www.sudzibas.lv Dobebeles Namsaimniekā Marina Jansone drausmīgākā apkalpošana Dobelē

Dobebeles Namsaimniekā - Marina Jansone drausmīgākā apkalpošana Dobelē

Vēlos neieteikt šo, kas stundām un mēnešiem ilgi necel klausuli, ja gadījumā tev noveicas, un tā iedomājas pacelt, tad šī met klausuli nost, kā tikai viņai aizrāda, kādēļ stundām ilgi nevar sazvanīt. Tā strādā Dobeles namsaimnieka sekretāre Marina Jansone. Ja gadījuma tu velies sazvanīt priekšsēdētāju Jāni Audzēviču, šī atkal nometīs klausuli, un stundām ilgi necels. Tā protams to atlakusies brīdi kad direktors nav uz vietas. Nevienam neiesaku ņemt šitādu darbā!!! Jo ar klientiem runāt nav mācīta.

Komentāri (3)

A anete2 27.01.2015

veel. pazvanīju pajautāju lai savieno ar Jani Audzevichu. sita tak man saka aizradit ka vins nav valdes priekssedetajs bet gan "valdes loceklis" . vot kads intelekts sitai MARINAI. man palidzibu vajag nevis zinat kads kuram ir amata nosaukums. cik ir jabut lai sadi runatu ar klientu ?
aizradit si jedz bet pacelt trubu stundam ilgi nevar
par ko vinai maksa algu ???
jaiet bus uz domi lielo sudzibu rakstit. jo dobeles namsaimniekaa ir totaalaakais bardaks. Kaads nekur nav redzeets

а аnete2 27.01.2015

Stundu atpakalj bija mans peedeejais piliens. Vairs taa klausuli nevienam nepacels

A Agrita 10.09.2022

Esmu ļoti neapmierināta par Dobeles namsaimnieka piedāvātiem pakalpojumiem. Cilvēkus čakarē un ņirgājās. Jums šķiet ka Dobele muļķi dzīvo par kuriem paņirgāties var. Sola ka salabos podu kurš tek bet pēc tam vienkārši sūta tik pie citiem santehniķiem kuri tēlo kurlus un nez kādus muļķus!😡😡😡😡

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes