www.sudzibas.lv Mārtiņa Beķereja slikta apkalpošana

Mārtiņa Beķereja - slikta apkalpošana

Šodien, 05.05.2015., iepirkos Mārtiņa beķerejā, Brīvības ielā. Kad es skatījos kādas garšīgas maizītes ir piedāvājumā, divas pārdevējas, kuras stāvēja aiz letes, man nepiedāvāja, lūdzu, kādu mazīti Jūs vēlaties? vai Ko Jums piedāvāt? Nesapratu vai viņām drīkst kaut ko prasīt!Kad es izvēlējos ābolu plātsmaizi, tad abas sačukstējās un man dzirdot viena otrai teica, ne izlasīt māk, ne paprasīt! Vai šāda apkalpošana Mārtiņa beķerejā ir norma?

V

Komentāri (13)

Latviešu tautas 05.05.2015

Īrijā apkalpošana daudz reiz labak: brauc uz turien! Nav ko te staigat!

V VladIat 05.05.2015

vienreiz apedu to kuku, loti patika un peniss izauga

Latviešu tautas 05.05.2015

А зачем тебе пенис? Твоя байба тебе всёравно не даёт: она любит негров и арабов...

M mitsubaru 05.05.2015

iespejams vinas tev nepiedavaja jo ir cilveki kam nepatik ka pis pratu un uzbazas ..itseviski partikas nozaree tev censhas pardot to ko neper citi un to kam sroks iet uz falu..man piemeram nepatiik ja uzbazas..ja prasa ko velesieties atbilde sakuma tevi uz letes kailu un tris alinjus..un pestam forshu minetu..parasti mosarkst un smaida!!:)

A aristotelis 06.05.2015

Aiii, šī ir viena no manā mīļākajām ceptuvēm, žēl :(

T trakotais 06.05.2015

pilnīgs stulbums, nevajag būt tik augstprātīgam un pašam arī iemācīties runāt. Man šādu problēmu nekad nav bijis, zinu ko vēlos palūdzu un iegūstu.

M meitēns 07.05.2015

Ir okey šī ceptuve. Nevajag vadīties pēc "Viena tante teica". Aizejiet paši un skataties pēc savām sajūtām un garšas kārpiņam.
Pārdevējām ir arī svarīgi kāds klients atnāk..

A alda112 10.05.2015

aitu kuutij atkal kaads bija aizmirsis pietaisiit durvis...:))))stulbu suudziibu!???

A alda112 10.05.2015

kas par stulbu suudziibu!!!

L lunards 12.05.2015

es arī tev bulcinu nebutu pārdevis

K krstnt7 07.05.2017

Tās pārdevējas sen bij laiks aizsūtīt uz psiholoģijas kursiem. Žēl viņas, bet reizē arī komiski...

A AGr 07.05.2017

Man arī nekad nav bijušas problēmas Mārtiņa beķerejā - ne ar kūciņām, ne ar apkalpošanu. Vienmēr uzjautājot esmu saņēmis nepieciešamās atbildes.
"Nesapratu vai viņām drīkst kaut ko prasīt!". Šis ir pats labākais teikums. :D Protams, ka drīkst prasīt. Visiem cilvēkiem nekad neizdabāsi. Vienam patīk, kad ar viņu sāk komunicēt, citam nepatīk. Nesaprotu tikai kāpēc par to ir jāraksta sūdzība.

E Etna 19.06.2017

Brīvības un Bruņinieku ielas krustojuma beķerejā strādā viena pārdevēja nu zem katras kritikas. Vienmēr ļoti dusmīga. Nekad nevar zināt vai uzries vai nē. Par cik maizītes ir ļoti gardas tad nu nākas pieciest. Vienreiz aizsūtīju vīru pēc maizītēm. Arī viņam tika un vairs tur neiet. Laikam iet kautkādos speciālos riešanas kursos. Bēdīgi.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes