www.sudzibas.lv Narvesen Nezinoshas pardevejas

Narvesen - Nezinoshas pardevejas

Meitenes, kuras strada Origo Narvesenaa pat neprot atshkjirt desinjas, kaa arii salaatus.. nedomaaju, ka tas ir kaut kas gruuts- atcereeties nosaukumus dazaam preceem.. juus tach esat paardeveejas..

M

Komentāri (8)

. ... 13.09.2009

ai, ai gudrā Madara, atradi par ko sūdzēties.

S samtene 13.09.2009

Ta ir problema! Vienreiz ari gadijas sads notikums, tikai pardeveja nemas ar ko citu, bet ne ar klienta apkalposanu! Kopa ar savu dzeku, nema vinam peni laizija! Tiesam! Bija jau vela nakts, plkst 1.14, uz ceka pat rakstits. Statoila, braucot prom uz Igauniju, iebraucu statoila ko nopirkt. Cilveku nebija, es vieniga! Skatos, skats nosokeja, bet nu... Meitene novilkusi bikss puisim liela kaifa laiza! Izgaju ara, un nezinu ko iesakt ar ko tadu :( Pirmo reizi ar ko tik sokejosu sastopos!

N Nikija 13.09.2009

Pati strādāju Narvesenā un varu apgalvot, ka pirmajā dienā nu nekā nevar iegaumēt visus desiņu nosaukumus. It sevišķi tāpēc ka viņas visas praktiski vienādas ir pēc izskata. Bet nu ja meitenes tur nestrādā pirmo dienu, tad gan liekas tā nedaudz dīvaini.
Piedod, Madar, bet es neuzskatu ka esi atradusi baigo iemeslu par ko sūdzēties.:)

A albis 13.09.2009

tapēc jau viņa Sttoilā arī sajauca ''desiņas''jo pirmo dienu strādāja.īstenībā viņa pat sajauca kam tā ''desiņa''domāta, domāja ka apkalpo sevi.

N Nikija 13.09.2009

Nu par to gadījumu es dzirdu pirmo reizi, bet nu nevajag jau salīdzināt divas dažādas lietas. Es Origo pazīstu daudz kasieres un visu laiku ar viņām viss ir kārtībā (neviena aiz letes džekiem bikses nost nevelk).

J juris 15.09.2009

Tas laikam tagad ir baigi stilīgi un topā sūdzēties par dzīves sīkumiem, bet to, ka valdība čakarē tautu jau nezin cik ilgi, letiņi kunkstot pacieš, bet te redz dēļ desiņām saceļbrēku, Madara tu esi sieviete klukste, tādas nevienam vīrietim nepatīk, lai arī cik tev būtu gadu!Ej un nokaunies!

A Artūrs 17.09.2009

Samtene, a Tu nezināji to, ka Narvesenam un Statoilam nav nekā kopīga?!? 2 dažādi uzņēmumi!

H haahh 17.09.2009

A man piemeeram pie piizdas vai es patiiku kaadam viirietim vai ne!!!
Man ir augsts pashveerteejums un nekaada patikshana vai uzmaniibas apliecinaajumi no viirieshu puses nav vadziigi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes