Maxima - MAXIMA

MAXIMA kārtējo reizi mani apšmauca. Sataisa akcijas, bet kad pētu čeku, tad akcijas cenu vietā ir neakciju cenas.
Šodien pirku RASAS banānu pieniņus bērnam - akcija- pērc vienu, otrs par brīvu. Izrādas, ka esmu samaksājis par abiem. Kaut tā MAXIMA bankrotētu.

E

Komentāri (7)

S sunskakisvarnapele 16.04.2014

Maxima noteikti nebankrotes, kamer mes maksasim par to, kas ir solits par velti.

M maza745 11.07.2014

Šādi viņi jau visu laiku darās. Un kad tu viēlies atgriez naudu un viņiem vēl skaidri un gaiši parādi, ka šeit rakstīta tāda cena, bet kasē cita cena (protams lielāka) viņi sāķ stāstīt nezin kādas muļķības un beigās neko nav iespējams panākt. Tikai pilnas ausis piestāstītas ar visādām blēņām.

A Amna 12.04.2015

Paskatieties rupīgāk čeku- parasti, ja akcija pērc vienu, otrs par brīvu - čeka apakšā būs stńta tā cena par Vienu produktu . Jo kase taču uzreiz nezin vai jūs ńemat divus produktus vai vienu . Tāpēc skaita abus, beigās vienu atñem. Tāpat ar paldies karti, ja ar to produkts lētāks . Sākumā būs vesela cena čekā un beigās mīnus atlaide . Uzreiz taču nav zināms vai dosiet karti vai nē

Latviešu tautas 12.04.2015

Это ещё что... Я уже писал что в инчукалнсском ELVI 6 апреля была на кефир и творог: 1, 5 литра кефира "LImbažu piens" судя по ценнику стоил 0, 79 евро. а мне пробили 1, 57 евро, то есть 198, 7% от акционной!

L [email protected] 16.03.2016

Gribeju pateikt.ka jums ir loti labs stradnieks veikala pardevejs martins.loti atri apkalpo cilvekus.somadigs un laipns.velu ari turpmak atrast tik labus.smaidoshus pardevejus.ka siguldas maksima.loti optimisks cilveks.visu cienu martinam.

L [email protected] 16.03.2016

Loti labs un optimisks .smaidos Martins siguldas maximas pardevejs.visu cienu vinjam.vairak tik feinu stradnieku ka vins.

I Iveta Rupeika 12.12.2016

Labdien. Es negribu sūdzēties, bet nepratu atrast vietu kur pateikt labus vārdus par Kandavas MAXIMU. Tāpēc rakstu šajā sadaļā. Kandavā šis veikals ir man šķiet jau 10 gadus. Man gribas pateikt paldies visam veikala kolektīvam par apkalpošanu, sapratni, uzmanību, pacietību. Es vienmēr esmu saņēmusi atbildes uz uzdoto jautājumu, vienalga vai tas ir pārdevējs, kasieris, veikala darbinieks, krāvējs. Var just, ka veikals strādā kā viena komanda ar mērķi sniegt kvalitatīvu apkalpošanas servisu pircējiem. Šajā laikā novēlu turēt sasniegto rezultātu kā veikala kolektīvam un katram darbiniekam paldies, panākumus darba un privātajā dzīvē. Īpašs paldies Svetlanai Vaivodai.

I Iveta Rupeika 12.12.2016

Paldies.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes