www.sudzibas.lv MAXIMA Derīguma termiņš un valodas ziņāšanas

Maxima - Derīguma termiņš un valodas ziņāšanas

Šodien tiešām bija liels pārsteigums, kad iepērkoties veikalā MAXIMA X, ņemot sviestu no plaukta, skatos termiņš 3.aprīlis, es neizpatnē, sākumā domāju varbūt ražošanas datums, bet nekā. Šodien 19.aprīlis, bet termiņš 3.aprīlis :(Tas vēl nav viss, blakus bija darbiniece, parādīju viņai, viņa krievu valodā man uzbļāva, ka neko nezinot, pateica, lai pavācos no plaukta malā un nekavējoties visas paciņas izņēma no turienes. Lūdzu viņai runāt latviešu valodā, viņa man atcirta, ka nemākot un viņai nav jārunā latviešu valodā.Jautājums pavisam vienkāršs, kā var plauktā nostāvēt 14 dienas veca produkcija un vai tad darbiniecei Maximā nav jāzina valsts valoda??? Sabiedrība diskutē, ka darbu grūti Latvijā atrast bez krievu valodas zināšanām, jautājums, kā var šajā darbā strādāt tik rupja darbiniece bez valsts valodas zināšanām???

Komentāri (7)

Latviešu tautas 19.04.2015

Sabiedrība diskutē, ka darbu grūti Latvijā atrast bez krievu valodas zināšanām, jautājums, kā var šajā darbā strādāt tik rupja darbiniece bez valsts valodas zināšanām???

"Sabiedriba" daudz mulda ne pa delu, bet MAXIMA latvieši negrīb stradat: pats redzēju ka MAXIMAs direktore (Centaltirgu 5, Rīgā) apzvanija darba mekletājus. Kad dzirēja ka jastradā MAXIMA - meta klausules! Isti latvieši strāda irijas un visadas lielbritānijas!

Latviešu tautas 19.04.2015

Labak iznest naktspodes ar sūdu Vācijas pansionatā!

Kapēc tu vel esi Latvijā! Tu - iereidnis?..

P Peņa Elpa 22.04.2015

Komentētājs pilnīgs RETARD!!!

V VladIat 22.04.2015

kas te notik blegj

I ingaa 28.04.2015

Ta taču ir MAKSIMA ko var gribet, jau sen esmu pargajusi uz RIMI un galigi nenozeloju, ieskau

Latviešu tautas 28.04.2015

sen esmu pargajusi uz RIMI un galigi nenozeloju, ieskau

А кас тур лабак? Тади раши продукты ар истекошо реализацияс термини. Ун ар апсардзе, кура практизэ НЕЛИКУМИГАХ пирцею аизтурешану ун кратишану без лиециниеку клатбутнэ ун полицияс изсаукшану!

I Innuendo 08.01.2016

госспаде, вот я чувствую все это написано из-за латышского?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes