www.sudzibas.lv McDonald's Slikta apkalpošana un slidenas trepes

Mcdonalds - Slikta apkalpošana un slidenas trepes

Tātad, mēs ierodamies restorānā MCdonalds. No sākuma viss ir kā parasti, mēs izvēlamies rindu kura ir viss īsākā, kad pienāca mūsu kārta mēs pasūtijām 2 happy meal komplektus ar hamburgeriem, kolu un zilo un dzeltano krūzīti. Viņa pie mums pienāk un parāda saldējuma pagatavotāju un zilo krūzīti mēs sakām ka mums vajag zilo un dzelteno krūzīti. Tad viņa pienāk un parāda saldējuma taisītāju dzelteno krūzīti, pēc tam mēs piekritām un paņēmām saldējuma taisītāju dzelteno krūzīti jo viņai nevar ieskaidrot ka, vajag zilo un dzelteno krūzīti. Tad visu salika paciņās un aizgājām uz 2. stāvu ēst un pēkšņi Miranda paslīd un viss sakratās. Izvēlējāmies galdiņu. Sākām ēst un hamburgeru vietā mums bija Cheeseburgeri. Aizgājām smejoties par to pārdevēju.
P.S.
Viņu sauc Aļina Černobiļska.

M

Komentāri (13)

M Mārtiņš 27.07.2009

Piekrītu.

а Альцион 27.07.2009

Ради чего погибли сотни людей, а многие другие ослепли!

. ....kl 27.07.2009

Kāda starpība ar ko noindēties: ar hamburgeru vai chesburgeru????

а Аlisija 27.07.2009

Aļina Černobiļska ie Černobiļu avārijas upuris, par to nevajadzēja smieties.

I Imants 27.07.2009

Aļina Černobiļska - izlasot vārdu/uzvārdu sapratu uzreiz kapēc nesaprata neko!!! :} tā nu tas ir!!!

M mi 27.07.2009

Nesaprotu, ko cilvēki McDonaldā pazaudējuši... Nesen biju nonākusi situācijā, kad vajadzēja kaut ko un ātri ieēst un tā kā aiz stūra bija šis lielais M, nolēmu iegriezties. Kā var kartupeļi negaršot pēc kartupeļiem? Aizejiet uz šo ēstuvi!!! Paņēmu arī vispieklājīgāko no piedāvājuma- Cēzara salāti- atstāju gandrīz neskartus!!! Rezultātā izmesti 3, 50 Ls par NEKO

4 4u4undras 27.07.2009

Kakie zhe Vi vse zlie, i nevospitannie, uvazhaemie Dami i Gospoda Latvieši...
U nas 4to zdesj, v Latvii, krepostnoe pravo s krestjanami, 4to Vi tak vozomnili o sebe????
Idite lu4we, spasaite svoe gosudarstvo!!!
A to vse v Irlandiju i Angliju sbezhali, a takie kak Alina Černobiļskaja, rabotajut na eto gos-vo, kotoroe vospitivaet takix grazhdan, kak Vi, , , fuj...kauns...

4 4u4undras 27.07.2009

Nad nawim gos-om uzhe vesj mir smeetsa, nad Latviej, , , potomu, 4to skoro plakatj budete, kogda i 4isburger sebe pozvolitj ne smozhete...i mozhet bitj takaja(v smisle russkaja), kak Alina, nakormit Vas v golodnij god i protjanet ruku pomowi...zadumaitesj nad etim...vzletatj visoko legko, no ewe boljnee padatj, , , vot togda i posmeemsja:)))))))

M mi 29.07.2009

Krieviem skauž, ka nevar aizbraukt uz ES pastrādāt, jo nav LV pilsoņi. Un tie krievi, kam ir ES pilsonība, arī tā pat brauc prom... Tā ka nemuldies, 4u4undras!

ш Шо? 31.07.2009

Esmu krieviete un latviski runaju labak, neka lielaka dala manu darba kolegu latviesu, un pilsoniba man jau no dzimsanas, ta ka aizveries, Mi!

A Anna 01.08.2009

Kas tad asti cels, ja ne pats, to ieprieksējai komentetājai!!

V vitja 09.09.2009

Davaj krievi uz krieviņu un latvieši uz latviju un viss ok...provaļivaite Aļina i 4u4undras...:D:D:D

I inga 08.06.2010

kas jūs visas te analfabētes esat? vai lasīt nemākat? runa gāja par apkalpošanu nevis par valodu un tautību. kāda starpība krievs vai latvietis... mēs visi esam tikai cilvēki nevis roboti... un mums ir tiesības kļūdīties. es stipri šaubos ka kundzīte kas iesāka šo rakstu nekad mūžā nav kļūdījusies savā darba vietā. nu apēda chīsburgeru nevis hamburgeru nu un vai tad kkas notika? viņai iespējams tā bija pirmā diena tajā McDonaldā. kā tev pašai bija pirmajā darba dienā?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes