www.sudzibas.lv MAXIMA rupja apiesanas ar pircejiem

Maxima - rupja apiesanas ar pircejiem

sovakar ap 20.15loti rpja atieksme bija pret mani no blondas gados pavecaku kundziti kura sedeja kasieres kresla un apkalpoja pircejus un esmu pamanijusi ka ta nav vieniga reize tada rupja atieksme no vinas puses.es neesmu vainiga ja pa visu dienu klienti vinas pacietibu ir izaicinajusi un vakara vina ir gatava savas dusmu lekmes izlikt uz pircejiem.vina vel man aizradija ka es neko nesaprotu ka ir jaapietas.es rakstisu sudzibu talak,kamer taja veikala nebus kartiba.

M

Komentāri (11)

A atvars 06.04.2015

Tracina tādi cilvēki ka tu, kuri nav apmierināti ar servisu Maximā vai līdzīgajos veikalos. Ja tev kaut kas nepatik, ej uz Sky veikalu, nav naudiņas? Nu tad aizpīs savu muti un iepercies pie tās blondās kasieres. Aizej vēl uz Mego un Lats veikaliem pasudzējies, stulbā smadzeņu pisēja.

M Martaarta 06.04.2015

Atvars

Vai Tu tiešām uzskati, ja veikalā ir zemākas cenas nekā, piemēram, Sky vai Stockmann lielveikalos, tad pret pircējiem ir jāizturās kā pret suņiem? Es, piemēram, strādāju nelielā, lētā viesnīcā(jo esmu studente), tas tagad nozīmē, ka man apkalpojot viesus man viņiem jārej un jāizgāž savas negatīvās emocijas?
Tas ko es vēlējos teikt, ka vienalga kādas klases veikals, viesnīca vai ēdnīca, ja tu strādā apkalpošanas sfērā, tad arī ir jāuzvedās atbilstoši!!!
Es neuzskatu, ka esmu kaut kāds suns, ja man ir mazāk naudas un aizeju, piemēram, uz Maximu, tas, ka es taupu naudu nenozīmē, ka jābūt negatīvai attieksmei pret mani! Ja tu uzskati, ka tikai Sky veikalos cilvēki ir pelnījuši pienācīgu attieksmi, domāju, ka tas nav pareizi ;)

V V.Isaievs 06.04.2015

ой сколько тут негатива на Максиму) интересно а есть кто то кто читая это все перестает в Максиме закупатся?

donna b 06.04.2015

каждый из этих 4х выходных заходила в Максиму, народу ТУЧА, в пару раз больше чем в Призма или Рими (я по делам в день в 2-3 разных магазинах бывают). Это наверное те 97% жителей Латвии что на этом сайте не читают! Или им наплевать улыбнулась ли им Марите у кассы или Скаидрите из отдела кулинарии...главное что выбор больше и по акциям дешевле...как мне.

A atvars 10.04.2015

v.isajevs, я хожу только в Рими, не потому что мне не улыбаются кассиры, а потому что надоел некачественный, просроченный товар.

V Vadim 10.04.2015

Да ладно выводы делать на такой информации ни о чём, она ж даже не написала ситуацию из-за чего кассир психанула, значит там не всё так просто было.

A atvars 10.04.2015

Martaarta, nesalīdzini Maximu ar administrātora darbu viesnīcā, ir priekštats gan par to, gan par to. Maxima ir suņa darbs, tur iet tikai pēdējie, izmisušie cilvēki, kuriem nav izvēles. Maxima nenormāli garās stundas, nav normālā pusdienlaika, nevar aiziet uz tualeti, jo tev kasē rinda, nav tiesību aiziet. Ļoti mazas algas, mikroskopiskas, vadība - briesmoņi, pats esmu redzējis kā bļauj uz darbiniekiem, ka ar tiem runā, ka apsargi ņirgājas par darbiniekiem. esmu redzējis kā pircēji pīš smadzenes, par katru sīkumu, tas omes ar pretenzijām, dēļ santīma var nogalināt. Maxima ir elle, tāpēc man ir žēl to cilvēku, kuri spiesti tur strādāt.
Sky biju minējis tāpēc, ka zinu kādi apstākļi tur ir. Strādā draudzene. Tur darbinieks ir cilvēks, pircēji no cita slāņa, nav tik rupji un neizglītoti ka Maxima piemēram. Cita attieksme, citas algas. Vadība stāsta par apkalpošanas standartiem. Tur pat apsargi ir izglītoti, vienmēr labajā garastāvoklī. Cita atmosfēra. Ceru ka saprati manu domu un kā turpmāk nesalidzināsi savu ne īpaši grūtu, diezgan interesantu darbu ar ellles kasieres darbu.

Latviešu tautas 11.04.2015

Слишкам многа букв

Latviešu tautas 11.04.2015

каждый из этих 4х выходных заходила в Максиму, народу ТУЧА, в пару раз больше чем в Призма или Рими (я по делам в день в 2-3 разных магазинах бывают).

А ты глянь на цены в Призме и Рими и сравни их с Максимой!

Y Yola 13.04.2015

TAM NAV NOZĪMES DĀRGS VEIKALS VAI LĒTĀKS., BET MAKSIMA NOTEIKTI ATŠĶIRĀS SERVIS . CILVĒKI IR SMAIDĪGĀGI TAD KAD VIŅI STRĀDĀ DARBU KAS VIŅIEM PATĪK UN TUR KUR MAKSĀ LABAS ALGAS . TĀ KĀ MĒS VISI ZINAM ALGAS LATVIJĀ IR SMIEKLĪGAS TAD ES ĪPAŠI NEGAIDU KA 90% NO CILVĒKIEM IR VISPĀR LAIMĪGI UN PRIECĪGI, JO IKDIENAS PROLĒMAS MAINA CILVĒKU . MAN MEITAI IR 15 UN VIŅA NEREDZ ŠEIT NEKĀDU NĀKOTNI, JO PAŠI PASKATATIES KAS NOTIEK MUMS IR TIKAI VEIKALI, BET NAV RAŽOTNES . IZSKATĀS KA CILVĒKIEM IR JĀBRAUC PROJĀM PAT TAD KAD VII TO NEVĒLAS.

Latviešu tautas 13.04.2015

Maxima
Rīga
maxima pretim Agenskalna tirgum
===================================================================
Veikals „MAXIMA” R-224, Rīga, Nometnu 59b, 1.stāvs, „MAXIMA Latvija” SIA, Telefona Nr: 67601057
Faksa Nr: 67601078

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes