www.sudzibas.lv Medicīna attiesme pret pacientu

Medicīna - attiesme pret pacientu

Vienkāršiem vārdiem sakot-nedod Dievs nokļut Madonas slimnicas ķirurģijas nodaļa.Bij man problema-saindejos ar alkoholu.Ātrie aizveda uz Madonu.Nu uz aci konstateja gastrits.Uzlika sistemu,iedura šprici un guli.Nakts murgos.Est jau nedeva.lab,ka sabiju tik 2 dienas,citadi i bada nomirtu.Pati vainiga,ka lietoju alkoholu.Bet par tam 3 sistemam un 2 tabletem un udeni dzersanai no krana,manpapasija 17ls.LaiDievs žēlīgs.par ko..sliktas atminas!

P

Komentāri (2)

Minesota 17.11.2013

Alkoholam nav žēl naudas, bet ārstēšanai žēl.

retas_sudzibas 20.11.2013

17 ls vēl ir salīdzinoši ļoti ļoti lēti. Pamēģini Rīgā saindēties ar alkoholu. Un varbūt pastāvēja tāda iespējamība, ka Tavam organismam bija vajadzīga attīrīšanās, tapēc arī piepildīt vēderu ar ēdienu Tev neļāva. Šos visus faktus, Tu varējo noskaidot tad, ka Tevi laida ārā. Tas taču ir vienkārši. Uzdot jautājumus. Kapēc es nedeva? Kapēc es par pakalpojumu maksāju vairāk, nekā man vajadzētu maksāt? Sūdzēties varētum, dakteris Tevi, ar visiem Taviem jautāujiem, es atvainojos, pasūtītu Tevi 10 mājas tālāk, bet vai Tu mēģināji kaut ko noskaidot? Vai arī pa taisno no slimnīcas, brauci mājās un izdomāji ''pasūdzēties''?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes