www.sudzibas.lv Medicīna arsta nekompetence

Medicīna - arsta nekompetence

Uzman'ibu! Nevienam neiesaku apciemot dakteri neirologu Jansoni,kas str'ad'a Juglas medicinas centr'a-jo daktere ir rupja-neuzman'iga! Neskatoties uz pacientu var pateikt-a ko tad j'us no mamis gribat! Neko nepaskaidro-skat'as sav'a komp'i . Lai neajz'nem vietu,un nesa'nem algu-bet atbr'ivo vietu labam specialistam,un savu sliktu raksturu lai r'ada m'aj'as! vair'aki pacienti

Komentāri (4)

V vaiva 03.09.2012

Par Jansoni pilnīgi piekrītu! Skatās datorā, kamēr tu stāsti savu kaiti, iespaids, ka nemaz tevī neklausās. Pēc tam pāris jautājumi, kas izteikti tādā tonī, it kā tu tēlotu savu slimību un esi ieradies šeit, lai dabūtu slimības lapu un neietu uz darbu. Kā tad es varu pierādīt, ka man sāp vai reibst galva -tas taču nav redzams! Ja visus uzskata par potenciālajiem simulantiem, nu tad, atvainojiet...Nekad vairs neiešu pie šīs tā saucamās dakteres!

K kaija36 26.11.2012

pilnīgi piekrītu, ir bijusi pieredze...

K Kadiķis 14.12.2012

Es ļoti nožēloju, ka aizgāju pie neiroloģes Rūtas Jansones, pirms tam nepameklējot internetā sūdzības un atsauksmes. Tik pavirša un neieinteresēta attieksme pie maksas ārsta vēl nebija piedzīvota.

L Lolita Indriksone 29.07.2022

Sveiki! Es kā 2.grupas invalīde kopš 2008.gada ar pulmonālo hipertensiju, aizgāju pie viņas pēc avārijas, kad sasitu galvu, vēlējos uzzināt, kā uzlabot situāciju, bija pasmaga galvas trauma. Man problēmas ar galvu ir pasen, pulmunālās hipertensijas dēļ. Viņa apjautājās, cik atrodadies svaigā gaisā , braucat ar velosipēdu? Kāda braukšana, kopš esmu uzskaitē ar pulmonāro hipertensi, esmu atteikusies no jebkāgas fiziskas slodze. Domāju, ka viņa nezi , kas ir Pulmonālā Hipertensija.Viņa visu pavērsa, ka es esmu psiholoģiski slima, itkā izdomājusi savas problēmas, slimības! Bet neredzu motivāciju. Man ir ļoti veiksmīgi uzaudzināti 3 bērni, visi biznesos, cenšos no viņiem būt neatkarīga, strādāju par grāmatvedi, pati sevi uzturu un nevēlos, ka mani bērni mani uzturētu. Pret mani, kā 2. grupas invalīda maksa bija 0.00. Domāju, ka tā bija man karma. Mani pataisīja par muļķi. Es slimoju ar visu jau gadus 20. Viņai liekas, kia man ir psihosomatiskas problēmas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes