www.sudzibas.lv MAXIMA valsts svētki

Maxima - valsts svētki

Maxima neļauj saviem darbiniekiem uz valsts svētkiem pielikt formai sarkanbaltsarkano lentīti. Vai tiešām man par to var likt rakstīt paskaidrojumu vai atlaist no darba?

P

Komentāri (5)

M MarisGarais 14.11.2014

Katrā darbā ir savs "dress kods", Maxima ir nevalstiska organizācija un viņi var piemērot soda naudas, ja jūs nepakļaujaties ģērbšanās normām darbā. Protams, tas var būt nepatriotiski, bet sarkano lentīti var nēsāt arī arpus darba laika.

L looneylv 14.11.2014

Man būtu pajāt, ja tāda firmas attieksme, tad nav ko tādā firmā strādāt! Ticiet man ir daudz labākas firmas ar daudz labāku atalgojumu, tikai vajag pašam/-ai meklēt nevis uzticēties valstij lai sameklē...

Ja man firmā neļautu izpaust savas valsts patriotismu, tad vispar sūdzētu šādus pagāņus tiesā!!! Ne jau es nākšu uz darbu karogu pidžammā! Tā pati forma vien ir, tikai ar mazu karodziņu kur es cienot valsti parādu savas valsts patriotiskās saknes!

ŠĪ IR MŪSU VALSTS, PIETIEK MUMS KĀPT UZ GALVAS!!!

Ausainītis 14.11.2014

Visas šīs lenteņu būšanas ir no sērijas-Apsējis ap kuli banti.

P Patriotslv 14.11.2014

Nav īsti citur kur strādāt, varbūt pieredze pietiktu, zināšanas pietiktu, bet nav man attiecīga izglītība lai meklētu ko labāku un vietā, kur dzīvoju, nav izvēles.

Ausainītis 14.11.2014

Nu tad sēdi kā zvirbulis mēslu čupā un nečivini, citādi atnāks raibais runcis, kurš izvilks tevi ārā un notiesās pusdienās!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes