MI Tekstils - Attieksme

Informācija vairumtirgotājiem un firmām kuras tirgo tekstilpreces (dvieļi, halāti utt), MI Tekstils daudzsološs, bet pie pirmā pasūtījuma jau ar problēmām. Pasūtījām preci, samaksājam 100% apmaksu, gaidam, paiet solītais laiks, nekā, zvanam-rakstam neviena nav, atbildes nav, paiet divreiz tik solītais piegādes laiks, nekā, klusums zvanam-rakstam, nekā, tad pēc kāda laika zvana izdomā pasakas par nepareizām piegādēm un braukšanu pašiem pakaļ precei uz Poliju utt, un atkal nekā gaidam, visbeidzot sazvanot telefonā ne labrīt, ne vakar, kliedz trubā traka cilvēka balsī, ka mēs esam apnikuši un viņiem visu sabojājuši un tagad jau mēnesi gaidam pavadzīmi jo arī ar dokumenta izdrukāšanu pie piegādes arī bija kaut kādas problēmas, nu nezinu vai ar tādu attieksmi var uzturēt biznesu, padomājiet un pārbaudiet firmas no kurām kaut ko iepērkat, lai veicas!

P

Komentāri (8)

A Alexa 17.03.2014

Žēl, ka neizlasījām šo sūdzību pirms pasūtīšanas. Arī samaksājām, sagaidīt nevarējām, zvanījām, rakstījām, neatbildēja, aizbraucām paši uz noliktavu, paņēmām savu pasūtījumu, protams, atvedot konstatējam, ka ne viss tur ir, kas bija pasūtīts. Un tagad savu nesaņemto preci nevaram sagaidīt un arī pavadzīmi :(
Ļoti slikta pieredze :(

N N. 24.04.2014

Pilnīgi piekrītu visam teiktajam...
arī dzinu rokā savu pasūtījumu. ar problēmām un solījumiem itkā pats viņu izņēmu mistiskā noliktavā pie Dienvidu tilta RD mājai blakām.

Dvieļi viesnīcai neatbilda izmēram rezultātā man tagad kaudze nevajadzīgu dvieļu un lieki teikt, ka kāds no Mitekstil atbildētu vai risinātu manu jautājumu.

Krāpnieki jau viņi savā būtībā ir, bet aizmālē acis, ka kautko jau atvedusi! [slēpt]@apartment-riga.lv

C carlstons 20.05.2014

Es savu 100% apmaksāto pasūtījumu gaidu joprojām. Telefonus neviens neceļ. Rēķinu gan ātri atsūtīja un ar sazināšanos problēmu nebija.Neiesaku nevienam pasūtīt kaut ko no šīs firmas.Krāpnieki.

R RotaLV 28.05.2014

Lūk arī persona kas daudzus interesē

N N. 19.11.2014

Nu jau kādu labu laiku atpakaļ šitie krāpnieki atrakstīja un arī tajā pat dienā zvanīja no nr
29238452 un solīja, ka visu atrisinās un pēc pāris dienām būs jāizņem prece...

Aizbraucu pēc preces protams nekā nebija. Mērķis acīmredzot sūdzības izdzēšana.

S SIA Spa room 24.08.2020

Medsan pārdošanas vadītājs ir krāpnieks. Pasūtījām dvieļus, solīja atgādāt nedēļas laikā. Mēneša laikā neko nav atvedis. Paraugu atsūtīja. Tiklīdz saņēma naudu par pasūtījumu, piepgāde " kavējas'', pēc tam uz telefona zvaniem vairs neatbild, whatsApp ziņas izlasa un ignorē. Tā arī dvieļus neesam saņēmuši. Faktiskā firmas adrese norādīta bibliotēkā.
Kā redzams, pēc līdzīgas shēmas darbojies jau iepriekš.

SIA Spa room

R Rita Soltuma 28.12.2020

Mārtiņam Kubliņam, vienalga kāda SIA vai A/S valdes loceklis viņš būtu, neuzticieties! Jebkādi pasūtījumi tikai ar pēcapmaksu. Negatīva pieredze vairākkārtlietojamu sejas masku iegādē.

K Kalvis 08.03.2021

No internetveikala medsan.lv tika pasūtīti frotē dvieļi, kurus solīja piegādāt 5 darba dienu laikā. Pēc apmaksas veikšanas, neviens vairs uz e-pastiem (pirms tam caur e-pastu tika komunicets ļoti raiti) un uz norādīto telefona numuru neatbild. Nekādā gadījumā neiegādājaties preces no šī internetveikala.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes