www.sudzibas.lv Narvesen pārdevējs - transvestīts

Narvesen - pārdevējs - transvestīts

Biju šokā ka autoostas narvesenā (tajā kurš atrodas pie iekāpšanas peroniem) strādā transvestīts ( vīrišķīga izskata sieviete ar bārdu) Biju vīlies konkrētajā pārdevējā, jo nācās iet uz otru narvesenu, kurš atrodas autoostas ārpusē.
Vaitad tiešām neviens neizvērtē pieņemtos darbiniekus? Vai tiešām apkalpošanas sfērā drīkst strādāt tik bezkaunīgi cilvēki? Tad jau pēc pāris gadiem kioskos pārdevēji strādās ar apakšbiksēm uz galvas vai bez zobiem un 3 gadus nemazgātiem matiem. Kur mēs dodamies?

H

Komentāri (14)

S smīkņa 24.03.2014

Kā tas pārdevējs lika tev vilties? Ar savu izskatu vien? Esi pārliecināts, ka visi ir stāvā sajūsmā par to, kā izskaties vai uzvedies tu?

H Harknula 24.03.2014

Jā, pārdevējs lika vilties ar savu izskatu vien. Bet manuprāt tas ir ļoti būtisks aspekts, strādājot ar cilvēkiem, apkalpošanas sfērā. Manuprāt, ja vīriešiem ir tieksme pārģērbties par sievietēm, tad lai viņi to dara mājās, nevis iet strādāt tādā paskatā, pietam apkalpošanas sfērā. Laikam nav brīnums ka cilvēkiem tas šķiet normāli, ja ir atradies kāds kas šim ļāvis strādāt. Padomā kā reaģē bērni redzot pie kases stāvam cilvēku kuram grūti noteikt dzimumu. Un pēc gadiem latvieši brīnīsies - hmm kāpēc tik daudzi transvestīti saradušies... Un varbūt smīkņa, pēc Tavām domām vajadzētu atļaut viendzimuma laulības arī pie mums? Vai tiešām man vienam tas neliekas normāli, ka mūsu cilvēkus apkalpo, pat ne klauns, vēl briesmīgāk - sakrāsojies daunis ar bārdu?

H Harknula 24.03.2014

Un starpcitu, pēdējos gados šis nav pirmais gadījums kad redzu tieši šo personu stāvot aiz letes. Agrāk šis indivīds strādāja IKI, tagad pārcēlies uz autoostu, laikam sapratis, ka tur viņš labāk varēs propogandēt savu kustību!

S smīkņa 24.03.2014

Es bērnībā uzaugu zinot gan par gejiem, gan lezbietēm, tomēr neskatoties uz to esmu heteroseksuāla un esmu droša par savu orientāciju, ko tu laikam nevari lepoties par sevi.

Man, piemēram, ļoti nepatīk kā izskatās resni cilvēki (turklāt pie liekā svara praktiski vienmēr ir vainīgi paši), bet es taču tāpēc nerakstu sūdzības par katru resno pārdevēju, kuru es sastopu?

H Harknula 24.03.2014

Redzi, smīkņa, ko nodarīja Tavas plašās un agrās zināšanas par lezbietēm un gejiem - Tev šķiet ka transvestīts apkalpošanas sfērā ir savā vietā. Tad jau transvestīti ir jāaicina strādāt uz izglītības iestādēm un pedofīli uz bērnudārziem, ne? Un atšķirībā no transvestītiem, liekais svars ir dabisks un neizraisa tādu riebumu.
Tev nešķiet ka bērni redzot veikalā sakrāsojušos onkuli ar kleitu, stāvot pie kases un sitot čekus, nedaudz apjūk un redzot šādus indivīdus biežāk vairs nesapratīs kas ir kas? Varbūt nākotnē puišiem būs stilīgi valkāt minisvārciņus, bet esmu audzis labā ģimenē un saprotu kāda loma šajā pasaulē ir vīrietim. Vīrietis ir ģimenes galva, nevis svārciņos tērpts jokdaris pie kases aparāta. Pretējo man iestāstīt nav iespējams. Un vispār, smīķņa, ka tik Tevī, kautkur dziļi, dziļi, nebūs noslēpusies maza un trakulīga lezbietīte? Vai arī otrs variants, Tu esi tas transvestīts par kuru rakstīju! Miers.

S smīkņa 24.03.2014

Tāda dīvaina loģika, gejus vai transvestītus uzreiz salīdzināt ar pedofīļiem. Netīšām nesajauci ar mācītājiem? Ne tuvu ne katrs vīrietis ir ģimenes galva, bet ja paskatīsies vēsturē, tad atcerēsies, ka vēl pavisam nesen sievietes nevarēja publiski nēsāt bikses.

Bet par lieko svaru un dabiskumu, nu ne viss, kas ir dabisks, ir labs, vaine? Tu taču nestaigā pliks? Bet, ja tev ir dāma, viņa taču lieto kosmētiku? Vēzis ir ļoti dabīgs.
Turklāt resni cilvēki ir neveselīgi, tāpēc, ja skatamies no dabas viedokļa, tad riebums un nepatika pret tiem kāreiz ir ļoti dabiska reakcija (lasi sieviete meklē spēcīgu un veselīgu vīrieti, kurš var parūpēties par viņu un viņas bērniem). Man liekais svars asociējas ar slinkumu, nolaidību un stulbumu.

Bet, ja tu uzskati, ka tavi bērni ir tik stulbi, ka "apjuks" reizi pa reizei ieraugot kādu geju vai transvestītu, tad man viņu ir žēl. Kas, tavuprāt, ar viņiem notiks, kad viņi kādu klaidoni ieraudzīs? Viņi par bomāriem izaugs?

H Harknula 24.03.2014

Jā, kurlam var serenādi dziedāt un aklam mācīt šaut ar ieroci.

M martte 24.03.2014

Smeiklīgi. Paldies par lasāmvielu autor un Harknula, tik tiešām visai "interesants" viedoklis, ko lasīt. Par laimi drīz Jūsu laiks beigsies un augs paaudze, kura mīlēs cilvēku nevis dzimumorgānu vai izskatu.

Ausainītis 24.03.2014

Idiotu bars! Man piemēram ir pie vienas vietas, kā izskatās pārdevējs (kaut vai pēc Romas pāvesta vai Bin Ladena), lai tikai apkalpošana būtu normāla.

M marsietis 24.03.2014

Harknula laikam ir izlutināta caca, kas grib, lai pasaule griežas ap viņu vien. Nepatīk Narvesen pārdevēja izskats un orientācija, ej uz citu bodi. Neviens tev nespiež tur iepirkties. Man varbūt nepatīc tu ar savu trulo, aprobežoto viedokli.

L Lelde123 24.03.2014

protams pārdevējam jāatbilst kaut kādiem normāla cilvēka standartiem kaut vai tāpēc vien ka bezdarbs un to darbiņu katrs idiņš var darīt. Nesaprotu, par ko cepiens lokālajā geju kopienā. btw man neviens neiestāstīt ka būt mazam tievam vīrelim ir priekšrocība

о обними_кота 30.03.2014

что он теперь, не человек что ли и есть не хочет?

E Ezernieks Maris 31.03.2014

akd., tu vērtē cilvēkus pēc izskata, tā ir psrs domāšana, un tu pats izklausies pēc geja

M Murmulis5 23.04.2014

Prpogandēt savu kustību? KE TIEšI? Pārdododt tev Snikersu vai kafiju?

Es esmu kreile un stradaju Rimi? vai es tev arī likšu vilties? neesmu taču tada ka visi, vidudsslaikos tādus ka es vel lika sadedzināt uz sārta!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes