www.sudzibas.lv marvels grejs valodas apmācība

marvels grejs - valodas apmācība

Pilnīgs sviests, i nemēginiet to- bez priekšzināšanam tur nav ko darīt. Un ar bišķi vairak ka 100 vārdiem ko tur piedāvā apgūt, jūs līdz pat tualetei netiksiet. gramatikas nodaļā piem nav neviena varda, ne uzdevuma par gramatiku, tikai filozfiskas pārdomas un jautajumi. Vārdu nodaļā (kura ir tūlīt vai pašā šakumā, pirms vārdu apguves) ir uzdevumi, kuros no vardiem ir javeido teikums (kaut gan šie vārdi nav iemācāmo vārdu sarakstā) Pilnīgs lohotrons! Vārdnīca, ko tur piedāvā pie 'stundu' saraksta arī ir par maksu (Vismaz tas tā ir ar vāCU valodu)

V

Komentāri (3)

N neKārtībnieks 07.04.2014

Iesaku vispirms apgūt latviešu valodu.

A a vai nav vienalga 08.04.2014

Marvels Grejs, arī pazīstams kā Swiss Languages un Talk2Travel, patiešām ir viens liels lohatrons.

Par slaveno Marvelu Greju un viņa unikālo metodi, ja pameklē internetā angliski, nav nekā. Atliek tikai priecāties, ka šis valodu pedagoģijas ģēnijs ir izvēlējies ar savām inovatīvajām apmācības metodēm aplaimot tieši mūs, latviešus.

A AlisaS 22.08.2014

Программа – полная ерунда. По сравнению с прошлым годом полностью изменилась система. Если раньше кроме картинок, была транскрипция и можно было прослушать правильное произношение, то в этом году кроме картинок и слов из словаря из которых можно состовлять совершенно не правильные грамматически простые предложения – нет ничего, как слова читаются догадайся сам или дополнительно ищи в интернете или словаре. Не тратьте деньги на это «фуфло».

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes