www.sudzibas.lv Mixmax Negodprātīgs uzņēmējs

Mixmax - Negodprātīgs uzņēmējs

Uzņēmuma Mixmax sia īpašnieks Maksims Rasimenoks negodprātīgs uzņēmējs, kas daudz sola un pozicionē sevi par ,,goda vīru,,.
Tikai daļu algas maksā ,,konvertā,, un šo daļu mēdz regulāri aizkavēt uz nenoteiktu laiku. Ja nevēlies to pieņemt un neapmierina darba apstākļi , rēķinies - nopelnīto ,,konverta daļu ,, nesaņemsi , jo tikai īpašniekam saprotams, kam un cik pienākas.
Sola - darbā iekārtojoties daudz, bet realitātē : mēneša laikā aizgāja no uzņēmuma eksporta menedžers, ražošanas vadītājs un galvenā dizainere. Ja vēlies papildināt šo sarakstu - pievienojies uzņēmumam un tev būs iespēja pašam to visu izbaudīt.

R

Komentāri (3)

P par cilvēcīgumu 07.10.2015

Cienījamais "runci-71", jeb īstajā vārdā AIVAR LUTER (skatīt profilā bildi un "saitē" https://www.youtube.com/watch?v=Od7I3XSCfHY), Jūsu nepamatotais ziņojums par uzņēmumu "Mix Max" un tā vadītāju godu Jums nedara, jo esat to sacerējis balstoties uz savu aizvainojumu, ka tikāt atlaists pārbaudes termiņa laikā, jo nespējāt ne "iejusties "kolektīvā, ne pierādīt sevi kā kompetentu speciālistu, ko var apliecināt esošie uzņēmuma darbinieki. Visu "Mix Max" darbinieku vārdā apliecinu, ka Jūs ceļat neslavu uzņēmumam un vadītājam savu negatīvo iekšējo pārdzīvojumu vadīts un nevis balstoties uz pierādāmiem faktiem!

B balam 09.11.2015

Ka bijušais Mix Max darbinieks, es pilnība piekrītu Aivaram Luteram par Mix Max priekšnieku.
Es domaju ka 6 cilvēki kuri aizgāja no uzņēmuma gandrīz vienā brīdi ir ļoti labs fakts un pierādījums!

S Sergejs Vjazovkins 09.11.2015

Полностью согласен с Айваром.Именно он стал заложником ситуации.С точностью могу сказать что каждое слово правда.Еще хочу добавить что после ухода распространяется ложная информация о бывших сотрудниках.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes