www.sudzibas.lv MAXIMA apsargi zagļi

Maxima - apsargi zagļi

5.oktobrī sieviete ar mazu bērnu veikalā tualetē atstāja somiņu, atgriezās pēc 1, 5 min un somiņa jau bija pie apsargiem, Anatolija Umnova un Alesandra Kakonova, apsardzes telpā.ienākot apsardzes telpā sieviete redzeja kā apsargi tukšo viņa maku, atstājot tu 2 latus, laikam ceļam.izturējās apsargi rupji un bezkaunīgi, neskatotie uz sievietes un bērna asaram un lūgumiem atdot kaut pusi, jo tā esot pedējā nauda gimenei, apsargi visādi centās atbrīvoties no nevēlamās sievietes un berniņa.sieviete izsauca policiju, kamer ārā gaidija likumsargus apsargi ieslēdzās savā telpā.kad atbrauca policija visi nevēlamie ieraksti no novērošanas kamerām tika likvideti, un neko pieradīt vairs nevarēja!vēl viens interesants fakts, ka kamera apsardzes telpā bija aizklāta ar melnu aizkaru, tātad neko neviens neredzes un nepierādīs!pēc policijas teiktā-šādi gadijumi tieši starp maximas apsardzes darbiniekiem neesot nekāds jaunums un notiek bieži!tad ko pienem darbā maximas apsardzē?rupjus, bezkaunīgus zagļus ?domāju administrācijai būtu jaaizdomājas!un protams jāņem verā kas notiek apsargu telpas, japieverš uzmanība konkrētiem apsargiem no veikala NīCGALES IELā-46A-ANATOLIJAM UMNOVAM UN ALEKSANDRAM KAKONOVAM!KAUNS!!!

E

Komentāri (18)

K kukuruuza 06.10.2011

ja policijai tas nav nekaads jaunums un neko nedara, tad gribot negribot abi kakumaisi jaaved uz mezhu un kaartiigi jaaiedod purnaa. reaali zemaak jau vairs nav kur krist kaa shitik atklaati apzagt sievieti ar beernu...

T ToKukuruuza 06.10.2011

Apsardzē parasti strādā izbijušie cietumnieki un visādi bandīti.Vešana uz mežu parasti ir viņu kompetencē. Pagājuša vasarā Ventspilī kādai sievietei Maximā iznāca konflikts ar pārdevēju, pēc kura apsardznieki sievieti aizveda nezināmā virzienā. Sievieti pēc pāris nedēļām atrada beigtu mežā lapsu apgrauztām ekstremitātēm. Protams, ka vainīgo nebija. Ja nebūtu bijis bērna, arī so sievieti varēja sagaidīt līdzīgs liktenis, pat policijai nepaspētu piezvanīt.

S Sauliite 06.10.2011

Domā mazu bērnu pieminot sūdzība žēlumu lielāku izraisīs?

T ToSauliite 06.10.2011

Labvakar Sauliite!Tev gan labi, nekad neesi bijusi apzagta!Kad tev nočieptu pēdējo naudu, domāju arī pārāk priecīga nebūtu, it sevišķi ja atrastos patālāk no mājām.

S Sauliite 06.10.2011

Nav jau runa par apzagšanu, bet gan par mūžīgo variantu iebāzt bērnus visur!Varētu padomāt, ka ja tas viss notiktu bez bērna, tad tik traki nebūtu!

T ToSauliite 06.10.2011

Bet kā tad paliek ar mātes instinktu?Tev laikam pašai bērnu nav? Kad būs, arī domāšana paliks savādāka. Ar ko nodarbojies? Pēdējā laikā tevi šeit nemanīju, kaut gan pats arī reti ielūkojos.

S Sauliite 06.10.2011

Gribi teikt, ka apzagt sievieti, kurai nav bērnu nav tik slikti kā sievieti ar? Tam nav nekāds sakars ar mātes instinktu, bet gan ar dabisko stulbumu!

T ToSauliite 06.10.2011

Beidz Sauliite uzvesties kā pusaudze. Sūdzībā bija runa, ka mamma mazo vedusi uz tualeti, un tur aizmirsusi somiņu.Kad tev pašai būs bērni, tev arī pirmajā vietā būs mazais, bet pēc tam tikai somiņa ar naudasmaku.Šeit es nekādu stulbumu neredzu.

S Sauliite 06.10.2011

Sūdzība ir par apsargu rīcību atrastās somiņas gadījumā, nav nekāda iemesla šeit bērnu iepīt, tomēr tā, kā tika uzsvērts tieši bērns, var secināt, ka tā tiek mēģināts lielāku žēlumu visos radīt, nevis tiek demonstrēts mātes instinkts! Un tas, ka es nediskriminēju kādu sociālo grupu, vēl nenozīmē, ka uzvedos kā pusaudze!

T ToSauliite 06.10.2011

Manuprāt, aj nebūtu bijis mazā cilvēciņa, mammai somiņu aizmirst risks būtu mazāks. Apsargu rīcība ir vispār zem jebkuras kritikas, jo pat ne visi cietumnieki uzdrošināsies apzagt sievieti.

S Sauliite 06.10.2011

Par zādzību šeit nevar runāt, jo atrastas bezpersoniskās mantas nav obligāti atdot īpašniekam!

T ToSauliite 06.10.2011

Ar labunakti Sauliite!

E evisa 07.10.2011

SAULITE!nu tu te gvelz stulbības!nekādu žēlumu izsaukt ar bērna palīdzību netaisijos, aprakstiju situaciju kā bija, un bērns raud tapēc ka mamma raud!šeit iet runa par šo divu cilvēku cūcību!vairāk kā par zagļiem vinus nosaukt nevaru!zinu apsardzes darba specifiku, jo vīrs strādā apsardzē, tikai citā firmā, iestājoties darbā apsardze ir noteikumi kuri jāievero, un atrastas mantas jātgriež pilnā sastāvā, šinī gadijumā šie cūkas bija paspējuši izdzēst no kamerām visus pierādijumus un kameru apsardzes telpā aizklājuši ar izkaru!tātad neviens nevar pierādīt ko viņi darija ar to manu somu un tās saturu!

J janisjarans 08.10.2011

:D normali wis te uzpusts ;)

A AnatolijsUmnovs 08.10.2011

FAKTI! Te nav ne varda patiesibas iznemot datumu.. tiesam tas notika 5.oktobri.
1) Jus izgajat no tualetes un no veikala 16:51 bet atnacat atpakal 16:59 pa to laiku viriesu tualete kur Jus aizmirstat sominu bija iegajusi 4 cilveki un tikai ceturtais atnesa Jusu sominu mums. (Pec video ierakstiem) (protams ka neviens nevareja gandriz 10 minusu laika panemt to naudu.) Jus uzrakstijat ka atnacat pec 1.5 min?
2) Ka es jums skaidroju lai atgriezt sominu mums vispirms jazin kam, visvieglak atrast bankas karti un piezvanit uz banku lai vini sazinas ar savu klienti un paskaidroja cilvekam kur var to dabut atpakal.
3)Video ieraksti nevis IZDZESTI bet SAGLABATI!!! (un tiks izniegti pec pirma policijas pieprasijuma. Protams ka es neradisu to visiem.)
4) Pec ieraksta redzams ka mes neko nepanemam un neiebazam kabata.(KADI AIZSKARI STULBUMS.)
5) No sakuma jus pateicat ka pazuda 20Ls. Kad atbrauca policija Jus viniem pateicat ka tur bija 25Ls.
(man interesanti cik Jus ierakstijat iesnieguma?)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viss ko es te uzrakstiju nav tuksie vardi man ir video ierakstu kas var apliecinat katru manu vardu (un nevajag domat ka es to partaisiju tos sava laba. TAS NAV IESPEJAMS.) Un sakara
==================================================================

Sakara ar to es gribu Juridisko Padomu vai es varu griezties civiltiesa par godu aiskarsanu un apmelosanu? (Tomer esmu cilveks, pilsonis un man it ka ir kaut kadas tiesibas? Vai tas ka es stradaju apsardze maksaju nodoklus liek man izklausities nekaunigu apmelosanu un aizvainosanu?)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pec visa aukstak mineta man rodas aizdomas vai ta nauda bija?

ar cienu A.Umnovs

S santaniko 11.10.2011

Kaut kā neticama tā sūdžiba, diez vai abi apsargi tā pūlētos paŗdesmit latu dēļ, ja abiem kopā tu nekas tad nesanāk. Neizklausās ticami. Un savas mantas ir jāuzmana. un piekrītu Saulītei - visur pieminēt bērnus laikam ir tāda mode, lai iežēlinātu, it kā cilvēki kuriem nav bērnu būtu mazvērtģāki.

E evisa 06.11.2011

Umnova kungs te var sevi attaisnot kā grib un viss jūsu rakstītais ir salti meli, jo arīman ir liecinieki gan cikos es ienācu veikala, gan cikos izgāju, gan cikos soma pie jums nonāca un man ir acis kas redzēja ko jūs darijāt un kā uzvedāties!to ka kauna jums nav skaidrs bija uzreiz!noziedznieks, savadak jūs saukt nevaru.vienmēr domāju ja ir apsargi tad var ticēt vinie un uzticeties, izrādas, ka jūs abi esat padibenes unpēdējie cūkas!nevar tā dzīvot ar tik aizdirstu sirdapziņu!neaizmirstiet, ka policija bija, daudz ko piefiksēja un redzēja un šis gadijums nepalika bez ievērības, gan izbaudīsiet savas bezkaunības augļus!esmu pārliecināta, ja jūs turpiniet darbu tad tādā pašā garā-apzogot un mānot cilvekus kas jums uzticās!jā jūs mani personīgi arī aizvainojāt vairakkārt un loti ciniski!un tam bija liecinieki policijas darbinieki!tā kā uz priekšu-uz tiesu kamēer es neesmu aizgājusi!bērns tika pieminēts tikai tāpēc, ka raudāja un šie divi rupji grūžot mūs dzina prom!rakstiju tāpēc lai visa LATVIJA zin šos zaglus-UMNOVS, KAKONOVS!Uzmanieties no viņiem!

L likadendik 23.07.2014

Tā nav taisnība. Zinot šo sievieti viņa lieto nar... un viņai viss varēja būt galvā, pati to video redzēju neko A.U un viņa kolēģis neņēma. Ārstēt vajag to sievieti no zāļu atkarības.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes