam ofiss telpas arī te. Plāno vest jaunas kravas. Esam uzmanīgi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes