www.sudzibas.lv Narvesen Attieksme un zagļi

Narvesen - Attieksme un zagļi

Tiko biju veikalā T/C Origo, "A" māja, 1 stāvs. Pirku cigaretes ChesterfieldBlue1.65, samaksāju pieci Eiro bet atlikumā saņemu tikai 2,35Eiro. Kad atgāju 3-4m no kases un ieskatijos rokā, pamanīju ka viens Eiro trukst, bet pardeveja: 38 Mara Janjece, čeks nr.00143498, jau aizmuka prom. Piegāju klat pie otras pardēvējas un pajautaju kapēc tā notika un vai var kaut ka šo jautājumu atrisināt, uz ko man atbildēja: -Ko, vai es jus apkalpoju? Un teica lai pats meklēju tagad to pardevēju!Atrādu veikala telefona nr. internetā, kad piezvāniju trāpīju uz to pašu, otro, pardevēju. Kad meģināju vel reiz noskaidrot vai nevār šo jautājumu atrisinat, mani nosauca par blēdi un teica kā redzeja mani izejot arā no veikala. Tad ja viņa redzēja ka es izgāju arā, drošvien arī pamānija ka neko kabatā neliku.. Mani aicinājumi apskatities video ierakstu tika ignoreti! Pardevēja pat nepiedāvaja parskaitit kasi!Internets pagaidam ir pedeja vietā kur velos ar šo padalities.P.S. "Otra" pardevēja igrore cilvēkus kas runa Krievu valodā! Cik Narvesen tās ir izdevīgi lēmt viņem pašiem! Nevienam neiesaku tagad tur vispār iet, rūpja attieksme un zog!

Komentāri (5)

M moins 31.07.2015

Nakuj tev, jefiņ tās cigaretes? Tu piedzimi ar tām vai, ka nevari bez tām? Laikam jau izcili labi garšo, tāpēc es tev varu kompensēt tās sāpes un atdot to eiro(nabadziņš) un vēl nopirkt vietā jaunu paciņu, ja kameras priekšā apēdīsi 20.cigaretes...

A Andrejs Kazāks 31.07.2015

Istenība nav nekadas starpības vai tas ir cigaretes vai vel kaut kas cits! Turpini rakstit, tikai paradi isto Narvesen pardevēju seju! Un paldies par Eiro, ielikšu ramītī par godu taisnībai un uzlikšu uz sienas! Ka jau teicu man pietiktu ar aivainošanam, citadā veida ar tadiem cilvēkiem kā jus jau nevar, bet vareja jau visu atrisinat laipni un mierīgi!!! Visu labu!!

M moins 31.07.2015

Kur tu tekstā rāvi, ka es aizstāvu narvesenu? debilāku kantori vsp. grūti iedomāties! Runa bija tikai un vienīgi par cigaretēm! Piedāvājums joprojām spēkā. Jo iespējams tikai tad(apēdot) sapratīsi kādu draņķi lieto...

Z zinta lapina 04.08.2015

gaidam video

Man paedeva sokoladi Daim kura jau bija sapuvusi un pardeveja man atteica atdod naudu jo termins ir lidz 21.08.2016.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes