www.sudzibas.lv Mogo mogo.lv...neuzķeraties uz kārtējiem blēžiem....

Mogo - mogo.lv...neuzķeraties uz kārtējiem blēžiem....

Piezvanīju A/S"mogo.lv", vēlējos savu mašīnu ieķīlāt uz laiku, jo bija steidzīgi vajadzīga nauda.
Man pa t. 27258258 novērtēja manu auto (neredzot) par 550.-Ls, un lika uzreiz aizpildīt internetā pieteikuma anketu.Es teicu, ka padomāšu.
Pagāja tikai 2 dienas, piekritu šai piedāvātai summai.......bet, tālāk jau sākās murgi.....!!!!!
Aizpildīju internetā anketu par mūsu norunāto summu 550.-Ls. Bet tad izrādījās pats interesantākais moments...... šodien viņi manu auto jau novērtē TIKAI PAR 250.-Ls!!!!
Uz manu jautājumu, kāpēc tik atšķirīgas summas par manu auto, ar pāris dienu starpību, atbilde- šodien cits novērtētājs.....!!!!!!
Tātad pa 2 dienām mana auto vērtība( viņu iztēlē), zaudējusi 300.-Ls.....
"mogo.lv" ļoti bieži reklamējas LTV, bet pēc šī gadījuma, redzu, ka šie ļautiņi ir nenopietna blēžu firma. Neklausieties viņu "saldajās mēlēs", esiet uzmanīgi no šīs firmeles!!!
Vēlos ar savu stāstu pasargāt citus, esiet uzmanīgi un nesaistieties ar šo blēžu un izspiedēju baru!!!!!Jo no viņu "nagiem", savu auto, vairs nekad nedabūtu atpakaļ!!!!!

I

Komentāri (34)

J Jasom 03.12.2012

Cienījamais sūdzības autor!
Pirmkāŗt: A/S Mogo ir tautas valodā sakot lombards, kurš piedāvāš cenu par tavu auto, kura ir atbilstoša auto patiesajai vērtībai, nevis tavai vai kāda cita iedomātajai vērtībai, kura ir izrauta no "zila gaisa"
Otrkārt: Ja Tev, cienījamais sūdzības autor, tik tiešām steidzami bija napieciešama nauda, Tu būtu uzreiz piekritis, A/S Mogo piedāvātajai naudas summai.

Rodas jautājums: Cik tu pats vērtē savu auto? SS.lv cenas vari neskatīties, tur ir automašīnas, kuras tiek tirgotas par cenām, kas ir krietni virs patiesāš tirgus vērtības.

Y YoYo 03.12.2012

Man ar palika slikts iespaids par šo kompāniju (kaut par blēžiem saukt nevaru).
Sazvanoties ar šo uzņēmumu noskaidroju cik vērts ir mans auto, summa škita pieņemama, bet līdz darījumam nenonācām:
Iemesls visai komisks!
Tā kā "Mogo" noteikumi paredz, ka auto kļūst par viņu īpašumu, nevis tiek uzlikts tikai apgrūtinājums, tad uzdevu tiešu jautājumu, kas tādā gadījumā notiek ar OCTA polisi! Ja man CSDD ir jāpārregistrē auto uz citu īpašnieku, tad mainās reģ.apliecība un tādā gadījumā vecā polise vairs kļūst derīga.
Pēc vairākkārtīgiem zvaniem tie skuķi/operatori protams vispār neko nesaprot, tad nu katru reizi bija jāgaida, kad šis jautājums tiks noskaidrots pie kāda "zinošāka", atbildēja, ka varu turpināt braukt ar esošo polisi.
Es saku, bet OCTA noteikumi paredz, ja kas mainās, tad polise kļūst nederīga, līdz ar to arī polise jāpērk jauna un ja tam vēl piepluso CSDD izdevumus, nesamērīgos procentus kas jāpārmaksā, tad ir pilnīgi skaidrs, ka "Mogo lv. kā īslaicīgs naudas ieguves avots nekam neder!

I inguna grinfelde 05.12.2012

Ieķīlāju tur savu auto, un pie pārrakstīšanas speciāli iegāju pie apdrošinātājiem, kas arī teica, ka šajā gadījumā paliek spēkā jau esošā polise. Braukāju tā jau 2 mēnešus, nekādas problēmas nav bijušas. Vienīgi naudu gaidiju apsolītās stundas vietā pusdienu. Beigās sāku jau uztraukties, ka līgums parakstīts, auto pārrakstīts, bet naudas nav, bet pēc vairākiem zvaniem nauda veiksmīgi uzradās kontā. Tikko mašīnu pārrakstiju, uzreiz piezvaniju viņiem, un paziņoju, tad man teica, ka nauda būs stundas laikā, bet bija jāgaida .

S Skudrulacis 09.12.2012

Katram, protams, savs auto ir visdārgākais un vērtīgakais, tomēr, ja realitātē tā ir miskaste, tad nav ko cerēt uz nez kādiem zelta kalniem par to mašīnu.
Uzgaidīt naudu pusdienu solītās stundas vietā arī nešķiet nekas īpaši briesmīgs, nav jau tā, ka nedēļa pagāja.
Konkrēti pats neesmu saskāries ar šo uzņēmumu, tomēr saukt par blēžiem - tas ir skaļi teikts. Kamēr vien nav kāds konkrēts gadījums bijis, kad klients būtu godprātīgi maksājis kredītu un beigās nedabūjis auto atpakaļ vai pārrakstījis uz mogo auto un nav saņēmis solīto naudu, saukt kādu uzņēmumu par blēžiem IR blēdība!

M mister wilson 03.04.2013

atbilde mogo pārstāvim. Nav pretenzijas pret Jūsu biznesu, bet pretenzijas kā Jūs to pasniedzat. Pats nodarbojos ar automašīnas tirdzniecību, Un ļoti labi pārzinu šo nišu. Arī automašīnu tirdzniecībā ir mazumcena un vairum cena.
Tas ka Jūs runājat par "automašīnas patieso vērtību" ir pilnīgas muļķības. Patiesi būtu vārdi" izsniedzam aizdevumu no 40-50 % no automašīnas tirgus vērtības un tas arī ir stiepts termins jo katrs to uztver savādāk jo ir svarīgas ļoti daudz lietas, tehniskais stāvoklis, vizuāli utt, bet SS vai citu portālu var uzskatīt par kautkādu mazumcenas orentieri, jo daudzi arī pēc tā orientējas.. Bet ne jau pa telefonu automašīnai var noteikt pašu zemāko cenu kāda ir ss pieejama. Parasti tirgus vērtība ir mazumcenā piedāvātā cena, tas ir publiski pieejama. Tad jau, ja salonā stāv jauna mašīna ar 10000 Ls cenu, tad pēc Jūsu teiktā tā nav "patiesā vērtībā". Patiesā vērtība ir 5000 Ls. Par tādiem vārdiem Jūs ...pats saprotat. Tas ka Jūs varat izsniegt kredītu 5000 Ls 1 stundas liekā pret šo mašīnu ir pavisam cita saruna nevis piesaukt mistisku "patieso vērtību". Reklāmā vārdi ir ļoti labi pielasīti, tas mudina uz pozitīvu noskaņojumu, bet uzzinot patiesību, tava mašīna no labi pieskatītas un koptas pēkšņi kļuvusi par lūžņu čupu-Uzzini savas mašīnas patieso vērtību?????????????????????
Lai veicas, nemuļķojiet cilvēkus un sauciet lietas īstajos vārdos.

B building4 12.06.2013

sotdien biju mogo iekilat volvo xc90 2005 gada 2.4 dizeli ar sumum koplektaciju ideala kartiba pajautaju 1500ls uz 12 menesiem kura auto vertiba 10000 eiro vini atteica izkatas nenopietns kantoris ja nevar pat 20% no auto vertibas iedot izkatas ka sim kantorim nauda izbeidzas

M Mary60 12.06.2013

Kurš ''lombards''strādā klienta labā?

D Daiga88 16.07.2013

Sveiki. Arī mēs kļuvām par mogo.lv upuriem... Viņi sava mājas lapā raksta, ka jebkādu auto pat 95 gada VAR IEĶĪLĀT... rezultātā vīrs piezvanīja un saņēma atteikumu, bez jebkādiem paskaidrojumiem. Mums ir 95 gada Volvo, ideālā tehniskajā stāvoklī ar skati līdz 2014. gada jūlijam... Nesaprotu kā var novērt auto, to pat neredzot...????

R Raimonds21 05.08.2013

Te ir daudz rakstīts par un pret mogo, bet informācija ir ļoti fragmentāra. Iespējams, ka liela daļa no problēmām rodas no nezināšanas. Pirms pieteikties, derētu izlasīt šo rakstu: http://www.aml.lv/mogo-lv-kredits Tas atrisina daudzas neskadrības. Iespējams, ka labāk uzreiz izvēlēties citu piedāvājumu.

B blago3 17.09.2013

Контора мошенническая! Явно тут покопался мошенникс-адвокатс Айварс Капаршмитс, который занимается грязными делами и отмывами. И где КНАБс смотрит?

A Agnis48 08.10.2013

Kādam idiotam jabūt aizņemoties naudu no tādām afēru iestādēm, mīļie vēl Latvijā palikušie, paņemiet rokās kaukulātoru, ja tā švakāk ar to matemātiku, (jop vašu matj) prekš kam barot tos liekēžus, apskatiet procentus...

K Kariņčiks 08.10.2013

Bet ja naudu vajag un nav kur citur dabūt!?Tā jau viss normāli, tik tie milzīgie procenti un tas, ka katru mēnesi maksājam bet mogo.lv nedod ziņu, vai naudu saņem..cik palika maksāt ..u.t.t Nez kāpēc arī sazvanīt viņus nevar!?

A aigars1122 21.10.2013

nevaru saprast tos mogo luzerus pieteicu vienu masinu kredita masinas vertibu vini noverteja 540 ls, tatad masina bija 2001 gada jauna skate 2.0 dizelis vizuali nebija kur piesieties, tirgus vertiba 2000ls, sadusmojos un aizbraucu uz mogo placi deglava iela un rumbula, secinajums bija tad apskatot masinas kuram nav pat apskates vizuali norusejusi un ka vel placa darbiniekam pajautaju vai nevar pielaist konkreti tas bija a4 1.9 tdi nosedinaja divus akumulatorus un nepielaida, auto cena bija 1300 ls skate bija beigusies marta riepas plikas uz jautajumu cik atlaide bus atbilde 30 ls, , , , KATRA ZINA NEPERCIET MASINAS NO MOGO LABAK TURETIES NO VINIEM PAR GABALU

K kkkaa 30.01.2014

Muļķīgie cilvēki šim mogo nav nekādu licenšu ne arī seguma ne arī konkrētu īpašnieku, pēc laika bankrotēs un maksātnespējas administrātors grezni savāks pusizmaksātos auto un visi paliks ar kājām, un tiesām kurām naudas nebūs.Info par as Mogo īpašniekiem nav nekāda, jābūt stulbam lai bāztu galvu cilpā...

S Skudrulacis 12.02.2014

kā var būt uzņēmums bez īpašniekiem? absurds. kkkaa - argumenti 4.klases līmenī.
http://ptac.gov.lv/page/535 - manas acis šeit redz arī mogo kā licencētu kredītiestādi

T Tiesībsargs123 27.04.2014

Mogo Saviem investoriem rāda tikai rādītājus cik cilvēkiem cilpas kaklā uzmetuši. cilvēki esiet reāli atdodat tās miskastes tiem mogo lai krauj kaudzē, iesniedzat maksātnespēju - savādāk no cilpas neizrausieties. Šie blēži darbojas Lukstiņa un csdd aizsegā, tieši tāpat kā aplaupa mūsu valsts iedzīvotājus maksājot 10 reizes lielākus nodokļus nekā kaimiņvalstīs. Cietumā sapūt tam blēžu baram-izlaupa valsti un aplaupa neizglītotos un lētticīgos lv atlikušos cilvēkus. Šodien biju csdd skatijos ar sāpošu sirdi un domāju kāda naiva un bezpalīdzīga un uz parāda dzīvojoša ir mūsu tauta, stāvot rindā uz MOGO.LV KRĀTAVĀM.

T Tiesībsargs123 14.06.2014

Lombards MOGO, un visi klienti vnk slimnieki..

Inženieris 15.06.2014

Tur ja tā lieta, ka Latvijā liela daļa cilvēku pieraduši dzīvot pāri saviem ienākumiem-"šiki", kaut ienākumi to nemaz neatļauj, tāpēc dzīvo no viena kredīta un otro, trešo...

Vai tiešām cilvēkiem vēl krīzes laikā prātiņš neatnāca? Cik tad dzīvosiet uz parāda? Un barosiet ar procentiem šo liekēžu bandas?

Atceries tikai to, ka Tu aizņemies svešu naudu, bet jāatdod SAVA, kuru nemaz tik vienkārši LV nopelnīt!

MOGO.LV palīdz atmazgāt un vēl ļoti labi nopelna krāpniekiem, kuri to naudu no mums pašiem ZOG!!!

G gatisjanko 10.11.2014

gribi pazaudet masinu naudu un utt ej uz mogo vini jums palidzes atri no visa tikt vala .turaties pa gabalu na as mogo zaglu kantoris

M Manekens 02.02.2015

Neviens Jums neliek maksāt tos milzīgos procentus, krājiet savu naudu paši un pērciet to, kam būsiet sakrājuši. Mogo ir ciešams, ja plāno kredītu atmaksāt ātrāk, daudz ātrāk, nekā esi norādījis līgumā, jo procenti ir vājprātīgi. Paņem 4000EUR uz 5 gadiem, jāatdod 10 000eur (tikai procentos katru mēnesi samaksāsi ap 100EUR + pamatsumma). Esiet reāli, kā teica mana auto pircējs, kas to formēja mogo.lv - tas ir legalizēts 90.gadu rekets, bet tas viņu neatturēja līzingu ņemt tieši pie viņiem... un kāpēc? Jo citur nedod, bet auto gribās.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes