Komentāri (18)

A AAA 17.09.2010

kā var 5/3 sanākt 1.75?? Man sanāk 1.6666666666666 :)
Bet cipars tā pat mazs par 3 telefoniem.

I Inokentijs 17.09.2010

un ko Tu gribēji, ka par katru 100 lvl samaksās ? Tas pasākums tak domāts lai no cilvēkiem varētu pa lēto legāli izkrāpt zeltu un telefonus !
Tu tak vari to visu dabūt atpakaļ.

J JowKick 17.09.2010

Joka pēc biju iegājis tajā saitā, paskatījos cik par manu telefonu piedāvā... Sanāca 14 lati, kaut gan pat ja detaļās nodod, sanāk pāri 60, lombardā 180, spriediet paši...

L Likumsargs 17.09.2010

Redziet biedri, ja jūs uzmanīgāk studētu vēsturi, tad zinātu, ka šāds krāpšanas veids jau ir bijis. Pagājušā gadsimta 50-tajos gados šāds naudas izkrāpšanas veids bija ASV, bet tur darboņi darbojās ne visai ilgi, jo labi nostrādāja policija un FIB.
Latvija jau ir vientiešu zeme un ne velti saka "Kur aitas, tur cirpēji!"
Latvieši ir ļoti kūtri lai kaut ko darītu, tāpat ļoti mantrausīgs, tādēļ veidojās šādas firmas! Lai tik čakarē! Idiotu Latvijā pietiek!

VISS JAUNAIS IR LABI AIZMIRSTS VECAIS!

V Valdis 18.09.2010

1. Ja Tevi neapmierina cena, aizskaiti tos 5 Latus atpakaļ uz Mobipaku.lv un viņi Tev atsūtīs telefonus atpakaļ bez maksas apdrošinātā aploksnē.
2. Interesanti, ka Tu nemini telefonu modeļus un stāvokli. Ko nozīmē salīdzinoši jauni? Mobilie telefoni vispār ir salīdzinoši jauns izgudrojums, varbūt tie bija salauzti Siemens C35 vai nezinu kādi tur modeļi ir vecie. Tādā gadījumā par 5 latiem jāpriecājas.
3. Tie, kas raksta ka tā ir krāpšana vienkārši nav iedziļinājušies pakalpojumā un domā, ka ir ļoti gudri un visu saprot. Visā pasaulē tādas firmas strādā un cilvēkiem tas atvieglo tikšanu vaļā no vecā telefona un vēl dabū naudu. ja saņemtā naudas summa nepatīk, telefonu var dabūt atpakaļ. izmaksu pašam nekādu. riska arī nekāda nav.

K kik.. 18.09.2010

stulbi gan par tiem telefoniem. interesanti, ir arī kāds auns, kas sūta zeltu pa pastu? :D

A andrejs 19.09.2010

Valdis izskatās ka ir viens no mobipakas. es salīdzināju savu telefonu ko pirms pāris dienām pirku pa 110Ls, un bļeģ tie maukas dod tikai 6Ls, kārtējais lohatrons. Tie kas neiet tai lapā un vnk no reklāmas aizsūta savus telefonus, 100% tiks appisti!!! tas pats ar zeltu un sudrabu, nevis vislabākā cena, bet an vissūdīgākā cena

O o 19.09.2010

oooo, zeltapakas "visizdevīgākā cena" 585. provei 19.09.2010. ir 9, 29 LVL/g!!! laikam grūti atrast vēl zemāku cenu...

tavex.lv LVL 12, 00/g
nordicgold.lv LVL 12, 05/g

C cits gints 26.09.2010

nju nezinu nezinu nesen aizsutiju divas vecas nokias knapi ejosas ar defektiem bez ladetajiem un dabuju 3ls daudz ne maz bet ta vaj ta gribeju sviest ara, a pa jauniem modeliem tiesam maksa daudz par maz salidzinaju savu nesen nopirkto nokia kura veikala maksaja 43ls a tur piedava tadu nopirkt par 4ls nu kaut ka divajni un interesantakajs ir tas ka eiropa ir piescirusi naudu veco telefonu savaksanaj ta pat ka izlietotu akumulatoru savaksanaj un tt un cik tad vini nopelna uz viena veca telefona kura vertiba ir oo santimu un it ka kuru vini panemtu ta pat vien

T Tuksis 28.09.2010

Tas NAV lombards, kur var gribēt dabūt normālu piķi. Tad ir veco un nevajadzīgo lietu uzpircējs, tāpēc aizmirstiet par lielām summām. Ja neapmierina cena, tad lieciet netā sludinājumus un turgojiet savus aparātus. P.S. zeltu noteikti nekad nesūtītu.

G Genijs 22.10.2010

Jus tak nesat gudri! :D:D
Padomajiet ja jus dzivojat!Piemeram latgales dzilos laukos un jums ir zelts ko nelietojat!un jums jadodas kaut kur 100 km lidz vietai kur varat nodot vinu nez vel par kadu cenu un teret dargo laiku un naudu bendzinam kas nav lets vai vnk aiznest uz pastu un sanemts naudu un taja laika pats vel pelnit naudu! :)amuri!
un runakot par telefoniem tas pakalpojums ir domats ja ir telefoni ar defektiem kurus neatmaksajas pasam remontet un vinus nelietojat!iedzilinaties taja un padomajiet!nezinu ka jums bet man savs laiks ir loti dargs es nopelnu stunda vairak neka divas dienas mekleju kur un pa cik nodot!

S SS 18.11.2010

Tā ir krāpšana! Nesaistieties! Mans viens draugs tur strādā un stāsta ka tur pat nekaunas apņirgt visus kuri uzķeras! Un uzķeroties ļoti daudzi! Gan ar zeltu gan telefoniem - krāpšana! Vienīgi Latvijā jau tik drīz viņus nepievērs tādēļ esat uzmanīgi!

S SARMASABĪNELAICĀNE 27.11.2010

Es par 3 telefoniem saņēmu 4 lati

Z Zi 27.11.2010

Nesen ceļojumā uz rietumu valsti redzēju sabiedriskās vietās tvertnes, kur var izmest savu veco mobilo telefonu. Klāt aploksnītes, kur to ielikt, lai metot tvertnē neapskrambājas :) Kā Jūs domājiet ko tvertņu īpašnieki dara ar izmestajiem telefoniem? ...

Tas ko piedāvā mobipaka ir būtībā tas pats - drazu savākšana, par to vēl mazliet piemaksājot.

Ja gribās telefonu pārdot, tad pašam jāpacenšas, kaut vai ieliekot sludinājumu.

V Vova 15.08.2011

Man par izmērcētu AMD telefonu samaksāja 7 Ls

M monta 25.11.2011

Mobī paka, nesaprotami nau iespējams viņus sazvanīt, kā arī uz e-pastiem neatbild, ķipa internetā pasūtiju nu jau divas pakas 2 mēnešus nau atnākušas man vnk telefoni kurus dārgi sanāk atremontēt.
Nesaprotu kapēc mājas lapa vispār vēl darbojas ja nau iespējams pat sazināties. Pat paku neesmu saņēmusi kautgan uz e-pastu atnāca ka pasūtijums ir pieņemts.

K Kuma 02.11.2012

Tikko sāka tā mobipaka un zeltapaka darboties, es to lietu pamēģināju. Man bija veca Nokia, nebija ķieģelis, bet nu nebija nekāds jaunais modelis un bija ļoti draņķīgā stāvoklī :D kopumā juka laukā, liku ļoti prātīgi tajā iepakojumā, lai nav tā, ka vnk pa detaļām iekšā samests :D Ne uz ko necerēju, bet vienkārši lai atbrīvotos no tā, ko it kā atkritumos mest nevar domāju aizsūtīt un uz nekādu piķi necerēju. Moš uz pāris latiem..pietiktu, lai nopirktu kredītu. Nauda kavējās, nebija tajās noteiktajās dienās, jau domāju, ka tur nekas tomēr nav pat pāris latu vērts un priecājos, ka esmu atbrīvojusies no tā hlama un nebija musarā pa taisno jāgāž (kaitējot dabaj :D ), bet...5ls kontā bija, par to veco draņķi :D Nekāda vaina. :D Pašlaik tieši man būtu vēl 2 tādā pašā stāvoklī..kas vnk ir nokalpojušies un nav aisīšanas vērti...lētāk sanāk nopitk 2 jaunus :D ja šie vēl darbojas, tad vnk nodošanas nolūkos nosūtīšu.
Rezumē: Jaunu telefonu es noteikti nesūtītu, bet tādu ko pat pa velti īsti atdot nav jēga var aizsūtīt. Kaut pa pāris latiem, vismaz pa stūriem nemētāsies.

D Dzintars Šmidris 28.09.2019

jautajums vini pienem jebkadus telefonus? jo man pari 250 ir

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes