Narvesen - Krāpšana

Narvesen jau pārkāpj visas robežas klientu čakarēšanā! Ja no sākuma gadījās vienu reizi tikt apkrāptai, domāju, mazums, vienu reizi var gadīties, tad tagad tā notiek jau entajā Narvesenā un pie tam atšķirīgās Latvijas pilsētās! Tas vairs nav izturams!
Kas tā par modi izsist nepareizos mobilo atjaunošanas kodus, nez ko lai es ar zz telefonu darītu ar man izsisto bites kodu??? kā arī kas tā par modi, hotdogā likt ne to desiņu, ko pasūtiji, vispār mērci nepievienot, iespiest nedaudz kečupa un ieilikt cīsiņu!
Visur Latvijā tā notiek, ne tikai vienā pilsētā vai vienā veikalā! Nu cik tad var! Nākamreiz uztaisīšu tādu skandālu, ka vēl uz BEZ tabu aizsrakstīšu!!!!!!!

S

Komentāri (4)

S sensor 31.07.2014

Nē, ko tur vairs! Neiepirkšos vispār Narvesenā. Manu uzticību esat zaudejuši. Pabrīdināšu arī pārējos.
Kādreiz tiešām patika jūsu veikals. Ļoti ērts un labs bija. Un nešmaucās. FU!

donna b 31.07.2014

Ludzu plasi pazino laiku, kad bezTabu radis Tavu sizeti. Par nepareizam desinam un nesaprotamu "krapsanu".

S sensor 31.07.2014

to donna b:
ja tev jau ento reizi iesmērētu nepareizu atjaunošanas karti ( ne to lētāk0), tev laikam būtu vienlaga? ja nauda kokos kādam aug, tad tik uz priekšu...
vai man tiešām PILNĪGI viss, ko pērku, ir jāpārbauda? nu tad jau mūžibu mēs iepirktos.
ja uz piena nebūtu rakstīts piens ( tāpat kā atjaunošanas kartes ir vienk. čekiņi) un tu paļaujies, ka tev izsit īsto, tad tu, saņemot pienu, iedzertu, ja nu iesmērēts kefīrs vai paniņas?
nu kā kurš grib, protams...

H hurr 01.08.2014

nu protams ka jāpārbauda ko pērc.. ja nepareizi izsit kaut ko tad uz vietas arī vari uzreiz pierādīt ka pasūtīji galīgi citu pakalpojumu. nu un uz bez tabu tādas muļķibas neviens pat neklausīs tevi jo tava kļūda ka nepārbaudīji ko nopirki. nākam reiz esi uzmanīgāks

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes