www.sudzibas.lv Wien Mobel Logistics Gbr Krāpšana/ Mēbeļu pārvadašana Vācija un Austrija

Wien Mobel Logistics Gbr - Krāpšana/ Mēbeļu pārvadašana Vācija un Austrija

Esiet uzmanīgi ar firmas Wien Mobel Logistics Gbr, Möbel Kraft Berlin un citi līdzīgi nosaukumi! Tur darbojas krāpnieki. Ar vārdiem Sandris, Krišjānis. Visticamāk ka vārdi ir mainīti. Viņi it kā meklē šoferus Vācijā uz mēbeļu pārvadājumiem kā individuālam komersantam. Sākotnēji viss šķiet labi līdz viņi sāk pieprasīt samaksu par dokumentu formēšanu. 398, 24 EUR apmērā. Prasa sūtīt pases kopijas u. C dokumentus. Pēctam kad atteicos pārskaitīt naudu viņi sāka draudēt un šantažēt ar inkaso kompānijām ka redzēšot kas būs tālāk un tamlīdzīgi!
Lūk viņu sludinājums:
Aicinām darba B, BC, BE kategoriju autovadītājs, darbs uz busiem, lieli pārvadājumi es teritorijā. Darbs tiek nodrošināts arī nepilsoņiem. Privāts bizness, ar pilnu socpaketi.
Zvaniet +4366577077, +4915216007575 Sandris
Tel. Nr. visticamāk tiek regulāri mainīti.
Par firmu un automašīnām nekādu info nesniedz tikai sūta dažādu firmu mājas lapas ar tekstu šeit jūs strādāsiet! Man personīgi 2 nedēļu laika darbavieta mainījās vairākas reizes sakuma Hanovere pēctam Berlīne tad Hamburga tad atkal Berlīne... Visbeidzot arī Austrijā u. T. T. Uz manu jautājumu lai atsūta man firmas rekvizītus man tika atsūtīta kārtēja mājas lapa ar tekstu meklējiet visu info tur! Pietam vēl mans tel nr tika izvietots sex portālos! Cilvēki esiet uzmanīgi un sargiet savu personisko informāciju!

A

Komentāri (10)

L Lepnā Lavīze 30.09.2015

Jā, un vēl, Acha: par izspiešanu grupā Krimināllikumā ir paredzēta Kriminālatbildība pēc noteikta panta. Jums jāiet uz policiju un iesniegumā jānorāda interneta vietne, kur atradāt viņu sludinājumu. Pat ja ir dzēsts, adminiem ir viņu datora IP, bet pēc tās var atrast šo pārīti. Jūs neesat pirmais, tāpēc viņi jāaptur.

A acha 01.10.2015

Es jau biju policijā un veicu visas nepieciešamās darbības. Aizmirsu sūdzībā minēt ka viņi raksta no šāda e-pasta: [slēpt]@inbox.lv bet reklāmā skatos ka ir parādijusies ari cita adrese kas varētu šķist ticamāka... bet ta noteikti nav! un atkal jau ir izvietots jauns sludinājums ar visiem reģistrācijas nr. mainīts ir tikai reģ.nr kas noteikti nav atbilstoš patiesībai pat arī ja firma ir reģistrēta.
Lūk jaunais sludinājums :
Jūsu favorīti 0 Reklama.lv
Sludinājums
Jaunas vakances Austrija, ar un bez kvalifikacijas.
Pilna Dokumentu Pakete lai iestatos darba.
Darba iekartosana bezmaksas.
Talr.Hotline +43699 00 75 75, vacu valoda, handy- +49(0)152 1 600 75 75.

Nozare Darbs ārzemēs
Specialitāte Austrija
Reklāmdevējs Arbeit Zentrum AtGmbh
Darba dienas Jaukti
Laiks 08-17
Reģ. numurs DE3386556644
Tel.nr gan nemainās... laikam neatmaksājas katru reizi mainīt ka to dara ar epastiem! :D

S sils2012 09.10.2015

Nu Tu Ciruliti kartigi iekriti!!! Soreiz Tev naksies pasedet-un bus tas pasakums par piemeru citiem latviesiem, kas slimo ar so slimibu!!!

E Ekonomiska Policija 09.10.2015

Pilnigakais bulsits, Aca!!
Pazistu personigi sos cilvekus-ka pieradisi savu taisnibu???
Ar savam aizdomam? Nesanaks dzekin. Suudi Tev bus lieli, tas ir zinams...
Pats ar sevi esi pretrunas-palasi savu tekstu, ko Tu esi seit izvemies-sudziba Tu raksti, ka talruna nr tiek it ka mainiti, pec tam Tu saki, kad telefona nr vini nemaina neesot izdevigi..ka tad ir patiesiba??
Otra lieta-ta ir vaciesu firma, ja ir prieksapmaksa par dokumentiem-ko tad jus brinieties-visur ta ir, un bus, un tas ir tikai pareizi!
Uz sada pamata var apvainot cilvekus??

Talak-kas attiecas par tiem saksa saitiem-no policijas datoriem mes paskatijamies, Tu dzekin man skiet ka esi zilais-tik slepies aiz gadiem, visur reklamejies ka 19 gadigs calitis, patiesiba Tev ir 22...

Gatavojies-Vacija nav Latvija, mes, policija Tev nepalidzesim!!

F flauteretike 11.11.2015

Grūti teikt, bet iespējams, šie krāpnieki publicē dažādus darba sludinājumus, kur prasa priekšapmaksu par itkā dokumentu noformēšanu. Zināmi cilvēki tikko tika piekrāpti par darbu būvniecībā Vācijā ar ļoti līdzīgiem sludinājumu tekstiem un aprakstīto scenāriju, kur tel.nr. un e-pasti tiek nepārtraukti mainīti. Tika izmantoti e-pasti [slēpt]@inbox.lv, [slēpt]@abbrucht.de, iespējams arī citi.

L Lepnā Lavīze 12.11.2015

Tas, ka te iekomentēja sils2012 (kas ir tā pati Miķelsone). minot raksta autoru uzvārdā un draudot ar cietumu (viens no viņas, , zirdziņiem", ar ko baida lētticīgus ļautiņus) un analfabētiskais stils tikai pierāda, ka tie ir viņi. SiA, , Translogisticc". Jau agrāk ir krāpušies.

L Lepnā Lavīze 12.11.2015

Daņilova, galīgi blondās smadzenes putrā, ka vēl uzdodies par Ekonomisko policiju? Tev jau pašai ar policiju darīšanas. Pastāsti, Daņilova, ka jau ne pirmo reizi šantažē cilvēkus, draudot publicēt informāciju par viņu it kā netradicionālo orientāciju. Vai arī man te vēlreiz pastāstīt? Ekonomiskā policija, ha, ha... Zini, kas tev, Daņilova, būs par to, ka uzstājies valsts iestādes vārdā, kompromitējot to.
Bet autoram iesaku sazināties ar Ekonomisko policiju un izprintēt šos komentārus. Autor, tu neesi pirmais.

A acha 12.11.2015

Jā nu te nu tie cilvēciņi parāda savu vājo punktu. Vēl paši sevi šeit izlikuši melns uz balta... Es biju arī Vācijā. Nu varu teikt vienu esmu vēl uz brīvām kājām un vienigie kuri šeit turpina veikt pretlikumīgas darbības uzdodoties par Ekonomikas Policiju un draudot?! Tiešām nāk smiekli. Jo policija ar tādām lietām nenodarbojas. Nu ko šie cilvēciņi laikam nesaprot ka ir cilvēki kas vērsīsies attiecīgajās institūcijas lai viņi saņemtu sodu. Vēlētos ļoti redzēt šos cilvēkus tiesas zāle kad viņu tiesās. Jā un Iveta tā arī rīkošos.. un ja arī Jūs esat cietēja varat pievienoties. Jo vairāk pierādijumu, jo labāk. ;)

A acha 12.11.2015

Vēl pat nemāk pareizi rakstīt... "EKONOMISKĀ POLICIJA" nezinaju ka tāda arī pastāv...

L Lepnā Lavīze 12.11.2015

Acha, uzrakstīju Jums privāti.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes