www.sudzibas.lv MTTC Remonta laiks

MTTC - Remonta laiks

Labdien! Kad nododiet mobilo telefonu MTTC remontā jārēķinās ar 2 mēnešu garu laiku. Ļoti lēna un nelaipna apkalpošana, notiek klienta maldināšana, sola 2 nedēļu laikā , bet reāli vairāk kā 2 mēnešus veic remontu.

D

Komentāri (3)

K kreditorsPG 16.12.2014

Zinu šo servisu. Nav ne vainas. Ja radās aizķeršanās, tad ne bez iemesla. Un vispār drīz nāksies rēķināties ar ilgiem remontiem kā ar normu, jo nav kas remontē, jo jaunieši nevēlas mācīties, grūti. Tie kas atnāk strādāt, kā i visi prasa lielas algas, kaut pieredzes maz. Tajā pašā laikā, klienti maksāt negrib, cenas jau tik zemas, ka zemāk vairs nevar. Nu tad ir jārēķinās, ka pa lētu naudu visu ātri un super kvalitatīvi gribēt var, dabūt nez vai!

Likumsargs 16.12.2014

Vēl jāņem vērā, ka šai firmai Rīgā un Latvijā ir tikai pieņemšanas punkti, bet pati remontdarbnīca atrodas Lietuvā, Kauņā!

C Chiep_ 20.12.2014

Pilnīgi nepiekrītu. Telefonam bija saplīsis ekrāns tā ka skārienjūtīgais ekrāns nedarbojās. Salaboja 3 dienu laikā!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes