www.sudzibas.lv Mobilux Attieksme pret klientu

Mobilux - Attieksme pret klientu

Sveiki.
Nekādā gadijumā neiesaku pirkt neko no elektronikas šajā mājas lapā - www.1shop.lv . Nopirku telefonu decembrī. Februāra beigās jau tikai vests uz remontu. Remonts šim internetveikalam ir MOBILUX LATVIA. Pirmo reizi vedu ar sūdzībām, ka telefons vienkārši neslēdzas iekšā. Ok, toreiz nomainija man IM kodu. Viss ok. Pagāja pāris dienas, viņš sāka gļukot, kad zvaniju, bija dzirdams tirkšķis. Nepievērsu tam īpaši uzmanību. Pēc neilga laika saplīsa touchscreen ekrāns. Labi, tā bija mana vaina, to atzīstu. Nodevu telefonu remontā, atteica garantiju. Teicu, ka kaut par maksu, lai taisa. Pateica aptuvenās izmaksas, piekritu, jo telefons tomēr pirkts salīdzinoši nesen. Pagāja gandrīz divi ar pus mēneši, līdz viņi dabuja to ekrānu. Jau sapriecājos, ka dabūšu beidzot telefonu atpakaļ, līdz viņi paziņo, ka esot nolauzts konektors, tas ir mazs plastmasiņš, kas savieno pamatplatni ar touchscreen ekrānu. Par cik telefonu pati nevarēju nogādāt Rīgā, tad nodevu to savai mammai, lai viņa to izdara, par cik ikdienā ir Rīgā. Viņi izmantojot to, ka sieviete ir stāvoklī, sastāsta tādus brīnumus, ka ausis kūp man to tagad klausoties ausis kūp. Pakonsultējoties ar vel citiem sertificētiem meistariem, viņi teica, ka man tas konektors nevar būt nolauzts manas vainas dēļ, ja tas būtu manas vainas dēļ, tad mans telefons nebūtu gājis kopš brīža, kad tika saplēsts touchscreen. Man atkal zvanot saka, ka viņš esot mehāniski bojāts, nevis noplēsts. Prasiju, kapēc viņiem ir vairākas versijas. Man atbild, ka nekas nav teikts, par to, ka ir nolauzts utt. , apvaino manu māti, ka viņa ir neizglītota, un neko nesaprot par šīm lietām. Lieki teikt, ka tagad par remontu man paprasija pāri 200ls, šī summa jau pārsniedz telefona vērtību. Visam plusā, telefonam ir nosisti 2 stūri, kas nebūt nav mana vaina, jo telefonu nodevu remontam nesaskrāpētu un nesasistu. Plus, vel vieta, kur liek lādētāju, tā gumijiņa telefona panelim ir noskrambāta, viss atlupis. Man rodas jautājums, cik nevīžīgi viņi tur strādā, un no kuras vietas viņiem rokas aug? Vel nepietiek, ka mani nervi ir sačakarēti dēļ tā briesmīgā katora, viņi atļaujas klientam nomest telefonu. Tas nav normāli! Un tā notika 2 reizes!
Nevienam neiesaku neko pirkt www.1shop.lv un nedod dies nest uz Mobilux Latvia labot kaut ko. Attieksme kā pret mēslu. :)

M

Komentāri (1)

T TomsZ 31.07.2015

Iekritu uz šo pašu kantori. Telefons izrādījā brāķis pēc 3 mēnešiem. No garantijas atdeva nesalabotu. Pa telefonu atteicas paskaidrot, kāpēc aparāts nav labots, vienkārši nometa klausuli un vairs neceļ.

Firma
Mobilux Latvia SIA
kas patiesībā ir tas pats (Lursoft)
SIA "MOBILUKSS" ar wwww.1a.lv
un mobilux-serviss.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes