www.sudzibas.lv MAXIMA It kā darbinieka agresīvā attieksme pret klientiem.

Maxima - It kā darbinieka agresīvā attieksme pret klientiem.

Šodien nepatīkamus mirkļus sagādāja kāds vīrietis, kas civilajās drēbēs, ar iepirkuma ratiņiem, uzdodoties par it kā Maximas darbinieku, veikala telpās publiski, rupjā formā sāka bļaut virsū, ka viņam nepatīkot, ka manos ratos atrodas mazs klēpju sunītis, vēl pavisam kucēns. Kad lūdzu uzrādīt dokumentus, kas apliecinātu, ka viņš ir konkrētā veikala darbinieks, saņemu atteikumu. Uz lūgumu atvainoties par rupjā formā izteiktām pretenzijām, jo konflikts ir nevienlīdzīgās pozīcijās - grūtniece pēdējā mēnesī un divmetrīgs agresīvs vīrietis, pretī saņēmu prasību, lai es uzrādu savus dokumentus un pavēli viņam atvainoties, par to, ka ratos atrodas mans suns. Atzīmēšu, ka visos veikalos info centrā, jautājot, vai drīkst ratos likt mazu klēpju sunīti, saņēmu apstiprinošu atbildi un tiku vienmēr laista cauri. Tā kā neadekvāta vīrieša pretenzijām, ar trakam tarakāna acīm, kas ar siekalām uz mutes bļauj virsū par to, ka viņš esot veikala darbinieks un man esot par savu rīcību jāatvainojas, nav loģiska pamatojuma.Tā kā viņš atteicās pierādīt savu piederību dotajam veikalam, uz visiem 100% nevaru apgalvot, ka esmu droša, ka viņš tur strādā. Bet, atklāti sakot, mani tas nemaz nepārsteigtu, ka viņš arī ir Maximas darbinieks, kas ar savu rīcību vēl vairāk pašam veikala gandē reputāciju.

P

Komentāri (66)

Latviešu tautas 22.06.2015

Nakošreiz atbrauci ar cūku un ziloni, debila tautas meita!

P Pug 22.06.2015

Un te nu parādās vidusmēra latvieša ar "maximas" algu primitīvais komentārs. Vladlat, pēc tava komentāra var spriest, ka tu dzīvo starp cūkām un valoda tava kā tālu no civilizācijas dzīvojošajam.

R ri4y 22.06.2015

Sunim nav vietas pārtikas veikalā, kur nu vēl ratos!!! Kur tiek likta pārtika. Sunim jābūt piesietam ārā vai mājās! Bet ne veikala ratos. Es vienu suni tā vienai sievietei paņēmu un izmetu ārā no veikala, jo kā lai liek pārtiku ratos, ja tur pabijis suns, kurš pirms tam ir staigāajis pa ielu!

P Pug 22.06.2015

Ri4y, bet kādas tev ir tiesības aizskart svešu īpašumu? Ja šādas rīcības rezultātā dzīvnieks tiek traumēts, kā tu to kompensēsi? Kas par patvaļu?! Ja kaut kas nepatīk pasūdzies veikala administrācijai un atrisini civilizēti šo problēmu. Interesanti, tu bomžus un netīrus cilvēkus arī tā met ārā no veikala? Varu droši apgalvot, ka mans dzīvnieks ir tīrāks par jebkuru citu cilvēku. Viņam ir gan pase ar visām potēm gan ciltsraksti. Vēl jo vairāk dzīvnieks regulāri tiek apkopts. Ja man info centrā un apsargs ļauj ielikt manu suni grozā, man nav jāsatraucas par dažu labu cilvēku nervu nesaturēšanu. Un es NEKAD ne no viena pircēja nebiju dzirdējusi jebkādus aizrādījumus, bet gluži otrādi, sajūsmu par mana dzīvnieka kopto un mīlīgo izskatu. Tā kā nevajag spriest tik primitīvi.

L Lepnā Lavīze 23.06.2015

Bet man, piemēram, riebjas, ka ratos, kur lieku pārtiku, sēdējis suns ar sūdainām ķepām! Vispār suņiem nav vietas veikalos! Nav svarīgi, cik liels ir suns un kādi viņam ciltsraksti! Dzīvnieks ir dzīvnieks.

Latviešu tautas 23.06.2015

А разве на входе в магазин не висит предупреждение что вход собакам туда ЗАПРЕЩЁН?

"Suņiem un latviešiem krogā ieeja AIZLIEGTA!"
Такие объявления ещё 150 лет назад висели при входе в рижские корчмы...

I Innuendo 08.01.2016

разрешен с маленькими собачками, посаженными в тележку.

F fibi2 23.06.2015

Suns ratos!brīniškigi!neko gudrāku jau izdomāt nevarēja!Cilvēkiem mēdz būt alerģija uz suņu spalvu!un vipār man piemēram ir nepatīkama doma par to, ka man jāliek produkti grozā, kurš tikko ir kalpojis par suņu būdu.un jautājums, kapēc suņa pastaigām jāizvēlās veikals?

P Pug 23.06.2015

Iveta, liekas, ka tu staigā ar sūdainām kājām tāpat ka tavi dzīvnieki. Man dzīvnieks un viņa ķepas atšķirībā no dažiem labiem šeit komentētājiem ir daudz tīrāks un sterilākas. Ja kādam ir alerģija pret dzīvniekiem, tad lai iet to ārstēt pie attiecīga ārsta.
Tas, ka ievedu dzīvnieku veikalā, vēlreiz atzīmēšu, ar VEIKALĀ ESOŠO DARBINIEKU ATĻAUJU, nenozīmē, ka daudziem alerģiskiem, steriliem histēriķiem, ir jāizgāž savas garastāvokļa samazgas man virsū. Lai iet kārtot jautājumus ar administratoru.
Kāpēc, lai es lieku produktus ratos, ja tos ir aiztikuši cilvēki, kuri savas rokas pat pēc tualetes nejēdz nomazgāt? Kuriem vizīte pie ārsta ir retāka neka manam dzīvniekam?

Pat, ja man ir redzams veikala iekšējo noteikumu pārkāpums, tas nedod nevienam tiesības mani verbāli nomētāt ar akmeņiem, vēl jo vairak aizskart manu īpašumu. Nedzīvojam viduslaikos. Kaut gan ar tādu sabiedrību kā jūs, liekas, ka nekur tālu no viduslaikiem neesam tikuši. Vēlreiz jautajums: TAD KĀPĒC NEVIENS NO VEIKALA NEDZEN ĀRĀ CILVĒKUS AR NEPATĪKAMU ĀRIENI, NETĪRĀM UN SMIRDĪGAM DRĒBĒM? Latvijas normatīvajos aktos arī ir atrunāts, ka tāda izskatā nedrīkst atrasties sabiedriskā vietā. Drosmes par maz? Jums cilvēki ir acīmredzami dubulti morāles standarti. No tīra dzīvnieka baidās kā no sērgas, bet paši savai tīrībai nemaz nesekojat.

Pati vēl nesen nebiju nekāda suņu mīle, bet man nekad mūžā neienāca prātā brukt virsu cilvēkiem, kas veikala ratiņos pārvadā mazu nekaitīgu sunīti. Vēl jo vairāk labi, apzinoties, ka tie rati, tāpat ir netīruma un baktēriju perēklis. Jūs, mīļā tauta, vai tad produktus pēc veikala nemazgajat? Vai ēdat tādus, kādus esat nopirkuši?

Ja man veikala darbinieki atļauj ievest suni, tad es to darīšu arī TURPMĀK. Un savas pretenzijas varat paslēpt dziļā tumšā vietiņā! :)

F fibi2 23.06.2015

Ļoti pozitīva māmiņa pēdējā mēnesi:D

P Pug 23.06.2015

Fibi2, tāda pozitīvā attieksme ir tieša atbildes reakcija uz tik pat "pozitīvo" sabiedrības locekļu attieksmi pret mani.

Tādam tēviņam, kā manis aprakstītajā situācijā bija dziļi vienalga, ka viņš agresīvi brūk virsū sievietei, kura ir pēdējā grūtniecības mēnesi, tā vieta, lai civilizēti atrisinātu situāciju. Mūsu sabiedrībai tak galvenais ir iziet uz principu, pat ja ir jāpārkāpj pāri citam cilvēkam, jo savs tuvredzīgais skatījums uz situāciju un dzīvi kopuma tak ir svarīgāks. Redzams tam divmetrīgajam ambālim māte nav mācījusi ka ar cilvēkiem vajag runāt, īpaši sievietēm. Un iepazīstoties ar šīs sūdzības komentāriem, secinu, ka vismaz šeit esošie cilvēki atbalsta rupja tēviņa patvaļu un tādu rīcību kopumā. Skumji. Drīz sagaidīšu, ka veikalā bruks virsū par to, ka bērns uzdrošinājās ieraudāties. Jo mūsu sabiedrībai jaunās māmiņas tak nav cilvēki, tas ir jāizolē, tāpat kā mazi bērni un dzīvnieki. visi tik hiperjūtīgi. :D Tāpēc nebrīnos ka katru dienu cilvēki beidz dzīvi ar pašnāvību, kas pēc statistikas datiem, ir pakāršanās mājās pie radiatora malas, jo pārdzīvot elementāras lietas neprot.

Latviešu tautas 23.06.2015

А потом мы удивляемся почему у наших детей после посещения супермаркетов появляются глисты... Милочка! Несколько лет назад у одной 12-тилетней девочки из печени удалили кисту весом в 3 кг. Думали что раковая опухоль. Да, действительно был рак, но не онкологический, а паразитический. Называется он эхинококкоз https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AD%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%BA%D0%BE%D0%B7. Распространяется в основном собаками. Как и масса других гельминтозов https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B7%D1%8B . Вы не придали значения тому, что ваша собачка лижет себе под хвостом?А ведь собаки распространяют такие заболевания как лишаи...

I Innuendo 08.01.2016

з.ы. глисты бывают только у тех , кто ни руки, ни овощи не моет! и стол не вытирает. Вы же, люди, не облизываете упаковки из-под сосисок?

I Innuendo 08.01.2016

и вообще глисты - болезнь нечистоплотных людей и детских садов. следите за детьми, мойте руки, вставьте себе мозг...чей-нибудь:D

P Pug 23.06.2015

Vladlat, rokas biežāk vajag mazgāt un mutē nebāzt. Nevis visu atbildību nogrūst uz dzīvniekiem. Cilvēks ir pats atbildīgs par savu veselību un sanitāro normu ievērošanu. Ar tavu domāšanu, tad visus dzīvniekus vajag likvidēt. Jo redz ārā, pagalmā un bērnu spēļu laukumā arī ir risks saķert kādu baktēriju, ne tikai veikalā. Vari nepūlēties un nekopēt visādus linkus. Ar to tu man neko nepierādīsi. Ir dumji attaisnot nespēju sekot līdzi savai higiēnai ar dzīvnieku esamību. Ar tādiem paranoiskiem uzskatiem, domāju, tev nav ko darīt sabiedrībā. Tad ir jāsēž mājās un jābaidās iziet no tās. Kā arī katru dienu jāmērcējas hlorā.

Manis aprakstītā situācija un esošie komentāri attēlo reālu sabiedrības problēmu, un tas nav suns iepirkuma ratiņos, bet gan cilvēku absolūti neizmērojamais primitīvisms, izglītības, tolerances un iecietības trūkums.

Nu nav interesanti ar tādu kā tu, Vladlat, diskutēt. Lūdzu nevajag piesārņot manu lapu ar sava un citu viltus profilu bezjēdzīgajiem komentāriem. Vēl jo vairāk, gaidu atvainošanos par "debila tautas meita". Cilvēks, kas atļaujās tādus izteicienus, jau apriori, ir uzskatāms ar primitīvu domāšanu, kas neko saprātīgu un pamācošu nevar pateikt.

P Pug 23.06.2015

Piezīme: wikipedia nav uzskatāms par ticamu un pārbaudītu interneta resursu, kura lietošana arī nav vēlama jebkādos zinātniskajos darbos, tāpēc nav uzskatīts kā pamatojums un pierādījums tevis izteiktajam viedoklim. Ja tev, Vladlat, ir kaut cik kaut kāda izglītība, augstāka par deviņām klasēm, tad tev to vajadzētu tā kā zināt.

V varjags 23.06.2015

Teorētiski, ja es varu pacelt savu vilku sugas suni un iecelt ratos, tad es ar viņu varu vizināt pa veikalu!

P Pug 23.06.2015

Kārtējo reizi esmu pārliecinājusies, ka dzīvnieki ir pelnījuši vairāk mīlestības nekā cilvēki.

Mācaties, izglītojaties, skatāties uz situācijām plašāk un esat toleranti, un, galu galā, biežāk mazgājat rokas un produktus, kurus ēdat, tad arī veselības problēmu nebūs.

Noteikti, ka vēl saskriesimies, varbūt kādā veikalā pie maniem ratiņiem ar suni! ;)

Visiem priecīgus svētkus un paldies par uzmanību!

Bilde iedvesmai.

Latviešu tautas 23.06.2015

Jo redz ārā, pagalmā un bērnu spēļu laukumā arī ir risks saķert kādu baktēriju, ne tikai veikalā.
==========================
Да бактерии - это ерунда. А вот когда заразилась девочка из Северного Кавказа от собак ленточными червями, которые можно удалить ТОЛЬКО ХИРУРГИЧЕСКИМ СПОСОБОМ - ЭТО ТРАГЕДИЯ... Когда из живота удаляют 4 кг паразитов в капсулах...

wikipedia nav uzskatāms par ticamu un pārbaudītu interneta resursu
============================
Ну да... Там, в отличие от латвийских новостных порталов типа DELFI, материалы размещают ТОЛЬКО если они имеют АИ (авторитетные источники)! За этим следит группа модераторов.

Vēl jo vairāk, gaidu atvainošanos par "debila tautas meita".
============================
Простите, но я не верно выразился: должно быть "дочь ДЕБИЛЬНОГО народа с извечной анальной болью и поганым менталитетом мелкого пакостника и лицемера". Приношу свои извинения за неточную формулировку на латышском языке!

L Lepnā Lavīze 23.06.2015

Un tu, Pug, esi toleranta, bļaustoties ar svešu niku, ka piesārņoju sūdzības? Lasīju, lasīju. Redzu IP. Bļausties par deviņiem mēmiem! Paskaidro vispār, kas suņiem būtu darāms veikalos, kas izveidoti kā iepirkšanās vieta cilvēkiem (bez reglamenta, kādiem jāizskatās, varbūt kādi celtnieki, piemēram, ienāk darba drēbēs, bet tādai histēriskai cacai liekas, ka viņi ir cūcīgi). Toties tu par visiem visu zini, kuriem sūdainas kājas un kuriem sūdainas smadzenes.
P.s. Bilde, kurā suns ar pakaļu sēž tajā ratiņu daļā, kur, iespējams, kāds bērns pieķers ar roķelēm, neiedvesmo. Nu nejūsmos te visi par tavu kvankšķi. Ar varu nepiespiedīsi.

G ggggggggg 24.06.2015

Un kāpēc man būtu jāēd gaļa vai zivs, uz kuras ir spalvas no tava suņa? Kāda tur vairs starpība vai suns pieaudzis, vai kucēns? Ja reiz nedrīkst iet veikalā ar dzīvniekiem tad nedrīkst! Un nav ko pēc tam sūdzēties, ka lamā un dzen prom. Tur pat nevajag izlikties par darbinieku, lai iztriektu no veikala! Nez kāpēc pārējiem jābūt tiem muļķiem, kuri savus bērnus un pārtiku liks tajos pašos ratos, kuros sēdējis tavs suns? Un viss tikai tāpēc, ka redz uz princesi neattiecas noteikumi!

A a.b.c. 24.06.2015

un kāpēc būtu jāgrib likt pārtiku ratos, kur pirms tam ir mīcījies bērns ar apaviem, ar kuriem skraida pa zemi???? Par to neviens neko nesaka! Tāds mazs sunītis ir daudz tīrāks!

P Pug 24.06.2015

a.b.c., ir jāsamierinās, ka dzīvojam sabiedrībā, kura ir pilna ar aizspriedumiem, tumšā tauta, īsāk sakot. Šajā valstī ir pieņemamāk novēlēt sievietei abortu un nozākāt viņu pēdējiem lamu vārdiem, nekā pārdzīvot to, ka sabiedriskajā vietā cilvēks mēdz iziet arī ar savu četrkājaino draugu. Gribētu zināt, kā reaģētu tas pats ViktorsDebilovs, ja viņai sievietei vai mātei ko tādu novēlētu. Mūsu sabiedrība joprojām domā, ka cita cilvēka pārkāpums, kas šajā gadījumā nekāda veidā neapdraudēja sabiedrisko kārtību un tās drošību, un citādāks viedoklis, ir iemesls un pamatojums savai neadekvātai uzvedībai, kas pārkāpj ne tikai tiesību normas, bet arī elementāras cilvēcības normas. Cilvēki saņem morālu apmierinājumu no tā, ka šeit viņi anonīmi var realizēt savas negācijas un neapmierinātību ar dzīvi kopumā. Jo pašā dzīvē viņi neuzdrošinās tā runāt un rīkoties. Interneta vidē viņi var parādīt savu pseido drosmi.

Laimīgs un apmierināts ar dzīvi cilvēks nekad, pat interneta vidē, citus cilvēkus neuztvers par sava garastāvokļa atkrituma tvertni un neizgāzīs savas verbālās samazgas, bet gan tieši otrādi objektīvi un konstruktīvi izvērtēs situāciju un sniegs atbilstošu novērtējumu un situācijas risinājuma priekšlikumus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes