Narvesen - apkalposana

Pirms dazam dienam es biju iegajusi veikala "Narvesens" kurs atrodas brivibas iela, preti Double Coffee.Pienakot pie kases es gribeju nopirkt zelta zivtinas atjaunosanas karti. Pardeveja, varda Liga, plapaja pa telefonu kadas 10-15min nepieversot man uzmanibu. Kad vina beidza runat vina paskatijas ar neapmierinatu skatienu, ka es vinai traucetu, man pat palika nepatikami, bet tomer uzprasiju. Vinja pateica ka vinji nesniedz nekadu informaciju, ka man pashai jazin ko man vajag. Ka tadas pardevejas vispar var nemt darba? ja nepatik darbs lai nestrada vispar, nevis izturas tik nepieklajig pret klietiem. Un ta nav pirm areize kad naku uz sho "Narvesenu" un strada shi pardeveja Liga.kura vienmer runa pa telefonu.

O

Komentāri (6)

P Psihoterapeits 30.10.2011

Tava pašcieņa stipri klibo, ja jau tu klusēdama nogaidīji pie kases 10-15 min... un vēl stulbāk ir tagad rakstīt par to sūdzību

L Liene 30.10.2011

Man šādi bieži gadās Narvesenā Spicē pie pārdevējas Kristina. Pļāpā pa telefonu, nesveicinās kaut ko izklaidējas, nesaprot, ko prasa utt.

L Liene 01.11.2011

Nevienā narvesenā tas vienk NAV iespējams, ka 10 - 15 minutes tikai tu viena staveji pie kases, jo cilvēku plūsma jebkura narvesena ir milziga. Tapec es secinu, ka Tu vienk ļoti pārspīlē, visdrīzāk ka nostāvēji tur labi, ja minūti. Pie tam tas ir Brīvības ielas narvesen, ja meitene tur 10 minutes nenaktu pie kases, tad tur butu jau sastajusies rinda lidz terbatas ielai. Tapec uzskatu, ka si sudziba ir vienk uzpusts burbulis no kkadas iedomigas kazas, kurai vienmer patik uzpust no mushas ziloni.
Un kas tur ar to zelta zivtinu, nevareji izdomat cik lielu nominalu pirkt, tapec prasiji pardevejai pa cik lai noperk? Nu tur jau tiesam diezgan dumjam cilvekam jabut.

K kristaps 06.11.2011

man ari ir bijusi šāda situācija ar šo pārdevēju. viņai nav svarīgi klienti. tikai savs telefons. un es nepiekritīšu iepriekšējiem komentāriem ka tur ir liela cilvēku plūsma/

R rojs22 06.11.2011

Par to infromaciju nesapratu... ko tad Tu viņai jautāji?!

kafija Pauling 22.10.2014

kapec tu sudzies uz NARVESENU ja NARVESENS tur NEPRICEM ??!!!
ja gribi lai pret tevi ir laipni - esi pats laipns !!!
ja vienalga nebus laipni - neej tur, ko cikstet ?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes