www.sudzibas.lv Mego Krāpjas ar klienta kartēm

Mego - Krāpjas ar klienta kartēm

Veikala kasiere Nelli Mešanova krāpjas ar klienta kartēm. Brīdī, kad pircējs iedod savu karti, viņa novelk nevis pircēja, bet savu karti. Diemžēl vai par laimi, reizēm viņai misējas, un steigā sanāk samainīt kartes. Tāpēc šoreiz pie manis palika viņas sazagtā karte ar gandrīz 800 punktiem, bet sev viņa atstāja manu, kur bija 3 reizes mazāk. Varbūt veikala vadība varētu pievērst uzmanību tam, ka šī persona ar klientiem nerunā latviski (vienīgā visā veikalā) . Rodas iespaids, ka cilvēks neatrodas savā vietā. Pārējās pārdevējas ir jaukas un laipnas. Sekmes darbā!:)

A

Komentāri (2)

D Disa 08.10.2015

В магазине на ул Дарза продают гнилую импортную морковь и гнилой лук - это осенью в Латвии!!! Почему нет договора с местными поставщиками? И это кстати все лето так было! Ни разу не видела местной моркови

S Spidumi.com 12.10.2015

Pilnīgi nepiekrītu vai piekrītu komentētājam, tikai nesaprotu kas tur rakstīts :-o

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes