www.sudzibas.lv MAXIMA kasiere ar netiriem nagiem

MAXIMA Iecava - kasiere ar netiriem nagiem

Tur strada kasiere Anita Akone. Es jau vairakas reizes maniju vinu stradajot pie kases ar netiram rokam un netirumiem zem nagiem.

I

Komentāri (3)

Y YoYo 16.08.2012

Oj es reiz braucot no LT ar tur biju iegriezies un trāpīju uz šo pašu kasieri!
Par nagiem nezinu nepētīju, bet klientu apkalpošana (pirms manis) vienkārši unikāla:(((
Vispirms klients tiek bārts, ka viņš nezin visu izvēlēto preču nosaukumus un cenas, jo viņa arī nepārzinot sortimentu. Tas viss notika šausmīgi lēni un beigās cilveks vēlās nopirkt konkrētas cigaretes nosauc marku... kasiere velk no tā stenda teju visas pieejamās paciņas un prasa vai šīs ir īstās un tā kādas minūtes 2as līdz beigās tam kungam apriebās tā muļļāšanās un viņš nopirka citas ne tās ko vēlējās. Piedevām kasiere visu laiku kaut ko purpināja un bija pagalam neapmierināta ar visu.
Varbūt vajag šo kasieri Anitu pārvietot darbā noliktavā nevis ļaut strādāt ar klientiem cilvēkam, kam viss ir slikti.

U unknow 27.12.2012

Sveiki, par nozelu nakas but vienam no kaskigajiem pircejiem, bet man ir apnicis klausities ka pedejo nedelu laika kasiere Inga Vezbicka sudzas patstavigi klientiem par to ka vina dzivo Maksima un to cik vinai ir gruti.Tas vienkarsi ir pretigi jo man ta vieta lai vienkarsi iepirktos ir jadzird sis personas personigas problemas, ta vieta dabonu dzirdet so stastu, un si nav pirma reize sajos menesos kad dzirdu no sis kasieres pretigus pekstinus.

L Ligita Putnina 19.04.2015

Sveiki... esmu piefiksejusi, Iecavas Maximas kasieres kopa ar mainas vaditaju, uzreiz pec veikala slegsanas lieto alkoholu turpat pie veikala otra puse... vai sez uz tirgus laukuma... nu pilnigs kauns un neciena... ka ari esmu piefiksejusi, ka kariere Sintija darba ir biezi ar alkohola smaku... pretigi pat iepirkties pie tadas kasieres, no kuras nes pec alkohola iepriekseja vakara... un tas ta ir gandzir katras brivdienas... domaju ka tadai kasierei nav vietas tada Prestiza veikala ka Maxima...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes