Mēness Boulings - Sabojati svetki

Biju aizvedusi uz šo iestādi savu dēliņu, lai kopā ar draugiem nosvin dzimšanas dienu. Jāsaka, ka pilnīgi viss tur nogāja šķērsām - celiņi gļukija, pica bija neēdama un apbērta ar dillēm, darbinieki neatsaucīgi un manis atvesto kūku viņi nepieņēma, jo neesot vienā gabalā. Biju speciāli pasūtījusi, lai sagatavo vairākas maziņas, katra bija papīrītī un par griešanu vai servēšanu nebija jāuztrauc. Viss beidzās ar to, ka bērns bēdīgs, jo nevar draugus uzcienāt ar savu mīļāko kūku, mēs skrējām uz veikalu, lai iegādātos kaut kādu torti svecītes nopūšanai. Šo viņu gājienu nesaprotu vēl tagad - kāda starpība vai samaksāju par kūkas ēšanu kura ir vienā gabalā vai par veselu kūku, kura viņiem jāgriež un jāliek uz šķīvjiem. Pilnīgi garām!

L

Komentāri (3)

Был в боулингах в 12 странах. Более МЕРЗКОГО отношения к гостям не видел нигде!
Хамство, безразличие обслуживающего персонала зашкаливает и начинается сразу при встрече гостя.
Пицца исключительно невкусная, но даже это по сравнению с отношением к людям, пришедшим отдохнуть, можно пережить.
Персонаж Юля (по-моему), которая называет себя гл.администратором, допускать к общению с гостями просто НЕЛЬЗЯ.
А, впрочем, если владельцы задались целью работать с определённой категорией людей, то у них всё получится, а при помощи таких "юлей"
даже быстрее, чем они думают.

B Batika 23.06.2016

Šodien, pateicoties šai iestādei, tika pamatīgi pabojāti svētki - bērna dzimšanas dienas ballīte. Nekad nevienam neieteikšu šo kantori, drīzāk skaļi uz katra stūra "reklamēšu", lai iet šai iestādei garām ar lielu jo lielu līkumu - absolūti nedraudzīga, neelastìga un nelaipna iestāde, kur bērniem uzturēties nevajadzētu NEVER EVER, lai neredz un nemâcās sliktus piemērus, cik pretīgi un merkantili var attiekties pret cilvēkiem, kuri atnākuši tur savu naudu atstāt.
Vienvārdsakot - "Mēness boulinga" attieksme pret klientu = padomju laika pakalpojumu kombināts tā vissliktākajā izpausmē!

A Alle 31.10.2016

Varu tikai pievienoties - apkalpošana zem katras kritikas gan garderobē, gan bārā; tāda sajūta, ka rejoši suņi pretī. Kafija (latte), kaut par pieklājīgu cenu, pilnīgi nebaudāma (piedegusi?), bet bāra meiteni tas pilnīgi neuztrauc, tāteikt - klienta problēma.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes