ARS Medicīnas Sabiedrība - L.Antonova

Labdien!Vēlos ziņot par ginekoloģes Larisas Antonovas nekorektu un nepieklājīgu attieksmi pret pacienti. Paciente ar pirmo grūtniecību vērsās pie minētas ārstes ar jautājumu par turpmāko rīcību, jo analīžu rezultāti dažādās laboratorijās bija pretrunīgi. Analīzes tika veiktas vairākās vietās diagnozes nopietnības un pacietntes grūtniecības dēļ.Ārste rupji atbildēja: "Ko jūs man bažat degunā savas analīzes? Es no tām tik un tā neko nesaprotu! Un vispār, kādēļ staigājāt pa laboratorijām? Vai jums ar vienu izmeklējumu nepietiek?" Šāda rīcība kategoriski nav pieņemama, neētiska un neprofesionāla. Kas tad cits ja ne ārsts var interpretēt analīžu rezultātus un sniegt pacientei rekomendācijas par ārstēšanos vai atkārtoto izmeklējumu nepieciešamību?!Bija arī citi jautājumi, uz kuriem netika saņemtas konstruktīvas atbildes (arī pārjautājot).Līdzīga attieksme bija arī pirmās konsultācijas laikā, tomēr tā tika norakstīta uz dakteres noguruma rēķina, ņemot vērā viņas palielinātu darba slodzi kolēģu atvaļinājumu periodā.Negribēju būt sūdzambībele, bet iedomājoties pacientu skaitu, kuras izjuta un izjutīs L. Antonovas rupjo attieksmi un morāli un fiziski not tās cieta/cietīs, sapratu, ka to tā atstāt nevar.

K

Komentāri (2)

S Sfinksa2012 27.09.2012

Es Jums pilnigi piekritu. Es gan agrak domaju ka varbut vina tikai pret mani ta izturejas. Mani nosauca par shausmigi resnuli, nema analizes shausmigi sapiga veidaa un pat veica ultrasonografijas testu bez paskaidrojuma prieks kam man tas vispar vajadzigs. Man vel dienas pec analizem viss sapeja un man bija bailes iet pie ginekologiem. Protams tomer labak ka ta bija tikia profilaktiska apskate citadi es vel ievainojamaka justos. Kapec tadi arsti vel joprojam strada????

A Anastasija Dadojenkova 10.04.2024

У меня была притензия к онлайн-записи. Не было важной информации. Из-за чего я опоздала, отстояв очередь в регистратуре, на 14 минут на консультацию к Антоновой, но оставалось ещё 6 минут моей консультации. Запись была назначена к гинекологу Антоновой на 17:20-17:40. В 17:34 я была у её кабинета. Как выяснилось, врач решила взять другого пациента на моё время. Я всё понимаю, после этого пациента меня были обязаны принять. Это были мои оставшиеся законные 6 минут, я могла их потратить так как хочу, я могла задать хотя бы волнующий меня вопрос. Прошло 20 минут, вышел пациент, за ним и врач. Мне сказали, что меня не примут. Я заявила о своём праве на эти 6 минут, хоть и совсем мало времени осталось на консультацию, но я всё ещё должна была её получить. На что мне очень недовольно сказали, что надо ждать ещё и озвучили до абсурда банальную мысль о том, что нужно уважать чужое время. Взрослому человеку, который не по своей воле опоздал, естественно. Поведение не врача профессионала, а воспитателя в начальной школе. По моему мнению, врач был крайне не компетентен. Может быть и хорошо, что на этом наше общение закончилось, учитывая отзывы выше.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes