Mobilo Telefonu remonts Mūkusalas 46 - Neremontē iphone

Vienīgais Latvijā, mobilo telefonu remontkantoris, mūkusalas 46, kas izsenis parādījis, ka klienti viņiem ir atkritumi un ka pāri jebkuram viņi pārkāps ja vajadzēs.
Stāsts nav par to, ka manu N series Nokia, kura bija nelietojama, jo čarkstēja, 3 reizes ņēma remontā un deva atpakaļ, ar atzinumu, ka viss OK.. Bet nebija Ok. Pēc pēdējās reizes darbinieks nedēļu bija testējis manu telefonu, ielādējot tajā savus kontaktus, skrāpēdams to liekelefonsots savās netīrajās bikšu kabatās, pa pjani mezdams zemē, sūdainiem pirkstiem grāpstīdams.

Stāsts ir par to, ka nesen iēgādājos iphone 3G- pasaka ne telefons, i spēlītes bērniem, i WLAN, i You Tube, i GPS. Vārdu sakot laba manta. Kā mazcenas to var nopirkt pa Ls 220 apmēram.
Bet tad es pa pavisam nelielu pjani nometu to uz flīzēm tā, ka stikls saplīsa. Pēc 3 dienu sērām sāku problēmu risināt. Uzzināju, ka tos iphone remontē... atkal Mūkusalas 46. Zvanu, tirinos, gaidu. Neceļ! Zcanu atkal- beidzot samiegojusies balss paceļ. Ak aifons? Jā, nesiet šurp. Maksās Ls 160. Mēs tos neremontējam bet mainām. SUPER! Es biju mēms. Sanāk, ka LMT palaižot tirgū produktu, nav nodrošinājis servisu. Vai tad, ja es izsitīšu priekšējo stiklu savam BMW, vai tad jauns BMW būs jāpērk uzreiz?

Vēl pēc pāris dienām es tomēr atradu kā stiklu nomainīt. Ja vajag- dodiet ziņu- pa Ls 45 palīdzēšu.

Komentāri (12)

A Alfonss 30.07.2009

Man tāda pati bēda ar iphone.

A aicis 30.07.2009

Nabadziņ nopērc maciņu, lai telefons zemē nekrīt.Un nebāz smiltīs lai nečerkst.

I inty 30.12.2009

tu esi idiots, man nav ko piebilsts. kautko tehniski sajēdz? Ja tam tavam bembim izsit stiklu-to neremontē, bet nomaina, tāpat kā šo Iphone stiklu. dauni, tas nav vienkārši stikls, tas ir VADĪBAS PANELIS, NO KĀ SASTĀV VISA TELEFONA VĒRTĪBA. šo tavu pa pjanjiem sadaudzīto vadības paneli ziemassvētku vecītis ar lodāmuru kopā nesaliks, bet liks jaunu. Tā vēl ir maza summa ko paprasīja pa to tavu mēsla Iphonu, drosvien darbu nepieskaitīja par maiņu. Vispār tas iphons ir nevienam nevajadzīgs sūda gabals, nenormāli dārgs un neizturīgs, bet tādi jau mēs bomži esam ka jāpērk lexus dzipi un iphoni.

N nastja 14.12.2010

у меня в lg gs 290 на дисплее не работает сенсор вы что то можете сделать??

J Jānis 21.01.2011

Saki kur to var izdarīt, man ir HTC Desire HD un notika tieši tāpat. Garantiju protams uzreiz noņēma un maksā 150LVL. Ir kādi kontakti?

F Flora 29.10.2011

Hello, friend.My name is Flora in TELE MALL CO., LTD from Shenzhen China.We specialize in the export of iPhone/iPad/iPod/HTC parts and accessories.Price lists will be forwarded at your further [slēpt]@phonepartsmall.com
Web:http://www.phonepartsmall.com

Yours faithfully,
Flora

D digiline 19.06.2013

Aha.
Aizvedu uz Mukusalas 46 lumia 920, kaut kads gluks ar e-pastu, izlasit var, uzrakstit nevar.
Taja pasa diena, vini man jau atsuta sms, viss ok, brauc pakal.
Logiski, ka uz vietas parbaudot, sapratu, ka nekas nav salabots, uztaisits restarts un viss.Lai atstajot velreiz, paldies, nacas laipni pasutit.

B Bijabuus 16.02.2017

Remontēja note4 .telefonam bij švaka uztveramība ar internetu 4G. Divas reizes mainija plati kautkādu..bet nu saremontēja tā ka telefons trakoti karst izmsntojot inetrnetu.

B Bijabuus 16.02.2017

Man klusa aizdoma ka viņji neremontē...notur plauktā...restsrtē un sūta atpakalj.
Noteikti saremontētu ja pa remontu maksātu.
Pa garantiju negrib kvslitatīvi remontēt..jo nav ienākumi..
Samsung galaxy pedejā laikā brāķi daudz trāpas..
Nenormāli ilgi jagaida kamēr izsksta pieprasijumu uz mainju.jo naudu nestgriež.
Vinjiem galva nesāp pa telefonu samaksāts.un man kā klientam jagaida kas bus..ar telefona nakotni...dos citu vieta jeb jamet muzejā telefons un un jaaizmirst nauda un jaaizmirst firma SAMSUNG.

B Bijabuus 24.02.2017

Samsung veica aptauju..un sasolīja nosūtīt dāvanu..
Gaidu jau 4 nedēlju..zvanu un saka ka izsūtīts..
Pat ja pastu vestu ar zirgiem būtu jau saņēmi...
Saucas Samsung atbalsta dienests...

B Bijabuus 26.02.2017

zinu tagad ka huawei taisa labākus telefonus par samsung Huwei p9 ir patīkams glits un kvalitativs izdevies telefons
Patikami turēt rokās.
Samsungam daudz brāķi pēdējā laika.

B Bijabuus 27.02.2017

Huawei firma malači. tiešām māk uztaisīt skaistus glitus telefonus.
darbojas lieliski .man ir divi huawei p9 ar divām kameram un p9 lite.
turpmāk zināšu ka Huawei firma ir super.
telefoni ir ātri un internetā bremzēšana nav vispar. bildes ideālas un kamera fotogrāfē bildes tādas kādas redzu ar acīm .nevis ka samsungam krāsas uzspīlētas. kur sarkans tur jiftigi sarkans kur dzeltens tur pārāk dzeltens.
foto grafeju darba bildes ar samsung..ķiekeli nebija sarkani bet nenoteikta krāsa .
ar huawei fotografēju viss ir kā īstājā reālajā dzīve.
Huawei māk uzbūvēt telefonus.
Veiksmi arī turpmāk HUAWEI firmai .
Patīkami telefoni.vismaz man patīk ljoti..

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes