AtrisinātaMerkurita - Matracis

Neuzķeraties uz Merkuritas prezentācijām. Piedāvātie virsmatrači, spilveni un segas ir ļoti alerģiski un sliktas kvalitātes. Neko mainīt vai atpakaļ ņemt šī pagrīdes firmele nav gatava. Uz e - pastiem neatbild. Zvanot visu laiku tiek apgalvots, ka lieta nodota izpilddirektorei. Atbilde tiek gaidīta mēnešiem (neviens jau tā pat neatbild).
P.S. Biju Polijā.Tur šie matrači maksā vidēji no 20 euro. Mums sākot no Ls 300. Tas tā - salīdzināšanai.

Sūdzība veiksmīgi atrisināta Sudzibas.lv Admin 22.08.2016

Uzņēmuma Merkurita pārstāvji vairākas reizes mēģināja sazināties ar sūdzības autoru, lai atrisināt augstāk minēto situāciju. Visi mēģinājumi tika ignorēti, līdz ar to, sūdzība tiek atzīta par atrisinātu.

I

Komentāri (8)

A amsord 18.10.2014

firma Merkurita meģināja izspiest nesamērīgi augstu cenu par pāris sliktas kvalitātes kamieļvilnas segām un spilveniem 1848 eiro Aptaujājot draugus un radus, arī izlasot atsauksmes intenetā, laikus atguvos. Piemēram paziņa nopirka apakšsegu kura maksāja 539 Eiro. Atverot iepakojumu uz grīdas no segas bira gruži. viņa aiznesa segu apmainīt. Otra bija tāda pati un trešo reizi viņa negāja, jo necerēja ne uz ko labāku. Arī naudu firma neatdeva. Līdzīgas atsauksmes ir no vairākiem. Paldies visiem, kas dalāties ar saviem neveiksmīgo pirkumu stāstiem. Kur aitas, tur cirpēji...bet kuram gan negribas labas kvalitātes pirkumus? Latvija ir pārpludināta ar lētajām ķīniešu precēm. Tad nu lūk šī firma ir atradusi, kā atrast pircējus un psiholoģiski apstrādāt cilvēkus. Vispirms vakariņas, tad prezentācija un visbeidzot kaunināšana un dažāda veida, , uzbraucieni", ja neko nepērk..esiet uzmanīgi mīļie ...neiekrītiet šajās viltīgajās lamatās...

A amsord 18.10.2014

Anda Cine strādā ar hipnozi, pati izbaudīju

A amsord 20.10.2014

šodien Anda Cine man piedraudēja ar tiesu...ha ha būšu laimīga ar viņu tur tikties un paskatīties kā viņa tur strādās...vai aizmidzinās arī tiesnešus, vai pārdos viņiem segas ! :))))))

Q qwwwwwww 20.10.2014

nu tur jau debilam jabut lai sitas KINIESU DRAZAS PIRKTU!!!
hallo, tauta, neesiet aunapieres!!!

A amsord 20.10.2014

neejiet uz piedāvātajām vakariņām, tas ir veids kā ievilināt lamatās ! Vai, ja esat tik stipri..paēdiet un ejiet mājās...neviens jums nevar to liegt :)))

H hahaha... 24.10.2014

kolegi! un atkal viss tas viens un tas pats un atkal pa apli sudzamies pasi uz sevim
kapec atkal pirkt kautko ko nezini ?
atkartoti iesaku preci pirkt Tirdzniecibas centros !!! realos veikalos !!!
gan tie interneti gan visadas sis kanotris nespej dot atbildibu par savu darbu, diemzel

H hahaha... 24.10.2014

DORMEO ari nav slikti !

Z zdz4 28.01.2016

Gan jau silda arī merkurita, bet cena un tā uzbāzība ir šova vērta! Personīgi esmu pie paziņām sedzies ar dormeo un bija par karstu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes