www.sudzibas.lv Narvesen Apkalpošana

Narvesen - Apkalpošana

Liels sašutums par šī veikala darbinieci, kas spēj sabojāt ne tikai vēlmi tur iepirkties bet arī apetīti! Ja man uzbļauj, kam man sinepes, ja klāt esu ņēmusi gurķu-sinepju salātus un ja man nemaina kafiju, kurai ir beidzies piens un tilpums ir pus krūzīte.. Sakot tādu ja nu varot dzert man ir nepatīkams šoks.. Visam klāt pārdevējas mazizglītotība pieklājībā.Visam pāri uzbraucoši teikumi: Es jau nezinu kādas mērces tev vajaga.. Es viņai TRĪS reizes atkārtoju, ka visas.. Pārgriesta seja un bubināšana zem deguna ir tas ko es šajā veikalā saņēmu pirms nedēļas.. Fuj.. Pēdējā reize, kad tur iegriežos. Vadībai: Pārmaiņus varbūt ir vērts pārbaudīt savu "pārdevēju" spēju strādāt šajā apkalpošanas "sfērā"..

Komentāri (2)

Likumsargs 20.11.2015

Narvesenā darbinieki mainās katrus trīs mēnešus. Vismaz es tā esmu ievērojis. No šejienes secinājums, ka Narvesen shēmo ar nodokļiem.
Personīgi es šajā piparu bodē neiepērkos jau vairākus gadus!
Kāpēc? Lūk kāpēc:
- viss ir daudz dārgāks, nekā citos veikalos;
- pārdevēju uzbāzība ar piedāvājumiem pirkt man nevajadzīgu preci.

Redzēju, kā viens jauneklis atbildēja ar to pašu. Kad viņš nopirka cigaretes un pārdevēja piedāvāja viņam šķiltavas un košļājamo gumiju. Jauneklis pateica nē. Tad pārdevēja viņam saka trīs eiro, jauneklis viņai atbildēja - jums papīra vai metāla naudu?

VADĪBAI!
Nelieciet pārdevējiem piedāvāt nevajadzīgo un neejošo preci. Katrs normāls pircējs pats pateiks, ja viņam būs kas nepieciešams!

S SashaAl 22.11.2015

Mīļie, mīļe pircēji.. gribu jums vienu lietuņu pateikt.
Pirms tam ka sūdzēties uz SIA Narvesen pārdevējiem, padomājet pati par sevi, kā jūs uzvedatues, ko jūs darat un sakat.. jo.. ir liels JO. jūs uzvedaties kā, piedošanu, no lielas burts "C" taisat kafiju un metat visus atkritumus pa galdu, ielejat sīrupus un atstājat uz galda netīrumus no tā, nevajadzīgas krūzītes metat kur gan acis skatās un pat nevarat ievietot savā vietā, lasat žurnālus un metat, kā jau bija teikts- kur acis skatās, pēc jums vajag visu ievietot savā vietā.
Runājot par E-taloniem.. kur jūs mācījaties runāt? Stāvat tur maliņā un kaut ko runājat, pat normāli pateikt braucienu skaitļu nevarat, kā dauniem vajag pajautāt vēlreiz lai saprastu ko jums vajaga.
Par Narvesen darba laiku arī smiekli caur asarām.. nu ko.. vai nu tik grūti pacelt savas acis un paskatīties uz to grafiku? Vai tad labāk lauzt durvis kā d......? ? Vai tad jūs visi teāli esat tādas ritīgas c.....? ?
Un visi ves kliedz- man nepatīk pārdevēja- vot šitā un tā.. ziniet.. pēc jūsu attiecības, kā jūs domājat, vai gribās smaidoši apkalpot jūs visus? ? ? Vispirms sāciet no sevis..
##
Дорогие, дорогие покупатели, хочу Вам сказать одну вещь.
Перед тем как написать жалобу на продавщиц SIA Narvesen, убедительная просьба посмотреть на себя самих
Вы приходите и делаете кофе, разбрасывая вокруг себя мусор, оставляете пакетики из под сахара по столу, разбрызгиваете сиропы по столу и даже не удосуживаетесь хотя бы салфеточкой после себя прибрать, читаете журналы и бросаете их как попало по разным углам, что нам приходится постоянно за Вами прибирать..
На счет Э-талонов. Где вы учились разговаривать? ? Стоите себе в стороночке и бубните под нос что - то не внятное.. и приходится как у даунов переспрашивать количество поездок, чтобы понять чего вы хотите.
И на счет время работы магазина. Ну разве так сложно поднять свои глаза и посмотреть на время работы а не ломать двери или переспрашивать по 100500 раз?
Вы говорите- нам не нравится вон та продавщица и эта.. а вы не подумали о том, что после таких людей не очень хочется с улыбкой обслуживать таких же?
Прежде чем накатать жалобу, убедительная просьба посмотреть на свое отношение и поведение, обратить внимание сначала прежде всего на самих себя..
..."Мой крик души"...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes