My fitness - Myfitness

тренера там нет, даже если ты хочешь спросить пару вопросов, только если личного на закази что за бред в душе, там же между женский и мужским душем дверей нет, тот кто первый раз может пройти пару метров дальше и оказаться неловкой ситуации :)

J

Komentāri (1)

V VarenaaTejkana 28.11.2014

Liekas tak pats notiek visos MyFitness klubos, atnacu uz zāli pirmo reizi, gribēju pakonsulteties ar treneri un neviena nebija. Nodarbībās zālē (man bija pilates) tas pats, treneris priekšā kaut ko rāda, bet vai tu pareizi dari, vai tiec vai netiec līdzi, vai elpo pareizi, nekas netiek ne stāstits, ne kontrlēts. Sanāk ka to naudu maksā par inventāra nomu, ko gribi to dari. Prizncipa loti nožēloju ka pieteicos tieši šajā klubā, labāk būtu maksājusi vairāk un būtu treneru klātbūtne zālē!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes