www.sudzibas.lv Medicīna Ārsts daktere Astrīda Tirāne

Medicīna - Ārsts daktere Astrīda Tirāne

Labdien! Arī man būtu kas sakāms par ginekoloģi Astrīdu Tirāni. Man bija neregulārs mēnešreižu cikls. Kad apprecējos, ļoti vēlējos mazuli. Tā kā arī agrāk jau biju apmeklējusi šo ārsti, tad nolēmu vizītes turpināt. Un tad tikai sākās!!! Tā kā nepaliku stāvoklī, tad sāka man rakstīt visādas zāles - gan hormonu tabletes, kuras diemžēl dzēru gadiem, gan visādas citādas, no kurām sāka piepamt kājas. Daktere Tirāne noliedza, ka tas nav no zālēm, lai gan vēnu ķirurgs pēc apskates apstiprināja šo faktu. Tā kā ļoti 'vēlējos tikt pie bērniņa, tad paklausīgi darīju visu, ko daktere Tirāne ieteica darīt. Zāles dzēru, bet nekas manā dzīvē nemainījās (ja nu vienīgi maksa pie dakteres kļuva aizvien lielāka un uz vizītēm bija jābrauc katru mēnesi). Tā kā nedzīvoju Rīgā, tad teikšu godīgi - stipri dārgi. Un galvenais nekādu rezultātu.
Beigās jutu, ka daktere īsti nezināja, ko darīt ar mani un ieteica taisīt mākslīgo apaugļošanu. Kad esot gatava, lai braucot. Bet uz kaut ko tādu neparakstījos. Atmetu visam ar roku un sameklēju citu ārstu, kura man nelika pumpēt hormonu tabletes, bet ieteica pavisam vienkāršus vitamīnus. Nu jau esmu ceturtajā grūtniecības mēnesī un viss notika dabīgi.
Tagad to visu pārdomājot tiešām liekas dīvaina ārstes attieksme -
1) nekad pie dakteres Tirānes netiku nozīmētajā laikā. Vienmēr bija jāgaida kāda pusstunda vai stunda (nu ja ja jau sakārtotu tā, ka cilvēkiem nebūtu jāgaida, tad jau arī dakterei naudas būtu uz pusi mazāk).
2) Cena priekš tās vizītes ilguma bija neadekvāti augsta - 25 LS par 10 - 15 minūtēm).
3) Secinājums viens - daktere Tirāne strādāja nevis lai atrisinātu pacienta problēmas, bet gan lai pēc iespējas vairāk pelnītu naudu uz pacientu rēķina.

Nu skumji, ka tā notika!!!

L

Komentāri (9)

K kate 15.07.2010

Daktere ir liela hormonālās terapijas piekrītēja - esmu viņas bijusī paciente.Medicīna un farmācija attīstās, bet Diane 35 ir joprojām viņas 1. izvēles preparāts.

A antra 15.07.2010

tas pats man sakams par dakteri Matuli(iedomiga augspratiga furija) nu man bija lidzigs gadijums ka tev, beigas pateicu Matulei, ja pie berna es netieku tad mainu arstu, aizgaju uz Lags centru pie Minuhinas un pec 3 menesiem biju mates ceribas.

Z Zane 28.08.2010

Diemžēl arī atteicos no Dr.Tirānes pakalpojumiem. Neesmu tik bagāta, lai sēdētu mājās un tērētu vīra naudu. Līdz ar to neuzskatu par normālu, ja pieraksts pl.15.00 un tieku iekšā 18.00. ne jau 1x. Rēķinoties ar 1h nokavēju darba tikšanos u.t.t + vēl maksa par auto stāvvietu 2x lielāka. Piebildīšu, ka arī izrakstot zāles un pasakot, ka tajā un tajā dienā jāierodas obligāti, lai atrādītos, doka izrādās aizbraukusi uz ārzemēm atvaļinājumā un aizstājēja nav... skaisti... viss cikls no sākuma... kas zin cenas tām zālēm, sapratīs.
Jā, aizgāju pie citas dr. un tagad man jau 1g. vecs dēliņš. :)

и Ирина 25.01.2011

Полностью согласна со всеми комментами. Тиране - тетка, которая выкачивает деньги. Я тоже хотела ребеночка, но ничего не получалось, так она мне поназначала всякие дорогущие лекарства. 3 месяца пила - все без толку, а потом - заново все надо было пить. Я пошла к другому врачу - через 2 месяца забеременела без всяких лекарств.

Z zane ciemite 01.11.2013

Labdien,
Es arī pie viņas gāju, jo man bija spontānais aborts un viņu man ieteica, jo pēcāk nevarēju palikt stāvoklī. Arī hormonu terapijas, 8 mēneši, olvadu caurlaidības pārbaude, garās rindas pie viņas un vesela kaudze naudas iztērēta. Taču man iekšā intuīcija beigās teica, lai nedzeru tās dārgās un daudzās zāles, nometu visunost un viens divi paliku stāvoklī.

Varbūt viņa ir profesionālis un kādiem pāriem palīdz, bet man tā bija laika tērēšana. Pie tam no tām hormonālajām zālēm pieņēmos svarā par kādiem 8-9 kg, viņa teica, ka tā jābūt.

Šobrīd aizgāju pie cita ginekologa Vēsmas Kažociņas, BTA visu nosedz, jo viņiem ir līgums, A. Tiranei nav.

Es nemāku teikt, vai Jums iet pie viņas vai neiet, lemjiet pašas, bet es tik izstāstīju, kā man bija, jo saprotiet, viņa jau saka, ka tās zāles palīdzēs, bet īstenībā nepalīdz un Tu esi vēl lielākās skumjās, jo netiec pie bērniņa un tad vel sāc domāt, ka esi neauglīga, BET tās visas ir muļķības.

Daba pati sakārtos Jūsu ritmu, ticiet tam.

R Renate789 02.07.2014

Man lidzīga situacija bija ar dr. Ligeri - (dr. Matules kolege). Neieteiksu nevienam, ja vienigais ir lieka nauda un nav zel nervu.

A AnneleDr 26.01.2016

Laikam arī citiem dr.Tirānes praksē strādājošiem ārstiem līdzīgas problēmas ar laika plānošanu. Šodien man bija pieraksts pie dr.Barkānes plkst.16:00. Lieki teikt, ka 17:00 vēl kā idiote sēdēju uz dīvāniņa un neviens man pat klāt nebija pienācis. Mans pacietības mērs neizturēja, piecēlos un aizgāju! Tā arī mana pirmreizējā konsultācija nenotika.

D desa 03.03.2017

Man gluži līdzīga pieredze.
Gāju uz pārbaudēm ne gluži ginekoloģisku problēmu dēļ, vairāk bija aizdomas par endokrīnās sistēmas nesakārtotību, taču tad mani sabidēja ar pirmās stadijas olnīcu vēža iespējamību utt. Protams dzēru veselu lērumu tablešu, antibitotikas, augstāk pieminētos super specigos Diane 35 hormonus, no kuriem lieki piebilst, ka ne mīlēties, ne dzīvot negribējās. ķermeņa masa momentā pieauga utt. pašsajūta drausmīga visa gada garumā, vnk pārsāju dzert. No antibiotikām joprojām ik mēnesi cīnos ar drausmīgu piena sēni... izrakstītās zāles nepalīdz. Domāju, ok, varbūt īpašs gadījums, pajautāšu citas zāles. Padzēru citas, tas pats... tā kā man ir īpašs iedzimts defekts, tad vizītē vienmēr aiziet ap 100 eur. Lieliski. Tāda sajūta, ka tajā tālajā pirmreizējā konsultācija nevajadzēja ierasties, jo visus šos gadus cīnos ar nezināmo bubuli, bet daktere uz aizradijumu, no kuram zales tas sacies tik gardi smejas un turpinaja rakstit tas pashas zales pie vienas un tas pasas problemas.

I Inese Star 30.10.2017

Rupja, nelaipna un netaktiska daktere!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes