www.sudzibas.lv Mdata.lv Maldināšana/Krāpšanās

Mercury Data (2pc.lv) - Maldināšana/Krāpšanās

Izmantojam šīs firmas pakalpojumus jau otro reizi (konkrēti-iegādājamies lietotus monitorus), abās saskārāmies ar identisku naudas izkrāpšanas sistēmu. Pirmajā reizē likās, ka paši esam vainīgi - nesapratām/pārpratām/pārklausījāmies utt., bet, tā kā situācija otrajā reizē izvērtās identiska, skaidrs, ka viņiem tas ir atstrādāts.

Pirmkārt - mājas lapā atrodamajai informācijai nedrīkst ticēt (ja nu vienīgi uz aklo pērkat preci, lai pēc tam vienkārši aizbrauktu tai pakaļ). Ja piederat pie cilvēkiem, kuriem gribas par preces kvalitāti un stāvokli pārliecināties dzīvē, ierodaties viņu kantorī personīgi un atsaucaties uz informāciju mājas lapā, saņemsiet daudz un dažādus aizbildinājumus, kas vainagosies ar to, ka nopirksiet to pašu vai citu preci par dārgāku cenu. (Piemēram, tikko apskatījos - monitors, ko šodien iegādājos, mājas lapā uzrādīts par 10EUR lētāks).

Otrkārt - ierodoties viņu ofisā/veikalā, vairākumam preču nav norādītas cenas. Spriežot pēc visa, tās tiek izdomātas uz vietas, novērtējot preces iekārotāja pirktspēju un ieinteresētības līmeni.

Treškārt - kad interesējaties par cenu, tiek nosaukta viena, vēlāk jau cita - lielāka, bet beigās, iespējams, nāksies samaksāt vēl vairāk (jā, par to pašu preci). Atgādināšu, ka atsaukties uz informāciju mājas lapā ir bezjēdzīgi (jo cenas mainās, informācija netiek atjaunota utt., kaut gan, loģiski izanalizējot dažādus faktus, secinu, ka regulāri atjauno informāciju).

Ceturtkārt - mājas lapā norādīts un iekš ss.lv drosmīgi sludināts, ka lietotiem monitoriem garantija ir 6 mēneši. Muļķības! Korekcija no pārdevēja puses, kad esat jau ieradies personīgi - 6 mēneši monitoram garantija tikai gadījumā, ja iegādājaties to kopā ar datoru, tā vietā dāsni tiek piešķirta 3 mēnešu garantija.

Piektkārt - iegādājoties to pašu nolādēto lietoto monitoru, ir tikai loģiski, ka nepieciešami arī vadi (manuprāt, minimālā komplektācija). Bet - arī tie nāk līdzi komplektā tikai gadījumā, ja iegādājaties monitoru kopā ar datoru.
(Labi, ka viņi netirgo automašīnas - varētu gadīties, ka tur arī kāda detaļa iztrūkst vai riepas varētu būt pilnīgi liekas)

Paliek tikai jautājums - ja viņi ir samazinājuši darba stundu skaitu (agrāk strādāja arī brīvdienās) un pārdevēju skaits ir audzis - ar ko viņi visi nodarbojas, ja neviens no viņiem "nepaspēj atjaunot info mājas lapā"?
UN! Ja teiksit, ka pati vien esmu vainīga un tomēr esmu pārklausījusies, šodien pat biju lieciniece, kad pircējam, kurš iepirkās vienā laikā ar mani, arī sanāca šāds "misēklis". Viņš gan bija temperamentīgāks un protestēja (acīmredzot, tic savām ausīm un nepieļauj iespēju, ka pirmajā reizē, kad tika saukta cena, pārklausījās).

N

Komentāri (4)

W whitelight 06.03.2015

Кстати, эта конторка еще и отказывается принимать обратно купленный у них товар (в течение 14 дней без объяснения причин, как это предусмотрено законом) - отмазываются тем, что товар, дескать, был не доставлен курьером, а получен у них в офисе.

Будьте бдительны и обходите этот горе-магазин стороной.

A anton768 28.11.2015

Продают iphone 6 как новый, и говорят, что новый, а на самом деле из ремонта и в чеке пишут nocenprece, правда замечаешь это потом... не ведитесь и не покупайте.

A anton768 28.11.2015

Продают iphone 6 как новый, и говорят, что новый, а на самом деле из ремонта и в чеке пишут nocenprece, правда замечаешь это потом... не ведитесь и не покупайте.

A annona 17.11.2016

Да, сплошной развод и хамтсов у них там. Посмотрите так же отзывы на antireklama - там тоже много таких же отзывов. У них два магазина: 2pc.lv и mshop.lv

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes