www.sudzibas.lv My Fitness naudas izspiešana

My fitness - naudas izspiešana

Diemžēl My fitness vadība ir izvedojuis līgumu tā, lai apmeklētāji ciestu. Kad noslēdzu līgumu, norādīju savu konta numuru ar domu, ka notiks automātisks maksājums. gāju uz klubu mēnesi, tad pārtraucu, jo neamierināja klubā tīrība, dušās bija nelāgs aromāts, izlietnes pilnas ar matiem un arī dušā visur bija mati...nesmuki. Tad, kad marta vidū man atnāca paziņojums par kavētu rēķinu 39.00 apmērā, zvanīju uz klubu un skaidroju, ka nēesmu gājusi dotajā mēnesī un vēlos izbeigt līgumu uz ko man paziņoja, ka man tāpat jāmaskā par doto mēnesi, ja pat nēesmu nākusi, plus jāmaksā arī par nākamo mēsnesi, jo redz man bija jāizbeidz līgums 14. mēneša uz to mirkli dotajā mēneša datumā. Tātad man jāmaksā 78.00 par pakalpojumu, kuru neēsmu saņēmusi. Lai, gan personāls ir jauks.

P

Komentāri (21)

A andreta.ernestone 31.03.2015

Kāda naudas izpiešana??? Vienkārši kādam vajag uzmanīgi lasīt līgumu, ko paraksta... Tur viss ir rakstīts.

M Maikls 17.05.2017

Man ir 16 gadi un es sāku iet uz to klubu, pēc tam vairs negribēju, jo man likās tas pārāk dārgi un man nebija uz to laika, jo mācības ir līdz 5 un man vēl jāatrod laiks draudzenei un draugiem.
Tagad kad kontrkēti esmu izdomājis vairs neiet, ir 17 maijs un es negribu maksāt par šo mēnesi un tad tikai atteikties, varbūt es varu vienkārši neiet?
Jo man kartes tur nav, maksāju skaidrā.

A alfonso23 08.04.2015

Man tieši tas pats variants, un par līgumu lasīšanu, gribu redzēt cilvēku kurš uz vietas lasa visu to garo līgumu. Un vispār Līguma devējam ir jāinformē viss smalki un sīki, lai zin ko paraksta, tā vispār skaitās ar maldu un spaidu iespaidā parakstīts līgums. Un piekrītu par tīrību un trenažieru tīrību un kvalitāti. Esmu ļoti neapmierināts ar šõ jauno sistēmu, esiet uzmanīgi ko parakstat ļaudis. Agrāķ City Fitness viss bija labi tagad nezinu priekškam bija jātaisa tik nesaprotama sistēma, jo katram cilvēkam dzīvē var visādi gadīties, nevis prasīt no viņa naudu par neizmantotu pakalpojumu.

D delirious24 13.04.2015

Man bija tāda pati situācija. Maldinoši man teica, ka nekādas automātiskās apmaksas man nebūs, ja ka vēlēšos, pati uztaisīšu šo automātisko apmaksu, bet izrādījās, ka 3-iju mēnešu laikā no mana konta tika ņemti 39 eiro par kluba apmeklējumu, kuru nebiju apmeklējusi 3 mēnešus.
Tāpēc man ir liels lūgums, visiem, kas grib sūdzēties par maldinošo piedāvājumu, par meliem un naudas izspiešanu, rakstīt man uz e-pastu [slēpt]@inbox.lv, lai varētu uzrakstīt kopīgo sūdzību, lai varētu atgriezt naudu atpakaļ un iesūdzēt viņus par krāpšanu un naudas izspiešanu.

C cricfremy 15.04.2015

Jā, visos sporta klubos gribi uz sporta zāli - samaksā, nemaksā - neej...
Bet MyFitness izdomājuši šādu jaunu sistēmu, neej uz sporta klubu vairs, bet tāpat jāmaksā. Un līgumu lauzt vairs nav iespējams tad, kad tiek saņemts rēķins par mēnesi, kad vairs netiek apmeklēts sporta klubs.

Izrādās, ka ir bijis jāparedz līdz iepriekšējā mēneša 14.datumam, ka nākamajā mēnesī vairs nevarēšu apmeklēt sporta klubu - KUR LOĢIKA?

Ar šādu sistēmu MyFitness tikai zaudē klientus!

C cricfremy 15.04.2015

Jā, visos sporta klubos gribi uz sporta zāli - samaksā, nemaksā - neej...
Bet MyFitness izdomājuši šādu jaunu sistēmu, neej uz sporta klubu vairs, bet tāpat jāmaksā. Un līgumu lauzt vairs nav iespējams tad, kad tiek saņemts rēķins par mēnesi, kad vairs netiek apmeklēts sporta klubs.

Izrādās, ka ir bijis jāparedz līdz iepriekšējā mēneša 14.datumam, ka nākamajā mēnesī vairs nevarēšu apmeklēt sporta klubu - KUR LOĢIKA?

Ar šādu sistēmu MyFitness tikai zaudē klientus!

U udrasol 21.04.2015

Oh uš tie LĪGUMI!

T TG 27.04.2015

Es arī esmu iekritis šajā krāpnieciskajā My fitness shēmā. Visu aprīli nebiju gājis uz sporta zāli, aizgāju 13.aprīlī uz sporta zāli lai pārtrauktu oficiāli trenniņus. Man paziņoja ka es esmu paspējis laicīgi pārtraukt līgumu, jo ja es būtu atnācis pāris dienas vēlāk man būtu jāmaksā par pilnu mēnesi. Paldies un uz redzēšanos. Tagad atnāk man e-pasts no Krapniecīgā MY FITNESS ar tekstu.

Atgādinām, ka Jums ir kavēts viens vai vairāki maksājumi My Fitness SIA. Parāda summa sastāda 39.00 EUR.

Sazinājos ar attiecīgo norādīto personu kura man protams izskaidro ka man bez variantiem ir jāmaksā par šo mēnesi kuru neesmu bijis, un par kuru jau mēneša sākumā biju atteicies. Pēc sarunas izrādas ka viņi šos parādniekus ir spiesti nodot firmām kuras nodarbojās ar parādu piedziņu. :D Nu bet protams kā tad bez tās Extras..
Nav jau problēmu samaksāt, ar sporta zāli biju apmierināts, kā arī pati zāle bija netālu no mājām. Bet no šī brīža Neiesaku nevienam apmeklēt šo Krāpnieku uzņēmumu kuri ir spiesti uzdzīvot uz šādām nekaunīgi izveidotām sistēmām. Bet no šī brīža uz NEREDZĒŠANOS. Un iesaku arī pārējiem būt uzmanīgiem, vai vnk šo iestādi neapmeklēt.!!!

J japo 11.05.2015

Kādam ir izdevies tikt ar viņiem galā, vai viss beidzās ar parādu piedziņas kantori ? :)

G Gijom 12.05.2015

Šeit ir tāds ļoti svarīgs moments kuru visi palaida garām. Šis nav "neizmantots pakalpojums" ko daži pieminēja. Šis pakalpojums jums ir liegts !!! Jo karte ir deaktivetā ja Tu laicīgi neapmaksa. Tātad viņi piedziņ naudu par pakalpojumu kuru nav iespējams pat saņemt un nav pieejams.

Z [email protected] 15.05.2015

Es gan esmu sajūsā par my fitness un nepavisam nenožēloju, ka esmu viņu kliente un regulāri apmeklēju viņu zāli. Ja pats esi saprātīgs un pirms paraksti izlasītu, tad šādas problēmas nerastos. Vajag tikai pašam būt nedaudz atbildīgākam.

I inri 12.07.2016

Ja kādreiz radīsies neparedzētas veselības problēmas, kuru dēļ nevar apmeklēt sporta zāli, bet būs jāmaksā vēl par nākamo mēnesi par sporta zāli, tad būs nojausma, cik nepatīkami ir maksāt par zāli, ja nevar to izmantot. Un neparedzētas problēmas var katram rasties.

G Gijom 19.05.2015

Ja Zane, tieši ta. Jābūt atbildīgam - pirms parakstīt līgumu ar MyFitness japakonsultejas ar advokāta biroju citādāk nezin varbūt nākamreiz viņi pārdos tavas nieres.

Z za23 20.05.2015

Hmm, varbūt ne tik nopietni pie advokātiem uz reiz nevajaga vērstie tas uzreiz izmaksās dubultā, bet notiekti pirms parakstīšanas, gan vajadzētu visu kārtīgi pārlasīt, lai nav nekādu šādu neskaidŗibu pēc tam. Jo viss jau noteikti bija rakstīts

J Jelena 22.05.2015

Tas ir normāls kluba sistēmas princips, un pirms tajā iestāties vajadzētu rūpīgi palasīt noteikumus, jā - tieši to 'garo līgumu". Vispār to lietderīgi darīt visos gadījumos, kaut ko parakstot . Un par bankas konta lietošanas iespējām arī būtu labi uzzināt, piem., par automātisko maksājumu atteikumu. Tad neviens nepaņems no jūsu konta naudu bez jūsu piekrišanas . Tātad pirms sūdzēties vajadzētu pamācīties .

I inri 12.07.2016

Un vēl administratoriem būtu jāmāk pastāstīt par samaksu nevis gaidīt, kad klients pusstundu lasīs līgumu!

M melanho 03.09.2015

Meitenes rakstu sudzibu Pateretaju aizsardzibas centram par netaisnigiem MY fitness liguma noteikumiem. Jo iekritu taja pasaa situacija. Piedavaju pievienoties sudzibai, jo vairak bus neapmierinatu cilveku jo vairak ir iespeja, ka My Fitness tiks sodits

R Renate Karklina 04.09.2015

Kāda citiem pieredze ar maksājumiem skaidrā naudā? Vai klubs kases čekus izsniedz?
Dēlam čeku neizsniedza (pats ar jauns un dumjš, nepieprasīja, tagad vairs neko nepierādīsi). No abonementa atteicās, bet pēc tam tik un tā dabūja maksāt dubultā, jo viņu sistēmā redzami tikai tie maksājumi, kas noņemti no konta.

J JKalnins 10.11.2015

Jā, tik baiss serviss sen nav redzēts - paši rada sev zaudējumus!!! Krimināls kantoris, sadarbojas ar krimināliem izspiedējiem.

V vanill 17.02.2016

Arī mani piemeklejusi šī pati siutācija. Kāpēc man būtu jāmaksā par pakalpojumu, ko neesmu izmantojusi?

G Gunārs Lielais 20.02.2017

"Been there done that". Negāju 2 mēn, aizgāju pēc 2 mēn atteikties no abonementa un vēl uzksaitīja par pēdējo mēnesi klāt. Kopā ~90EUR bija, kurus jau paspēja aizsūtīt parādu piedzinējiem. Paldies!
Galvenais, ka pieteikties ir ļoti viegli - tikai samaksā un līgums parakstīts, bet lai atteiktos vajadzēja fiziski iesniegumu parakstītu nest uz biroju.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes