www.sudzibas.lv Maya Sia "M Concept" Maya veikals ir krāpnieki

Maya - Sia "M Concept" Maya veikals ir krāpnieki

Visiem ražotājiem! Nekādā gadījumā nesadarbojaties ar šo uzņēmumu un tā vadītāju - valdes priekšsēdētāja Maija Mikenena. Jūs nesaņemsiet naudu par savu produkciju!
Šo veikalu piedāvājums sastāv no dažādu Latvijas ražotāju preces, kas tiek ņemta uz realizāciju - t. I. Jāsamaksā tikai par to, kas ir pārdots. Tā kā apmaksas par pārdoto preci ļoti kavējās, tad izlēmām pārtraukt sadarbību, bet kā to izdarījām, tā vispār vairs neesam saņēmuši ne centa jau par 4 mēnešus atpakaļ pārdoto preci!
Maija Mikenena gan telefoniski, gan epastā tikai sola un attaisnojās, pat nebiedē tas, ka tiks iesniegta prasība tiesā.

R

Komentāri (6)

E Estere 26.11.2015

Pilnībā taisnība! Ja kāda prece tiek pārdota, tad lai dabūtu naudu ir jāzvanās, zvanus viņa nospiež un vispār neceļ telefonu, neņem vērā NEKO, kas ir līgumā atrunāts un pilnībā ignorē savus pienākumus. KRĀPNIECE un NEPROFESIONĀLE!

P PetersonAnce 16.12.2015

Es arī iegāzos ar visu šito pasākumu!
Liku preci veikalā "OskaR". Vadītājas, kā pirmā, tā tagadējā ir neprofesionālas. Vispār viss veikals ir tīrais ārprāts. Man vairākas lietas tika sabojātas- saplēsti rāvējslēdži vai audums, kaut kas nosmērēts. Pēc tam atdots atpakaļ ar piebildēm, ka par tādu naudu štruntus pārdot nevar. Manas lietas ir vēl citā veikalā, bet nez kāpēc ar kvalitāti viss kārtībā.
Un par to maksāšanu pilnīga taisnība.
Zvanījos, zvanījos, taisnojas un sola drīzumā pārskaitīt, protams, nekā. Un tā jau no augusta. Tagad neceļ telefonu vai sviež nost.
Neielaidieties ar Maiju! Piekrāps un piesmies, un vēl samaitās preci!

V Valerija Ladika 15.10.2018

Так до сих пор и не заплатила?

R ražotājs 22.12.2015

Ņemiet ātri preci laukā, SIA "M Concpet" veikali "MAYA" iet uz bankrotu. Pat ar tiesas lēmumu par parāda piedziņu neko vairs nevar dabūt

R ražotājs 22.12.2015

kļūda - pareizi SIA "M Concept"

K Kleita 08.05.2018

Veikalā Maya pārdot nekvalitatīvas kleitas - ražotājs Yellow cat- audumi saveļas jau pēc pāris stundām, bet naudu atpakaļ neatdod. Saka- mēs ar aparātu noņēmām savēlumus - tagad viss esot kārtībā - tikai nenēsājiet pie šīs kleitas ne somu ne rotaslietas! Ko uz tādu, lai atbild?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes