www.sudzibas.lv Narvesen 13 Janvāra ielas narvesens uzdzīvo! Bet uz cik ilgu laiku!

Narvesen - 13 Janvāra ielas narvesens uzdzīvo! Bet uz cik ilgu laiku!

Man arī ir slikta pieredze tieši šajā Narvesenā. Arī kādu nedēļu pamācījos (cik nu pamācījos) Mācēju tikai pie kases stāvēt. Ne man lāga iemācīja lat-loto terminālu ne kā presi pieņemt un nekā to atgriezt un citas lietas. Tieši tā pat bija arī man kad biju jau it kā pamācījusies jāsāk patstāvīgi strādāt ar līgumu,okey līgums bija,bet uz darbu nācu ar kādu vai nu tā bija Sanita vai Ivo protams es stāvēju pie kases un tas otrs vienkārši sēdēja un neko nedarīja. Labi pienāca diena kad sāku strādāt patstāvīgi. Nostrādāju vienu dienu tad otru un pati sapratu, ka es lāga neko nemāku kā tikai pie kases stāvēt. Un tad darba devēja šajā gadījumā Sanita man sāka pārmest,kāpēc es nemākot šito un šito, lai gan apzinājās ka no tā visa man viņa ir parādījusi vienu reizi un še tev kā lai to visu no pirmās reizes atceros. Bet kad jautāju ka es neatceros viņa man atcirta ar to, ka es esot pati vainīga, ka nemācījos un neklausījos. Un pēc tam sekoja tas, ka saņēmu no Sanitas zvanu ar vārdiem tev jāatnāk parakstīt atlūgums.Un jāatdod kioska atslēgas un darba krekls. Biju šokā.Ar nekādiem paskaidrojumiem un visu pārējo. Neiešu jau strīdēties ja nē ta nē. Aizgāju uzrakstīju to atlūgumu. Un Sanita saka,ka par nostrādātajām dienām samaksāšot,piebilda to ka vai nu viņa zvanīšot vai nodošot caur savu dēlu Ivo. Protams gaidīju,gaidīju,bet protams man arī tā netika nekas samaksāts. Tas notika šā gada Jūnijā. Toreiz par to nerunāju,jo domāju ka nebūs jēga, bet ka tā jau gadās vēl kādam,tas nu gan nav normāli.Un es neesmu vienīgā šajā apčakarēto bariņā. Darba devējs cūciski rīkojās, un ņirgājās par darbiniekiem,un bez nekādām problēmām uzpelnās citu vietā.!

J

Komentāri (6)

meddler 05.01.2015

ko lai saka lohi

C cipo4ka 05.01.2015

Nu cik var liet...jūnija tu tur vel nestradaji! Madara Vīkcne un Jūlija Manuilova klausieties varbut jau pietiks dirst, ko???? Smuks datums Madara 28 decembris 2014 gads kada sakritiiba abaam suudziibaam ...par apmeloshanu draud sods

K krista39 05.01.2015

Par rupju attieksmi arii draud sods!!!

C cipo4ka 05.01.2015

Liekas kad tu kko zini :)))

K krista39 06.01.2015

Liekas ka nevis kad!;)

Latviešu tautas 06.01.2015

manjaupatik! Un par tevi jau cietumā raud un liek "proguli"!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes