Maxima - Kasieres

Maxima XX kasieres ir ļoti rupjas, ņirgājas par cilvēkiem. Tā vispār drīkst darīt? Arī Express kasē sēž kasiere, kuras rinda uz priekšu nekustās un kura par to nejūtas vainīga. Tas ir normāli? Šajā Maximā apkalpošana ir zem katras kritikas. Pirku alu pirms hokeja, bet klāt pieiet apsargs un lūdz uzrādīt manus dokumentus. Ar kādām tiesībām? Laikam vajadzēja palūgt, lai viņš uzrāda arī savus dokumentus. Vēl Express kase cik noprotu ir līdz 5 produktiem, tad kādēļ pie šīs kases VIENMĒR norēķinās par 10 - 15 produktiem. Manuprāt, kasierei nevajadzētu sagādāt problēmas tas, ka var palūgt šādus bezgožus cilvēkus mainīt kasi, jo tāds taču ir viņas pienākums.

L

Komentāri (6)

I Ilze 02.06.2009

Pilnīgi piekrītu. Esmu māmiņa un mums Maxima XX Rīgā Pļavniekos ir līdzīga situācija, jo ir jāstāv garā rindā pie speciālās vecāku kases, kuriem ir mazuļi- jo daži labi tur stāv un izkrāmē savus iepirkuma ratus (kuri ir pārpildīti līdz malām). Kasieres pat nedoma neko teikt, kad demonstratīvi aizej uz citu kasi un pasaki kādu skaļu vārdu tikai tad viņas sāk kaut ko teikt pircējiem.

R ratii 02.06.2009

Nu tas gan nav kasieres pienakums kautko noradit klientiem, vinas par to vel dabus trukties gan no pircejiem, gan no prieksniecibas, ja kautkas nepatik, tad sakiet pasi.

J JOPTVAJU 03.06.2009

Savukārt man riebjas, ja pie expres kases kasiere guļ bez darba un saka, ka vairāk par 5 precēm nepieņemšot - lai ejot uz citu kasi. Bet, lai arī cik tas dīvaini nebūtu, bet visvairāk strādā tieši šīs expres un māmiņu kases (vismaz to esmu ievērojis mūkusalas maximā), bet normālās kases, nez kāpēc, parasti ir atvērtas pat mazāk.

J Juris 03.06.2009

Man vispār pēdējā laikā maximas besī ārā, iegāju maximā Siguldā, stāv šokolādes olas ar atlaidēm, es paņemu paku, kasē izsit pilnu summu, es prasu kur atlaide, man pārdevēja saka kāda atlaide, es rādu uz preci kur turpat stāv, neko neatbild, tad pēc kāda laika iznāk no noliktavas sieviete noņem ātri atlaižu cenu, un pārdevēju uzreiz man pavaicā, kur tu redzi savu atlaidi, es saku lai atgriež naudu, es atgriezīšu preci, mani pat neklausās, nospļavos aizgāju, nesen tas pats bija tajā pašā Siguldā, nopirku silto maizi atlaide no no 60sant. uz 20sant, kasē izsit 60sant, es saku ka atlaide, uzreiz pat neko nesakot atver kasi atdod tos 40sant, brīnumi, pat neuzprasīja čeku parādīt

J Jelena 08.06.2009

не нравится ходите по базарам, нашли проблему! Делать нечего что-ли!

laimiga123 13.11.2014

Ne jau kasieres liek atlaides lai vina visu zinātu nesaprotu jus varst visu atlauties pret kasierem bet kassirem naw nakadu tiesibu ja nepatīk ejst paši pastrādāt tad zināsiet ks taja darba ir.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes