www.sudzibas.lv Muižniece SIA nekorekta rīcība

Muižniece SIA - nekorekta rīcība

Labvakar! Gribētos izteikt sūdzību sakarā ar SIA Muižnieces darbību. Pirmkārt, daudzas reizes bija pārāk lielā ātrumā braukšana, bet nesen pieteicamies braukt no Rēzeknes uz Rīgu 2 dienas pirms brauciena plkst. 5.00 no Rēzekne 2. Zvanu no rīta nesaņēmām, zvanot uz turieni plkst. 4.10 no rīta divas reizes, atbildes nebija, atbraucam, neviena autobusa nebija (naktī no sestdienas uz svētdienu), skrējot gandrīz nenokavējām vilcienu uz Rīgu. Firmas rīcība ir pilnīgi nesaprotama. Pat ja nebija izdevīgi braukt ar vienu cilvēku tikai, varētu paziņot iepriekš.

G

Komentāri (2)

V vivita 06.09.2010

par šo firmu nekad neko labu neesmu dzirdējusi, bet nebija citas izejas kā vienreiz braukt uz mājām ar šīs firmas busu. trūkst vārdu gan par operatori, kas pieņem zvanus gan pašu apkalpošanu, nerunājot par šoferiem, kas iedomājas, ka ved kartupeļu maisus, nevis pasažierus. nesaprotu kā šāda firma var pastāvēt!!! drausmas. šīs firmas pakalpojumus izmantoju pirmo un pēdējo reizi un nevienam citam to neieteiksu, labāk piemaksāt lieku latu un braukt ar vilcienu nekā sabojāt sev piektdienas vakaru un nebūt drošam, ka tiksi mājās.

Sveiciens firmas vadītājam!!!

I I 23.04.2014

To šmaucēju kantori jau sen vajadzēja aizslēgt uz mūžīgiem laikiem, arī benzīnu viņi pērk no Pultera zemes.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes