www.sudzibas.lv Mustangs Auto Krāpj klientus

Mustangs Auto - Krāpj klientus

SIA Mustangs auto autosalonā, kas atrodas K.Ulmaņa gatve 82 uzreiz aiz DUS Neste, tika nopirkta mašīna. Sludinājumā minētais noskrejiens izrādījās par 60 tūkst. Lielāks, gads arī nesakrīt... Bet ne jau noskrējienu un gadu vēlējos nopirkt, tāpēc tam nepievērsu lielu uzmanību. Vēl tika solīts, ka mašīna neprasa nekādus ieguldījumus, viss ir ideālākajā kartībā.Mašīna tika nopirkta ar nosacījumu, ka tiks salabots kondicionieris un pārējie sīkumi. Tika apsolīts, ka mašīna ar pirmo reizi izies TA. TA tika izieta tikai ar otro reizi...Kondicionieri laboja divas nedēļas un vairākas reizes nācies braukt lai tie nemākuļi vēlreiz pamēģinātu salabot to. Salaboja kondicionieri... sāka kārst dzinējs... Beigās izrādījās, ka labojot kondicionieri kaut kur pazuda daļa no dzesēšanas šķidruma. Bez tam vēl meistari-līkroči sabojāja pūs mašīnas – panelis vairākās vietās tika salauzts, skrūves ne visās vietās tika ieskrūvētas, salons ir piecūkots ar eļļu vai ko līdzīgu – bez ķīmiskas tagad neiztikt, panelis saka grabēt, mašīnai parādījās dažas švīkas utt. Visas šīs pretenzijas netika uzklausītas – vienkārši bez maz vai smejas sejā. Diemžēl, uz to brīdi par mašīnu jau tika iemaksāta lielāka daļa.Vēlāk sakas īstie „prieki” – sajutu, ka dzinējs kaut ka savadi strādā. Pēc kāda laika izdega dažas lampiņas panelī un kad izņēmu paneli tos nomainīt, pamanīju, ka lampiņa „pārbaudiet dzinēju” tika pievienota ar vadiem no citas lampiņas. Uztaisot diagnostiku atklājies īstais iemesls tādam gājienam – dzinējam ir nepieciešams kapitālais remonts.Turbīna arī ir čupā... Jau tagad divu mēnešu laikā tika ieguldīts ap 400 Ls – jauns akumulators, bremžu diski, kluči, sveces, katalizators utt. Vēl jāiegulda vismaz 1000 Ls – dzinēja un turbīnas remonts, parejas detaļas, darbs.Un hadenē kādus 500 Ls būtu jāiegulda.Tagad atceraties – „mašīna neprasa nekādus ieguldījumus”?.Diemžēl ar Mustangs Auto ir gūta pārāk rūgta pieredze. Pameklēju internetā un izrādījās, ka es neesmu vienīgais, kuru Mustangs Auto piečakarēja, tāds ir šī kantora darba stils – sasolīt, piečakarēt, apmanīt, jo pieradīt neko nevar – automobīļus viņi pārdod bez jebkādiem papīriem. Tika atrasta arī līdzīgas atsauksmes par viņu blakusbiznesiem – autoservisu un auto nomu. Viss ir viens pret vienu kā manā gadījumā – apčakarē pat nesarkstot.Kā paši variet secināt – SIA Mustangs Auto ir kārtīgi blēži un pirkt vai nomāt mašīnu, kā arī remontēties pie viņiem ir bīstami jūsu mākām un nerviem.

J

Komentāri (7)

H Homerjsimpson 20.01.2012

Tā notiek ar cilvēkiem, kas grib kapeiku jāt...

Kā pērkam mašīnu -

1. aizvedam uz servisu (oficālo), samaksājam 20 ls un lai uztaisa diagnostiku (pieslēdz kompi)... Kompim nesamelosi un viss...

2. Izbraucam ar mašīnu, izgāzējam...

3. Ja pārdevējs samelojies par vienu lietu, samelos arī par otru...

4. NEPIRKT MAŠĪNAS PLAČOS!!! Viņas tur gadiem stāv un pūst... ss.lv ir pilns ar sakarīgiem pārdevējiem ...

Nekas, nākamreiz zināsi, protams, sāpīgi... bet varu pateikt, ka manam VW V6, šie remonti ir trīsreiz dārgāki.

Un nekautrējies aizbraukt un izdauzīt logus vai ko tamlīdzīgu. To varu izdarīt arī es par 50 ls ... februārī... uzraksti, ja interesē...

M monteros 21.01.2012

Bēdīgi! Tikai fakts, ka potenciālo mašīnu nu vajag aizvest uz kādu neatkarīgu servisu, normāls pārdevejs neiebildīs. Tiešām, ap 20-25Ls var uztaisīt diagnostiku. Arī pacelt uz pacēlāja un pārbaudīt tīri vizuāli vai nav kas salipināts vai totāli izpuvis. Arī CSDD datos var redzēt pēdējās apskates datus, nav 100% garantija, bet priekštats ir daudzmaz. JA auto nopietni iepaticies, ta naudiņa par diagnostiku atmaksāsies jebkurā gadījumā. Ja nav vērts ņemt, pasargās no kosmiskiem ieguldījumiem, ja kārtībā, uz cenas fona jau nejutīsies. Žēl sūdzības autora, bet praktika pierāda ka cilvēki turpina pirkt atbaidosus auto kas no virsas izskatas labi un kvēli tic pārdevēja stāstiem un vēl kautkādām mistiskām "GARANTIJĀM"! Nu nedarbojas pie mums tās garantijas...

J Judge 22.01.2012

To Homerjsimpson:

Nu tad tu esi baigi gudrais ja tā spriedelē! Kad ieberzēsies uz kādas lietas dzīvē, kur neesi tik gudrs un pieredzējis, tad mēs visi kārtīgi pasmiesimies. Lai veicas, gudriniek!

J Judge 22.01.2012

To monteros:

"... normāls pārdevējs ..." - tas noteikti nav attiecināms uz SIA Mustangs Auto!

Protams, ka gribēju mašīnai uztaisīt diagnostiku, bet uz to brīdi mašīna nebija reģistrēta CSDD (atvēsta no Šveices). Izpētīju cik nu varēju... Izbraukt ar mašīnu arī nebija lielas iespējas - cik nu pa teritoriju ar ātrumu 10 km - atkal, bez numuriem tālu netiksi! Par CSDD arī ir saprotams - mašīna vēl nav reģistrēta - kādi dati var būt? Un tā tālāk - ilgi varētu stāstīt.

Bet galvenais te ir cits - gribēju padalīties ar pieredzi, lai kāds cits neiegrābjas ar SIA Mustangs Auto. Bet nu skatos, ka te visi ir tādi gudri, ka pat brīnos - kāpēc tad Latvijai tik slikti iet ja jau te tik daudz to gudro?

Viennozīmīgi nebija vēlmes ieekonomēt, jo cena bez reģistrācijas LV jau bija nedaudz augstāka par vidējo starp līdzīgam ss.lv redzētām mašīnām, bet kopā ar reģistrāciju apmērām par 500 eur augstāka cena.
Tiešām cerēju uz to, ka firma nav privātā persona un domas par savu nākotni un labu vardu. Izradās, ka SIA Mustangs Auto gadījumā tas tā nav - viņi nedoma par klientiem, labam atsauksmēm, ilgtermiņa sadarbību. Galvenais viņiem ir "iesmērēt" sliktu preci un tālāk dzīvot svilpodami. Nekas, gan jau tas tiks pamanīts.

J Judge 23.01.2012

Eu, mystery zhopper, es te palasīju arī citus tavus komentārus portālā – tev baigi patīk citus aizvainot. Nebaidies, ka kāds nodos iesniegumu uz Policiju un tevi izsekos pēc IP adreses un tad dabūsi pēc pilnas programmas par „lohiem”, „aitam” u.c. aizvainošanām, ka arī par lāmu vārdiem?

A Akmentiņš 15.09.2014

Ko citu pateikt, ja visi, izņemtot Judgi, pareizi pateikuši. Iedzer baltās ripas, atslābsti un samierinies ka šis placis uzmeta. Un to viņi dara jau gadiem, ja kas. Ar tādām pašām sekmēm varēji uzticēties un nopirkt rumbulā, rumbulas tenisa kortos, pretējā ielas pusē Mustangam ir vēl viens placis, kurš tagad tirgojot tikai Volvo (tāds pats stils kā mustangam), Tukumā, Talsos, Liepājā - visur mašīnas nāk no vienas vietas - Lietuva. Likums mums šādas mašīnas tirgot neaizliedz un pēc pārdošanas, kāda garantija lietotai mašīnai.
Tāpēc es pērku tikai no zināma cilvēka, kurš gadiem dzen mašīnas no vācijas, sanāk dārgāk, bet ir tiešām sameklē labas, nenobrauktas. Es mācību ar mūsu plačiem pirms daudziem gadiem esmu guvis, izpētiju situāciju, un tagad šeit nepērku neko.
P.s. Par numuriem taisnība, nekur tālu neaizbrauksi, bet ja cilvēks grib pārdot, tad varēs sakārtot arī šo jautājumu. Viņiem eniveji pēc ievešanas, 30 dienu laikā ir jāreģistrē. Mašīnas pilni sludinājumi, kur problēma izvēlēties kādu citu, ja kautvai pārdevēja elpa nešķiet patīkama?!

6 626 25.11.2015

neteiktu ka slikts autoplacis, ja piechakareja nedaudz ar gadu (-1) nobraukums gan tikpatka sakrita vismaz ss.lv uzdotais! sikos defektus noversa bezmaksas! a ko jus gribat ? nesistu mashinu nav, ir tiai loti stipri siastas vai nedaudz sistas! ka ari pats pardevejs bija adekvats! noperciet mashinu rumbula jums tur ta pa ausim nobrauks ka maz neliekas, un velak pazit jus nepazis! :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes