www.sudzibas.lv Micabella apkalpošana

Micabella - apkalpošana

Vakar Spicē mani uzrunāja MicaBella darbiniece ļoti familiārā manierē. Sākumā ļoti uzmācīgi mani apturēja un ignorēja to, ka esmu ar otru cilvēku un pieklājīgi viņai atsaku. Pēc tam lika man "TIKAI GODĪGI atbildēt ar kādu līdzekli es mazgāju seju." Pēc tam pārsteidza ar savu netaktiskumu pasakot " Redzu jums uz sejas daudz aizsprostotu un palašinātu poru, tūlīt jums parādīšu vienu līdzekli.."(nezinu, kā viņa to varēja pamanīt zem tonālā krēma kārtas, no 2m attāluma un zemā apgaismojumā..:D) Es kā potenciāls klients uzreiz skrēju prom un slēpu savas aizsprostotās poras no visas pasaules. Kas tā par pieeju?! Kādā veidā nepazīstama meitene, sakauninot cilvēku par viņa izskatu, iedomājās nodibināt ar viņu kontaktu un pārdot viņam produktu? Es sajutos ļoti neērti un garastāvoklis bija sabojāts. Šobrīd tā ir mana lielākā vilšanās apkalpošanas pieejā....Turpmāk vienkārši metīšu riņkus šai vietai..

Komentāri (7)

A AK79 26.05.2013

Noteikti meitenei bija notikusi atbilstosha apmaaciiba par to, ka tieshi taa jaaveic pieeja potenciaaliem klientiem. Diez vai pati vinja to izdomaaja. Teksts ir iestudeets gluzhi kaa Viasat zvanikju monologi.

A Alexa 27.05.2013

Man arī varbūt ne šī meitene viss ko uzsmērēja un pieprasīja tulīt nopirkt šo "skaistuma eliksiru". Protams es atteicos no šā piedāvājuma un uzreiz sastopos ar "tīģera skatienu": " es Jums atdošu ar konsultanta atlaidi", bet man tik un tā nebīja plānots iztukšot visu maku uz šo krēmu. Bīju tik pazemota par to ka izravos no "mazas tīģeres lamatas" . Nekad es nepirkšu šo kosmetiku MICAbella, tāpēc ka ar šo agresīvo pārdošanu tika iznīcināta mana interese kaut ko pirkt no "tiģeres ķepas". Meitenes laikam apmāca pēc amerikaņu sistemas, bēt šeit Latvijā nav tik daudz amerikaņu domajošo cilvēkus. Mācāties kaut no čiganiem ka apburot un vērtēt katru kurš Jums veltīja savu laiku un roku!

G gaisais 21.12.2014

iDEĀLS ZAĶIS SPICĒ, PAŅĒMA MANI UZ TU UN PROTAMS ES NOPIRKU TO KRĒMU, JO NADUA MAN PIETIEK, BET ZAĶIM JĀCENŠAS PAŅEMT KLIENTUS LAI KĀDU KAPEIKU NOPELNĪTU UZ ZIEMAS SVĒTKIEM, VISS OK, LAI VEICAS. GAIŠAIS

T tobis1989 20.10.2015

Pati strādāju MicaBella. Nenosodiet darbiniekus. Nosodiet vadību. Es biju strādājusi tikai pāris dienas. Atnāca izpilddirektore Diāna. Un mani pazemoja visiem redzot priekšā par to, ka es neko nemākot, es esot atnākusi uz darbu strādāt, nevis atpūties. Bet ko, lai es daru, ja es nemāku tik labi krievu valdou, tajā laikā tikai zināju acu ēnu produkciju, bet es cenšos, piedāvāju cilvēkiem lapiņas.
Un pārtraukumu laiks ir kopā 30 min, bet jāstrādā 6h, bet citreiz nelaiž uzreiz pēc darba mājās. Bet padomājiet no darbinieku puses, kā, lai paēd, aiziet uz wc vismaz 3x? Ja esmu spicē, kā lai aizeju lidz ''lido'' jāiet vien 5min, 10 min izveleties edienu, 20 min paēst, 5min aiziet atpakaļ. Vai mēs neesam pelijušas 1h pārtaukumu?
Un vēl kā jauniņos ''dresē''! Nedrīkt sēdēt, nedrīkt runāt, nedrīkst ēst lietot telefonu, ik pa 1h jazvana izpildirektorei, jāsaka kā pādodas. Bet tie ''vecie'', kas jau strādā pāris gadus ik pa stundai iet pīpeēt uz 10 min, lieto telefonu utt.
Kāpēc man no tā būtu jācieš?
Atceros citātu no Diānas : ''Cilvēki grib pirkt, mēs nemākam pārdot.''
TĀTAD SANĀK, KA MAN JĀSMĒRĒ VĪRIEŠIEM ACU ĒNAS???
Un esmu vainīga pie tā, ka dzīvoju Latviā un nemāku krievu valodu?
Pilnīgs absurds.
Pirms strādāju iedeva 30lpp ar tekstiem, kas jāiemācās.
Protams produkcija ir laba. Bet nevaig darbiniekus apsaukāt. Vadība vainīga. Kā jau krievu kantorī.

A Anastasija11 20.07.2018

Jā, zinu to Diānu. Nenormāla. Darba sapulcē(kura notiek 22:30!) līdz vienam nakti apsaukāja visus, kuri nevar pārdod produkciju, jo viņi tērē naudu. Un viņas māte, kura ir menedžeris Galerija Rīga Natālija arī ir nenormāla. Tāda paša. Mēs cenšamies kaut ko izdarīt, bet viņa visu laiku sēž telefona un ej pīpēt katras divas minūtes, var iziet padzerties kafiju. Un tikai māk kliegt uz jaunajiem darbiniekiem.

S susanin4 11.11.2015

Ši kantora(Premier) izmanto NLP uz savas darbiniekiem un spēciāli šiem meiteņiem taisa sapulces pēc 23.00 kad visi ir nogurūši. Pēc tam viņi paši to izmanto uz klientiem neapzināti.

A Anastasija11 20.07.2018

Jā tieši tā. Sapulce ir līdz vieniem. Es tieku mājās kaut kur divpadsmitos naktī. Un nākamajā dienā 9:20 jābūt darbā.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes