www.sudzibas.lv Mēness aptieka Nekompetents farmaceits

Mēness Aptieka - Nekompetents farmaceits

Sakarā ar veselības problēmām vērsos pie sava ģimenes ārsta, kurš man izrakstīja dažus recepšu medikamentus, kā arī ieteica kādu laiku lietot preparātu Tenzin, kurš esot 100% dabīgs produkts un palīdz regulēt arteriālo spiedienu. Lai iegādātos minēto medikamentu 2. novembrī devos uz Mēness aptieku, kura atrodas tirdzniecības centrā RIMI Valdemārs. Minētās aptiekās farmaceite mani informēja , ka preparāts Tenzin vienmēr ir bijis recepšu medikaments un pieprasīja man recepti. Uz manu lūgumu pārliecināties vai tas tiešām tā ir , viņa ar pilnu pārliecību atbildēja, ka jā un izrādīja neizpratni par mana ārsta nekompetenci. Biju spiesta atgriezties pie sava ģimenes ārsta, tā lieki iztērējot 2,5 stundas, kur kopā ar ģimenes ārstu zāļu reģistrā pārliecinājāmies, ka minētais preparāts nav recepšu medikaments.
Likam turpmāk, lai taupītu savu laiku un nervus medikamentus iegādāšos citās aptiekās.

A

Komentāri (1)

Minesota 07.11.2012

Man ar Mēness aptieku bija šāda problēma:
Vērsos divās aptiekās Centrāltirgū ar jautājumu vai ir man vēlamais preparāts. Abās aptiekās pat nenoklausot mani līdz galam teica NAV. Nu tak nevar jau zināt visas zāles vai ir un vai nav. Kad jautāju vai ir kautkas tamlīdzīgs...atbilde NAV. Varbūt viņām abām bija slinkums meklēt, skatīties, jo es viņas iztraucēju no citas nodarbes...
Cik esmu kautko pirkusi citās aptiekās, farmaceite vienmēr skatās datorā vai parakņājās pa atvilknēm.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes